Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כאלה אומרים:"מה לי לקנות מכונית ספורט אם אין מסלול במדינה הזאת, ושהכבישים מתאימים למכוניות בעלות הספק יותר נמוך וחסכוניות...".

תחשבו איך התהפכו המכירות (לא מבחינה קיצונית) אחרי שייבנו פה מסלולים... מכונית ספורט אולי תקבל משמעות אחרת?

ולא איזה מכונית שרק תדפוק ספרינט בכבישים ללא מצלמות.:?

האם כבר ישראל תקבל תפנית בכל מה שקורה בחיי הפנאי שלנו?

כבר לא נראה כל שני וחמישי את אוהדי בית"ר שורפים כיסאות וזורקים חזיזים, אלא נראה תחרויות רציניות בין מכוניות ספורטיביות מוגדשי הספק?

דעתכם בעניין בבקשה.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
יש כאלה אומרים:"מה לי לקנות מכונית ספורט אם אין מסלול במדינה הזאת, ושהכבישים מתאימים למכוניות בעלות הספק יותר נמוך וחסכוניות...".

תחשבו איך התהפכו המכירות (לא מבחינה קיצונית) אחרי שייבנו פה מסלולים... מכונית ספורט אולי תקבל משמעות אחרת?

ולא איזה מכונית שרק תדפוק ספרינט בכבישים ללא מצלמות.:?

האם כבר ישראל תקבל תפנית בכל מה שקורה בחיי הפנאי שלנו?

כבר לא נראה כל שני וחמישי את אוהדי בית"ר שורפים כיסאות וזורקים חזיזים, אלא נראה תחרויות רציניות בין מכוניות ספורטיביות מוגדשי הספק?

דעתכם בעניין בבקשה.

מתי ביקרת באמסטרדם?:lol: נראה לי שאתה עדיין בהיי.

מי שאוהב נהיגה מהירה ורכבים ספורטיביים, נוהג בהם גם כיום - ומר ישראל ישראלי ימשיך לנהוג במזרח אסייתית האוטומטית שלו לאט, בנתיב השמאלי. לעתים תראה שהוא גם מזגזג, כי הוא בדיוק קיבל או שולח SMS...

אני מקוה, לפחות, שתופעת הרייסים הליליים תיפסק ותעבור למסלולי דראג מסודרים - ושהספורט המוטורי שיתפתח יאפשר גישה לא רק לאלפיון העליון. ישנם מספיק ענפי ספורט מוטורי שאינם מחייבים השקעה מטורפת להשתתפות בהם, לפחות בקטגוריות קרובות לגרסאות יצור(גרופ N).

אני הייתי מתחיל עם 4 ענפים:

-מירוצי ספרינט(סולו) הפתוחים לרכבי כביש(חשוב על MDC משודרג במסלול יעודי)

-ראליקרוס כנהוג באירופה(על מסלול שחלקו עפר וחלקו סלול). חשוב על הפוטנציאל שיש בחיפושית ישנה בהשקעה לא מוגזמת.

-מיאוצי דראג לרבע מייל(לא מת על זה אך רבים כן).

-סטוק-קארס על מסלולים אובליים. ישנן אינסוף סטוק-קארס משומשות בארה"ב שניתן לייבא ברגע שיותר לייבא רכבי מירוץ, המכניקה שלהם פשוטה וחסונה - והמירוצים הם שואו.

המשותף לכל הארבעה: שואו במתחם לא גדול, בו ניתן לאכלס קהל צופים גדול שיחזה בכל המסלול ולא רק בפניה או שתיים. עניין ציבורי הוא מקור להכנסות לספורט מוטורי - וחייבים לשמר אותו לאורך זמן. אין עניין - אין חסויות - הכל גווע :-(

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
סליחה שאני לא מעודכן אבל החוק הולך להכנס בקרוב אם בכלל ?

בינתיים עברו 4 תקנות מתוך 12 בסה"כ.

אני אתן פה ציטוט שטל שביט כתב שבערך יירמז לך אם זה יהיה בקרוב:

אני באמת לא רוצה לקלקל לאף אחד את מצב הרוח המרומם, אבל כנראה שהספקתם לשכוח (מה שרק מעיד כמה זמן לוקח לגלגלי המערכת לטחון אותנו לאבק דק): שלוש מארבע התקנות הללו כבר פא***נג אושרו - לפני יותר משנה! שלוש מהארבע שאושרו היום עברו עד יולי 2008 את כל השלבים כולל ועדת החינוך ואושרו - אבל בגלל ביורוקרטיה נטו הן היו צריכות לעבור את התהליך שוב, כי הכנסת התחלפה לפני שנגמר ההליך הפורמלי של הכנסתן לספר הרשומות (החלק האחרון של המשפט הוא המצאה שלי. אין לי מושג מה בדיוק לא בוצע אבל את האישור בועדת החינוך הן עברו, בודאות).

בתרגום פשוט: הלכה למעשה, בשנה שחלפה הצטרפה רק תקנה אחת ל-3 שאושרו קודם לכן. א-ח-ת. ביורוקרטיה במיטבה. ונשארו עוד שמונה.

איכשהו, לא ממש מתחשק לי למחוא כפיים.

טל

פורסם

כל עוד יאשרו את זה.

וכל המירוצים יהיו מסודרים ויהיו כפופים לחוקים נורמלים.

אז, זה יהיה מעניין לצפות בזה.

אבל העניין הוא, שלשם יגיעו כל החמומי מוח מהכבישים ואלו שקיבלו שלילה כי דרסו את השכנה בחנייה.

אז, כמה שאני רוצה שזה יאושר, אני בספק שזה יעבור.

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם

קשה לי להאמין שנראה שינוי גדול במכירות.

לעניות דעתי נטל המס הוא מה שמונע כניסה של רכבי ספורט רבים יותר למדינה, ולא האם יש ספורט מוטורי או לא.

אני לא יכול לגבות את זה בנתונים (בעיקר כי אני עצלן מדי לחפש), אבל זה מעניין להשוות כמה מרכבי הספורט שנמכרים במדינה מתוקנת באמת רואים מסלול.

אם כבר, הייתי מצפה לגידול במספר הסדנאות המתמחות בשיפורי כלי רכב, אבל גם זה בטח יהיה מצומצם, עקב חוסר החוקיות לכביש.

השנקל שלי.

פורסם

אני בעד ספורט מוטורי בישראל אבל איך זה שאף אחד פה לא חושב על הצד השלילי שבאישור ספורט מוטורי בישראל?

נכון שבצד החיובי אנשים "יפרקו אגרסיות" על המסלול במקום על הכביש וזה יוסיף לכלכלה שלנו ויבדר אותנו and on and on... יש הרבה דברים חיוביים.

בצד השלילי (מבחינתי):

1. לא כל בנאדם עם רכב יוכל לעלות על מסלול ומכאן אני מגיע למסקנה שאנשים יחשבו לעצמם "בשביל מה להשקיע כסף כדי לעלות על מסלול, אני אסע על הכביש", וכולנו יודעים שלא חסרים כאלה אנשים.

2. כל ילד בן 17 יחליט שהוא נהג מרוצים ויתחיל להשתולל. (יותר מהיום אני מתכוון).

3. יותר ויותר אנשים יתוודעו לעולם המירוצים ויש כאלה שיממשו את זה בתור תחרות בכל רמזור.

4. לכל מי שחושב שזה ישפיע על המכס ואיכשהו יוריד את המס הוא מפנטז. אני בטוח ב 200% שהמדינה תגבה מס של 300% על יבוא רכבים לארץ למטרות ספורטיביות והביטוחים יחגגו בארץ על ההזדמנות לעשוק עוד אזרחים.

על כך מקרה, עד שבפועל יהיה ספורט מוטורי בארץ, ברמות שאנחנו מקווים להם, הוא יהיה מועט מאוד כי אני בטוח שימציאו לנו חוקים, מיסים, הגבלות לא הגיוניות בעליל, עלויות מטורפות ופוליטיקאים שימצאו הרבה יותר טיעונים שלילים ממני ושלהם גם יהיו מופרכים לגמרי.

לפי דעתי, ביום שיהיה ספורט מוטורי בארץ זה יהיה רק אם אחד מחברי הפורום יהיה ראש ממשלה או מינימום שר תחבורה.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם
קשה לי להאמין שנראה שינוי גדול במכירות.

לעניות דעתי נטל המס הוא מה שמונע כניסה של רכבי ספורט רבים יותר למדינה, ולא האם יש ספורט מוטורי או לא.

אני לא יכול לגבות את זה בנתונים (בעיקר כי אני עצלן מדי לחפש), אבל זה מעניין להשוות כמה מרכבי הספורט שנמכרים במדינה מתוקנת באמת רואים מסלול.

אם כבר, הייתי מצפה לגידול במספר הסדנאות המתמחות בשיפורי כלי רכב, אבל גם זה בטח יהיה מצומצם, עקב חוסר החוקיות לכביש.

השנקל שלי.

מה שהולך להיות מכשול נוסף זה המיסוי הירוק, אין לי מושג איך זה יישפיע על מכוניות ספורט אבל אני מניח שלרעה בגלל שהן לא נחשבות למכוניות חסכוניות (באופן כללי) כך שכנראה מחירם ייעלה עוד.

• תוכן חדש...