Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתחת לבית שלנו חל איסור לחנות לכלרכב עד השעה 18:00 והדבר מצויין בבירור בתמרור בתחילת הרחוב.

דא עקא, שאבי החנה את רכבו פעמיים בשבוע האחרון אחרי השעה 18:00, וקיבל שני דוחו"ת חניה כאשר שעת הדו"חות היא כמובן בין 18:00 ל-19:00.

שאלתי לפיכך היא מה ניתן לעשות בקשר לדו"חות, מלבד לכתוב מכתב לרשות החנייה העירונית ולחכות חצי שנה עד שיואילו ויבטלו אותם.

הד"חות ניתנו בשני המקרים על ידי אותו פקח ומכעיס אותי שאם הייתי חונה בשגגה בין השעות האסורות הרי שהייתי צריך לשלם 100 ש"ח על ה"טעות" שלי כיצד אם כך יוכל הוא לשלם על טעותו?

אודה לקבלת עצותיכם.

פורסם

אחד מכתב לעיריה לביטול הדוחות הולך בנתיב הסטנדרטי תשטבה תוך חודשים

מכתב שני לראש מחלקת החניה להעיר את תשומת ליבו למחדלי הפקח

השלישי לתפוס את הפקח פיזית בשטח ולהראות לו את השלט , אם יש צורך להסביר לו ולקוות שבכך יסתיים הסיפור.

אפשרות אחרת - שמא הטעות היא בידכם? בדוק את עצמך היטב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עריית ירושלים הולכת בכיוון של עיריית תל אביב. לדפוק את התושבים כמה שיותר. בדוחות.

אני חושב שהתפקיד היחידי בעירייה שלא פיטרו שם. ורק הביאו עוד עובדים. זה פקחים לדוחות!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תודה על התגובות המהירות.

ישה, בדקתי וצילמתי את התמרור אין כל מקום לספקות ומחר אשגר מכתבים.

soundman אתה צודק לחלוטין אם לא מספיק שהעיר נחרבת לה בעקבות פרוייקט רכבת-תקלה יש בזמן האחרון אינפלציה של פקחים ומשטרות בעיר.

בסיבוב קצר במרכז העיר שלשום זיהיתי חמש ניידות שתיים מהן סמויות רק באיזור מרכז העיר.

• תוכן חדש...