Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוא אני ירשום עוד פעם למען הסר ספק,הרכב כל כך גרוע שלא צריך יותר מ15 דקות של נסיעה כדי להרגיש את זה,אל תזלזל כל כך בנסיון/המקצועיות- המכני/מוטורי של מי שאתה לא מכיר,אתה לא נביא וקרוב לוודאי לפי התמונה שאני גם יותר מבוגר ממך,אז את היהירות תשאיר למקום אחר, אפילו עם כל הפורום רושם את דעתו שלא כלכך.. מוצאת חן בעיניך!

בתור אחד בעל נסיון מוטורי/מכני כל כך מדהים-זאת בדיחה לרשום חוות דעת על סמך נסיעה של 15 דקות על רכב אחד, ועוד להכליל את כל הרכבים מאותו דגם על סמך זה,אולי הרכב שנסעת עליו היה במצב לא תקין?

אין לי שום בעיה עם כל דעה של כל אחד ואני מכבד דיעה של כל אחד ואני בטח ובטח לא צריך אישור מחבר פורום זה או אחר להצדיק את הרכישה שלי,הבעיה שלי עם תגובה כמו שלך היא שאתה קבעת עובדות מוצקות ובלתי ניתנות לערעור על סמך נסיון עלוב של 15 דקות על רכב שלא ידוע מה מצבו בכלל, היה חכם יותר לרשום שעל פי דעתך הרכב לא איכותי/לא יפה/לא נוח/או כל דבר שעלה בדעתך , אבל שדעתך מבוססת על זמן קצר מאוד שנהגת על הרכב .

לגבי גילך,(אני בן 31 סתם לידע כללי), גם אתה מבוגר ממני וגם אם לא(אתה מוזמן לעדכן את תמונת הפרופיל שלך שכולם יראו), התגובות שלך ילדותיות ולא נשמעות כאחד בעל נסיון או ידע ממשי.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתור אחד בעל נסיון מוטורי/מכני כל כך מדהים-זאת בדיחה לרשום חוות דעת על סמך נסיעה של 15 דקות על רכב אחד, ועוד להכליל את כל הרכבים מאותו דגם על סמך זה,אולי הרכב שנסעת עליו היה במצב לא תקין?

אין לי שום בעיה עם כל דעה של כל אחד ואני מכבד דיעה של כל אחד ואני בטח ובטח לא צריך אישור מחבר פורום זה או אחר להצדיק את הרכישה שלי,הבעיה שלי עם תגובה כמו שלך היא שאתה קבעת עובדות מוצקות ובלתי ניתנות לערעור על סמך נסיון עלוב של 15 דקות על רכב שלא ידוע מה מצבו בכלל, היה חכם יותר לרשום שעל פי דעתך הרכב לא איכותי/לא יפה/לא נוח/או כל דבר שעלה בדעתך , אבל שדעתך מבוססת על זמן קצר מאוד שנהגת על הרכב .

לגבי גילך,(אני בן 31 סתם לידע כללי), גם אתה מבוגר ממני וגם אם לא(אתה מוזמן לעדכן את תמונת הפרופיל שלך שכולם יראו), התגובות שלך ילדותיות ולא נשמעות כאחד בעל נסיון או ידע ממשי.

קודם הכל אני לא דוגמן ולא צריך לפרסם את התמונות שלי בפורום.

הרכב שנהגתי בו לצערי..היה בן פחות משנתיים עם 17000ק"מ ובבעלות פרטית.

כדי להבין שהליאנה רכב מחורבן{מה שמרבית המגיבים לשרשור רשמו}לא צריך יותר מ15 דקות,במיוחד שיש נסיון בנהיגה על רכבים אחרים!!.

אם תתחיל לרשום לכל אחד מה לרשום או מה לא לרשום,אז בוודאות לא הבנת את הרעיון הבסיסי של הפורום!.

פורסם

דווקא אם קראת את התגובות אז היית צריך לשים לב שאתה היחידי שקטלת את הרכב,רוב המגיבים רשמו שהוא רכב סביר ומשעמם ויש טובים ממנו בקטגוריה וזאת תגובה לגיטימית, אני ממש לא שם מילים בפה של אנשים וגם אתה יכול לרשום מה שבא לך,לדעתי,ושוב לדעתי התגובה שלך לא סבירה על סמך נסיונך הדל ואתה באמת לא חייב לקבל את דעתי, זה כמו שיהיה לך נסיון ראשון גרוע עם בחורה שלא יודעת את העבודה ומבחינתך תעבור לצד השני של הכרית:-).

בכל מקרה הרי אני לא ישנה את דעתך ואתה לא תשנה את דעתי אז בוא נחתום את הנושא בכך שיהיה בהצלחה לכולנו.

פורסם

צודק, אבל ישה ביקש רכב מפנק, והליאנה היא לא כזאת.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...