Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי: שבי ספורט ואן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ממש 'צוות לעניין'..אתה משחק את מורדוך?

מורדוך זה השמן מ"אבא גנוב"...

אתה מתכוון ל Murdock - מרדוק...

murdock_the_a-team.jpg

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
שנת 1974 מנוע V8......

ואן מגניב ביותר. תתחדש!

שלי שנת 1984 עשור אחרי שלך...אבל הוא יד שנייה אצלי ושמור מכל הבחינות.

אגב- שלי 6 צ' טורי 4100 סמ"ק- אוכל 1-7.

זה צריכה מדהימה לואן עם מנוע בנפח כזה. מדובר בערך על רמת צריכה כמו בומר שלי בעל מנוע הרבה יורת קטן - 3L.

1 ל-7 זה במשולב?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תתחדש, שוב :wink:

ספורטסוואן הוא לא הדור הראשון של הוונדורה.

הוונדורה יוצרה במקביל לספורטסוואן כאשר הבדל בינהם הוא ברמת הגימור.

השניים נבדלים בעיקר במנוע, הספורטסוואן מצוייד במנוע V8 בעוד הוונדורה ב-6 טורי, ויש עוד כמה הבדלים וויזואלים בין השניים.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

תתחדש.

אם אתה מעוניין יש לחבר שלי ואנדורה במצב מעולה, לחלקים, עם מנוע וגיר מעולים + צמיגים שנסעו אולי 1000 קילומטר למכירה לחלקים (שנתיים בלי טסט) ב- 4.5 אלף ש"ח.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

משולב עם רוב בינעירוני, צריכה זו נבדקה לאחר שיפוץ קרבורטור ,היום אין לי מד דלק (הלך המצוף)אז אני לא יכול לבדוק.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אסף, מברוכ'. חיזוק משמעותי של האגף האמריקאי.....

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
משולב עם רוב בינעירוני, צריכה זו נבדקה לאחר שיפוץ קרבורטור ,היום אין לי מד דלק (הלך המצוף)אז אני לא יכול לבדוק.

מה הקשר בין מצוף לבדיקת הצריכה?

מיילא אם המד מרחק היה מתקלקל!

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

הקשר הוא שצריך למלא טנק שלם וזה הרבה כסף ואז לגמור אותו ואני יכול רק לנחש מתי הרבע ורוב הסיכויים שאני יתקע לפני.

ברגע שאני ידע כמה דלק יש בוודאות אני יעשה שוב את הבדיקה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

הבדלים בין שבי ווואנדורה בעיקרון קוסמטיים, בעיקר בגריל ובסמל. בכל הדורות, ללא יוצא מהכלל. חוץ מזה יש הבדלים בין הדגמים של וואנים ברמות גימור, מנועים, אורך וכ"ד, ויש ככל הידוע דגמים המקביליים בשני המותגים, עם שמות שונים. וכמובן, יש גרסאות 4X4 לשניהם, כאשר הגרסאות הנ"ל בעצם לא ייצור "עצמי" של M, אלא סדנאות, שעבדו איתם ביחד, פאטפיינדר וקווגלי, כאשר גם כאן יש כמה גרסאות של מכלולי 4X4, בשנים וסדנאות שונות.

הוואן של אסף, אגב, די שמור לגילו, הן מבחינת הפח (חלודה מועטה בלבד יחסית לוואנים האלה), הן מבחינה הקוסמטית (כל החלקים ללא ייוצא מהכלל, כולל פס קישוט, ישנם ושלמים במצב טוב, וגם בפנים כמעט הכל מקורי ושלם לגמרי (כסאות, מכוונים, דשבורד).

בקיצור- כמי, שלקח חלק פעיל בכל מה שקשור לאוטו הזה ואסף (ועוד "שחקן" אחד, ש"תכנן" על האוטו אבל יצא מהתמונה מסיבותיו:wink: )- אני מאחל הצלחה ואשתדל לגרום, שהפרוייקט הזה גם יזוז (בשני המובנים!:wink::twisted: )!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הקשר הוא שצריך למלא טנק שלם וזה הרבה כסף ואז לגמור אותו ואני יכול רק לנחש מתי הרבע ורוב הסיכויים שאני יתקע לפני.

ברגע שאני ידע כמה דלק יש בוודאות אני יעשה שוב את הבדיקה.

מה, אתה משוגע?!?!:wink: -אתה יודע, איזו שיטה טובה זו להתחיל עם המתדלקות- לתדלק מיכל מלא בוואנדורה?!:lol::twisted: -כולן באות לראות את כמות הדלק והסכום, שיוצא בסוף התדלוק! מניסיון! וזה עוד לפני כמה שנים!:twisted:8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מה, אתה משוגע?!?!:wink: -אתה יודע, איזו שיטה טובה זו להתחיל עם המתדלקות- לתדלק מיכל מלא בוואנדורה?!:lol::twisted: -כולן באות לראות את כמות הדלק והסכום, שיוצא בסוף התדלוק! מניסיון! וזה עוד לפני כמה שנים!:twisted:8)

אסף, להפוך לקרוואן זה רעיון מגניב.

gluk, איפא אתה מתדלק?

גם אני רוצה, עם מיכל של 120 ליטר בטוח כולן יבואו! :lol:

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

• תוכן חדש...