Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה יש הבדלים משמעותיים בין שתי המחירונים?

לדוגמה בלוי יצחק טיוטה קורולה שנת 2008 מחירון 96K

וביד2 מחירון 90K

וניסיתי עוד מלא מכוניות, למה יש הבדלים גדולים?

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

מחירון יד 2 משקף היטב את האמת של השוק ועדיין לא מספיק כלפי מטה לדעתי,יש להמשיך ולתת דרור למגמת הירידות.

בכל מקרה הציבור אינו מוכן לשלם לא את מחירון יצחק ולא את מחירון יד 2 אלא פחות מכך,זו עובדה שנקראת ביקוש והצע.

פורסם

אם לא היו הבדלים בינהם, איזו הצדקה היתה לקיומו של מחירון יד2?

ok2001 - יש מספיק רכבים שנמכרים גם היום סביב מחיר המחירון ואף גבוה ממנו. מחירון הוא רק מחירון, לא תורה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עכשיו נכנסו למצב שהקונים רוצים יד 2 והמוכרים לוי יצחק , מתפשרים איפו שהוא באמצע וזה פשוט מעולה וככה אמור להיות , תחרות נון סטופ , ואף אחד לא שולט על כל השוק .

פורסם
אם לא היו הבדלים בינהם, איזו הצדקה היתה לקיומו של מחירון יד2?

כי הוא חינם.

אם הם היו שווים לא היית הצדקה ללוי יצחק.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

הבעיה עם מחירון יד2, שהוא משקף את מה שהמוכרים מבקשים עבור המכוניות שלהם, ולא את המחיר בפועל.

הבעיה עם יצחק לוי שהוא משקף שקלול של ירידת ערך מחושבת וגם דגימה של השוק (ככה הם טוענים) והנוסחה הפנימית שלהם סודית.

אז מה עושים? מו"מ!

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

הבעיה היא שהציבור לא מוכן לשלם מחירון. נקודה.

לא משנה איזה מחירון זה, וכמה נמוך הוא יהיה, הקונה תמיד ידרוש שתוריד לו 5% כי זה לא הצבע שהוא רצה ו-2000 ש"ח בשביל ההרגשה הטובה שהוא הוציא את המוכר פראייר.

עובדות ידועות. :roll::x

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני כבר כמה חודשים מחפש מאזדה מיאטה ידנית או MR2 ידני.

מה שבאמת לא הגיוני במחירון זה MR2 שנת 2001 זולה יותר ממיאטה 98 :?.

מצאתי אחד שמבקש מחיר נורמלי למיאטה שנת 98 אך יש לה מכת שלדה מאחורה,הבחור אומר קצה שלדה,אני מעדיף לא לגעת.

פורסם

תסלחו לי רגע כל חובבי מחירון יד2 (לא שאני חסיד של לוי יצחק אבל כל עוד חברות הביטוח הולכות לפיו אז גם אני).

על פי מה בדיוק נקבע מחירון האתר יד2?

הבנתי כאן שזה על פי סטטיסטיקה שאנשים מוכרים את רכבם באתר ומפרסמים מחיר, האתר (יד2) לוקח את המחירים, עושה ממוצע ומפרסם מחיר מומלץ לצרכן על פי אותו חישוב, נכון?

במידה והדבר באמת ככה - זה בלתי הגיוני בעליל.

לדוגמא, אם אני רוצה היום (חס וחלילה) למכור את רכבי (שהוא במצב מעולה) אני צריך להתמודד מול עוד 30 מכוניות ש90% מהם במצב מזוויע וגרוע ביותר וזה מוריד לי את המחיר! (כמובן שאני יכול לרשום כל מחיר שבא לי אבל זה לא הנקודה עכשיו).

עוד דוגמא זה עם המיאטה שרשם כמה הודעות קודמות,

מיאטה זה יחסית אוטו נדיר על הכביש, נניח באמת והוא מוצא אחת נורמלית בלי שלדה ובלי שטויות, על כל אחד בלי מכות שלדה ושטויות אחרות יש 10 שכן! במידה והאתר כן עוד שכלול ממוצע של המחירים- מחיר אותה מיאטה בלי מכת שלדה יהיה ברצפה ואותה מיאטה לא תוכל לקבל את מה שבאמת היא שווה.

*כל זה במידה והמחירון של יד2 באמת מתנהל ככה - אם לא, אשמח לקבל תיקון.

אוהד.

פורסם

לאחר שאתה מסיר את מודעתך מיד2 המערכת שואלת אותך בכמה מכרת את הרכב ולפי זה המחיר מחירון מתעדכן ולא לפי מחיר המודעות. נכון שזה לא הבדל כזה רציני כי בשני המקרים ניתן "לעבוד" על המערכת ולהכניס סכום שונה.

דימה ובורזום, שבוע שעבר אבא של חברה שלי מכר סובארו אימפרזה 2004 יד ראשונה עם 80K ק"מ באלף ש"ח מעל המחירון למרות שהרכב עבר 2 תאונות (הרכב נמכר 48 שעות אחרי שפורסם ביד2). יש לי גם דוגמא מהצד השני, פרסמתי את היונדאי גטס של חברה שלי (2006, יד שניה עם עבר בליסינג, פחות מ-60K ק"מ) למכירה ביד2 ועד היום לא הסרתי את המודעה (למרות שלפני חודש החזרנו אותה לטריידאין), לא קבלתי אפילו טלפון אחד (במודעה דרשתי מחירון משוכלל). בבדיקה הרכב יצא נקי, ללא שום תאונות/תקלות ועדיין לא היו מתעניינים.

מסקנה, הכל תלוי ברכב ובמזל (שיבוא קונה רציני).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אלעד, סיכמת את זה בצורה מעולה, לקחת לי את המילים מהפה.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בוא ואסביר לך משהו לגבי הטויוטה 2008 (תקף רק לגירסא הרובוטית):

האוטו נמכר ע"י היבואן בהנחות מטורפות של 25K ממחיר של אחת חדשה.

מה זה אומר מבחינת הרוכש הפראייר שקנה במחיר מלא? שאוטומטית, מה שאומר מחירון לוי יצחק - תוריד מזה 25K וזאת תחילת המו"מ.

מחירון YAD2 אפילו לא מתחיל לדגדג את המצב המטורף שנקלעה אליו הטויוטה הזו וכל בעליה.

בפועל רכבים כאלה נמכרים בסביבות 75K, ואני מזכיר - מדובר ברכב של שנה על הכביש.

כשמדובר ברכב ליסינג עם 40-50K על השעון, המחיר עומד על 65K בערך. אל תתן למחיר במודעות להטעות אותך, אלה המחירים.

האוטו הזה הוא חביב הסוחרים - נרכש בגרושים מאנשים שמתים להיפטר מהרכב, נמכר לסאקרים שקונים טויוטה בלי לדעת שזאת הגירסה הרובוטית (יש לי כאלה 2 במשפחה הקרובה).

בעוד 3-4 שנים אני אוכל לרכוש את הרכב בסביבות 30K, מכיוון שברגע שהרכב ייפלט מציי הליסינג - לא יהיו לחצים מצד החברות לשמר את ה"מחירון" הפיקטיבי - מה שמבטיח סלאלום עצבני של המחירון כלפי מטה.

• תוכן חדש...