Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי יודע לספר כמה האופנוע עליו הם רוכבים תחרותי

ביחס לשאר האופנועים על המסלול ?

השדון מודה... לא בעיניינים כבר די הרבה זמן (קשה לעקוב).

הגיע זמן לקפה החודשי עם הכתום...

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

אם אינני טועה אך לאור המעקב שלי בעיתונות הכתובה אלו דגמי 2002 שהוכנו ע"י טן קאטה

ועל כן כנראה פחות תחרותיים לעומת החדשים.

פורסם

אם אינני טועה אך לאור המעקב שלי בעיתונות הכתובה אלו דגמי 2002 שהוכנו ע"י טן קאטה

ועל כן כנראה פחות תחרותיים לעומת החדשים.

אולי הם פחות תחרותיים מהדגמים שקטן קאטה הכין עכשיו, אבל זו ל-א הסיבה למיקום האחרון... :roll:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אני אומר שיש המון כבוד לאלי חן וירון ויתכן והם רוכבי ענק אבל לצפות מישראלי שהתחיל לרכב בגיל מבוגר יחסית שיהיה מאוד תחרותי מול כל מיני גויים שרוכבים משחר ילדותם זה קצת מוגזם . ושוב יש המון כבוד . אבל כמו מר פלג באוסטרליה שידוע לכולנו בעיקר כי יש לו טור (היה לו) במוטו . כשהייתי באוסטרליה לפני 10 שנים היה לי חבר ישראלי שהשתתף במירוצים באיסטרן קריק בסידני על RGV 250 . באמת רוכב בחסד . אף אחד לא יודע עליו כי לא היה לו טור במוטו .

בקיצר אלי וירון לא אשמים - מדינת ישראל אשמה .

יאאאלה חוק מוטורי .

די למדינת המשטרה.

ובכל זאת אני מאוד מקווה שיצליחו יותר למרות שיתרון יחסי אין להם .

פורסם

את תוצאותיהם כמו שאיננו מצפים מהם לזכות באליפות כבר בעונתם הראשונה, (שנה הבאה כן 8)) . עצם ההשתתפות זהו נצחון אשר בניגוד לסיכויים הצליחו השניים בסיוע של נוספים להגשים חלום אישי ולבנות קבוצה שתתחרה באליפות.

מעניין מדוע לא פנו ליניב פלג, הרי ניסיון רב יש לו (לפחות ע"פ טורו במוטו) ועוד באחת הסדרות הקשות ממנה מגיעים האוסטרלים שרוכבים באליפות הזו.

פורסם
את תוצאותיהם כמו שאיננו מצפים מהם לזכות באליפות כבר בעונתם הראשונה, (שנה הבאה כן 8)) . עצם ההשתתפות זהו נצחון אשר בניגוד לסיכויים הצליחו השניים בסיוע של נוספים להגשים חלום אישי ולבנות קבוצה שתתחרה באליפות.

מעניין מדוע לא פנו ליניב פלג, הרי ניסיון רב יש לו (לפחות ע"פ טורו במוטו) ועוד באחת הסדרות הקשות ממנה מגיעים האוסטרלים שרוכבים באליפות הזו.

1. השאלה היא האם היה ריאלי לקפוץ למים העמוקים ביותר כבר בשנה הראשונה. אתה יודע מה הרקע והנסיון של רוכבים שמתחרים באליפות העולמית? לדעתי היה צריך להשתפשף ולצבור נסיון קודם כל באיזה סדרה ארצית רצינית - אליפות אנגליה, איטליה, משהו כזה.

2. לא ברור לי איך היה יכול יניב פלג לסייע ממרחקי אוסטרליה.

3. אני לא שותף לדעתך לגבי "עצם ההשתתפות זהו נצחון".

4. למרות הכל, נקווה לשיפור בהמשך.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

דווקא, המסלול בו עברו חברי IRT עד כה, קשה יותר מזה של יניב פלג שחי, עובד ומתגורר לצד המסלול (פחות או יותר).

החבר'ה של IRT פילסו דרכם ממסלול 50 הסמ"ק בארץ, דרך ה-125, ה-250 וה-600 של יוון הרחוקה, והכל עם שיגרת אימונים מועטת עד אפסית לעומת יניב פלג.

בקיצרו: הם משופשפים ממנו הרבה יותר.

(לא שזה יתרון או משהו...פשוט עובדה)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

דווקא, המסלול בו עברו חברי IRT עד כה, קשה יותר מזה של יניב פלג שחי, עובד ומתגורר לצד המסלול (פחות או יותר).

החבר'ה של IRT פילסו דרכם ממסלול 50 הסמ"ק בארץ, דרך ה-125, ה-250 וה-600 של יוון הרחוקה, והכל עם שיגרת אימונים מועטת עד אפסית לעומת יניב פלג.

בקיצרו: הם משופשפים ממנו הרבה יותר.

(לא שזה יתרון או משהו...פשוט עובדה)

:roflmao:

הצחקת אותי. "פלסו את דרכם" - 50 סמ"ק בישראל? לדעתך זה נותן משהו בכלל? ועל כמה מירוצים מדובר? (ובטח לא במקרה של ירון). 125 סמ"ק? לא זכור לי שממש התחרו. 600 ביוון? על כמה מירוצים מדובר, עוד פעם? ועוד בליגה היוונית, ממנה קמו כידוע אלופים גדולים כמו... המממ. יניב פלג, לעומת זאת, מתחרה כבר עונות שלמות - קודם על 250 סמ"ק 2 פעימות (יחד עם, למיטב זכרוני, איזה קווין קרטיין אחד), אח"כ 600 סופרספורט, עכשיו סופרבייק, והכל בליגה האוסטרלית עלומת-השם שאף רוכב ידוע לא גדל בה :loco:

ואתה עוד אמרת בעצמך - "והכל עם שגרת אימונים מועטת עד אפסית". אז איך זה הופך אותם למשופשפים? העדר-השפשוף זה בדיוק הבעיה מספר 1 שלהם (יחד עם מה שאני מגדיר כקפיצה מעל הפופיק).

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

1. השאלה היא האם היה ריאלי לקפוץ למים העמוקים ביותר כבר בשנה הראשונה. אתה יודע מה הרקע והנסיון של רוכבים שמתחרים באליפות העולמית? לדעתי היה צריך להשתפשף ולצבור נסיון קודם כל באיזה סדרה ארצית רצינית - אליפות אנגליה, איטליה, משהו כזה.

2. לא ברור לי איך היה יכול יניב פלג לסייע ממרחקי אוסטרליה.

3. אני לא שותף לדעתך לגבי "עצם ההשתתפות זהו נצחון".

4. למרות הכל, נקווה לשיפור בהמשך.

טל

בוקר טל

הסיבה להתחרות באליפות העולם היא כלכלית נטו.באליפות העולם החשיפה גדולה יותר והסיכוי לקבל חסות אפילו אם אתה מקום אחרון גדול יותר.

לגבי ליגה אירופאית לפי אלי חן ההבדל ברמות הוא לא גדול כלכך יש רוכבים מעולים בליגות הארציות.

פורסם

שהזכרתי את יניב פלג היא לא מדוע לא פנו אליו לעזרה אלא מדוע לא ניסו לגייס אותו כרוכב לקבוצה בעקבות נסיונו הרב.

פורסם
שהזכרתי את יניב פלג היא לא מדוע לא פנו אליו לעזרה אלא מדוע לא ניסו לגייס אותו כרוכב לקבוצה בעקבות נסיונו הרב.

אההה - הבנתי. אני חשבתי שהתכוונת לכך שהם היו צריכים להתייעץ איתו.

(ולפי כך, עניתי.

אני לא אתייחס לטל שביט הקטנוני והשחצן :p )

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם

אה, הבנתי... טוב, זה לא מעשי - הבחור חי באוסטרליה. דבר שני, "הקבוצה" הזאת היא למעשה הרוכבים שבה - והיא קיימת כי הרוכבים עצמם, האלו, רצו ורוצים להתחרות. זה לא איזה קבוצת יצרן שמחפשת את הרוכבים הטובים ביותר להגיע לנצחונות.

טל

פורסם

אה, הבנתי... טוב, זה לא מעשי - הבחור חי באוסטרליה. דבר שני, "הקבוצה" הזאת היא למעשה הרוכבים שבה - והיא קיימת כי הרוכבים עצמם, האלו, רצו ורוצים להתחרות. זה לא איזה קבוצת יצרן שמחפשת את הרוכבים הטובים ביותר להגיע לנצחונות.

טל

הבנתי. חשבתי שהבחור באוסטרליה כי שם קל יותר להתחרות ואם היה איזשהו גורם המאפשר לו להתחרות קרוב יותר לארץ הקודש :p ועוד באליפות העולם אולי השיתוף פעולה היה אפשרי.

שנית הבנתי שכן חשובים הנצחונות וההישגים כי ישנו אזשהו הישג מינימום שבעקבותיו מקבלת הקבוצה גם מימון מהמארגנים או משהו כזה, שהופך את חייה הכלכליים בעונה הבאה לקלים יותר, אם אכן זה כך זו כבר שאיפה להשיג את הרוכבים הטובים שאפשר. במידה וחושבים ובונים לטווח ארוך ולא להשתתפות חד פעמית בסדרה.

פורסם

כדי שלא תתנפלו עליי, אבל כמו שטל אומר רק ביותר בוטות - שילכו ל

MOTO GP ויתנו לרוסי בראש . מה הבעיה ??

קצת צניעות , קצת כבוד . זה מה שחסר לנו בתור ישראלים .להתחיל לאט לאט . מלמטה . אם בגלל הספונסרים זה יותר קל אז סבבה .

ושוב , טל"ש כבר אמר , זה לא שחיפשו רוכבים , זה הרוכבים מחפשים ספונסר .

חיים זנדברג משקיע את כל מרצו כבר שנים בתחום וסחתיין שהצליחו להגיע לאנשהו . אבל בין זה לבין להצליח באליפות .... המרחק הוא עצום .

הלוואי שמישהו יצליח ...... אופטימיות !

• תוכן חדש...