Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן של elco hi:tech 2 השתגע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי מזגן מהדגם הנ"ל והוא מקרר ועבד מעולה עד לאחרונה.

הוא עובד, ולאחר זמן-מה מתחיל לצפצף בצורה רנדומלית והנורה בלוח של המזגן המורה על קירור מתחילה להבהב לפי הציפצופים.

בנוסף, המזגן גם נידלק לבד אם משאירים אותו בשקע.

אני מניח שהלך כרטיס אלקטורני כלשהו, פירקתי את הדופן הימנית בשביל לראות רק מה הולך שם, וראיתי שיש שם לוח אלקטרוני ראשי הנימצא מצד ימין על גב המכשיר, אבל לא רציתי להתעסק איתו כי צריך לפרק הרבה דברים בשביל להגיע אליו.

האם יש דרך לדעת אם הבעיה מהיחידה הפנימית או מהיחידה החיצונית?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

היחידה הפנימית שולטת על החיצונית.

לפי התאור שלך התקלה היא בפנימית.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

גם לי יש אלקו, ובזמן האחרון אני אוכל איתו חצץ בטירוף. השלט מת, הוא בקושי מקרר, לא מגיב לקריאות, נותן לחדר להתחמם (למרות שהחיישן בשלט מופעל).

אימת עולם לעומת 2 הLG שיש לי בחדרים האחרים.

אם שלך מת מעבר לתיקון במחיר סביר, אל תעשה את הטעות הזו שוב.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...