Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג חדש ואוטו קשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נהג חדש(4 וקצת חודשים על הכביש),לאבא שלי יש עסק והוא בדיוק רכש רכב חדש לעסק(טויוטה היילקס 2 על 4 2.4 דיזל ידני) ועד שימצא עובד הרכב ללא שימוש(האוטו מציאה שנת 2001 יד ראשונה עשה רק 130 אלף).

אז ביינתים הוא נותן לי אותו לנהוג עליו ואני חייב להגיד שלא ציפיתי שיהיה קל,אבל היה לי מאוד קשה איתו היום.

בהתחלה בכלל לא הצלחתי להתניע אותו כמו שצריך האוטו רק קיפץ לו ונכבה כל הזמן פשוט לא הצלחתי להזיז אותו מהמקום.

עד שהבנתי שהקלאצ' הוא ארוך מאוד והצלחתי להתניע להסתובב איתו נהיה סיוט האוטו נמוך וארוך והגחון פוגע במדרכה כל הזמן ולכן וויתרתי ואני פשוט עושה סתם רונדלים מיותרים.

לאחר מכן נתקלתי בקלאצ' כבד(חייבים לשים פשוט ניוטרל אי אפשר להחזיק אותו עם הרגל ברמזורים הוא מתנגד לרגל) ומאוד קופצני ולא סלחני שגרם לי למספר כיבויי מנוע לא נעימים במשך היום.

ואחר כך גיליתי שזיוות סיבוב של ההגה פי 3 לפחות קצרה יותר מאשר הרנקס כך שסיבובים ותמרונים שהייתי עושה עם הרנקס בפעם אחת פה לוקחים לי פעמיים-שלוש.

אני חוזר מיום שלם של נהיגה ויאוש מאוטו שכל כך ציפיתי לו אבל ממש קשה לי איתו ועם שאלה,האם לדעתכם אני אתרגל מתישהו לבהמה הזאת? או שפשוט כדאי לוותר ולחזור לרנקס של אמא?

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כל עוד שאביך מוכן לספוג את הבלאי הגבוה שנוצר ברכב בגלל חוסר מיומנותך - תמשיך עם זה.

כמה יותר שעות מאחורי כל הגה קשה לא נוח ולא סלחני, ככה יותר נסיון וחישול לדבר האמיתי, נהיגה מקצועית לאורך עשרות שנים.

מה שלא מחסל - מחשל.

בהצלחה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
האם לדעתכם אני אתרגל מתישהו לבהמה הזאת? או שפשוט כדאי לוותר ולחזור לרנקס של אמא?
אתה תתרגל עם הזמן.

אני בדעה של המגיבים מעליי.

עדיף בהתחלה לצבור ניסיון על רכב אמיתי, ואז אם תעבור לרכב יותר "קל" זה יהיה בשבילך משחק ילדים,

מאשר להתרגל לרכב קטן אוטומטי ונוח לתימרון, ואז אם תצטרך לנהוג על רכב אחר יהיה לך הרבה יותר קשה.

פורסם

מה שלא מסתדר לי בראש זה המשפט "הרכב נמוך ופוגע במדרכות" ביחס לטויוטה היילקס.

אתה סגור על זה ?...

או שהרכב עבר הנמכה (להיט תאילנדי שכזה) או שמשהו לא תקין שם,היילקס לא אמור לפגוע במדרכה עם הגחון,או שלחילופין אתה עושה משהו לא נכון.

ממליץ לך לקחת את הרכב לסיבוב ביחד עם אביך,אולי הוא יוכל לעמוד על טעויות שאתה עושה בנהיגה על הרכב.

ומעבר לזה, נכון,יותר נעים לנהוג ברכב פרטי רגיל מאשר בטנדר,אבל מתרגלים.

כמו שאומרים בצבא, קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים !

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בעניין הגובה - יכול להיות גם שהבולמים גמורים/קפיצים גמורים, ולא מחזיקים את הרכב בגובה...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אתה תתרגל, גם אני התאכזבתי בצורה כזו מרכב, אחרי כמה זמן אתה פשוט שוקע באהבה.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם
איזה סיפור קורע לב, כמעט בכיתי. ברור שתתרגל! כולה טנדר צעצוע.

תהיה גבר !

חח גרשון תגובה לעניין!

לפותח השרשור, בסופו של דבר הכל נסיון.. להכל מתרגלים.

פורסם
איזה סיפור קורע לב, כמעט בכיתי. ברור שתתרגל! כולה טנדר צעצוע.

תהיה גבר !

:roflmao:

קח את הרכב למגרש חניה ריק, ותתרגל נהיגה, חניה, שימוש בקלצ' פניות וכו'.

יהיה בסדר.

איחלתי לחיל בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ייתכן והשמש של הקלאץ', אותה אסופה של רצועות קפיציות שאמורות להרחיק ולקרב את הצלחות כבר לא במצב טוב ויש להחליף את הצלחת. ייתכן וכבל הקלאץ' חלוד ואולי ההחלפה תקל עליך.

בכל מקרה על רכב כזה עדיף לך לנהוג ולא על הראנאיקס...

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אתה תתרגל, אבל אתה לא צריך כי בכל מקרה אבא שלך ימצא עובד שינהג ברכב.

אגב, אומרים "איחלתי לחיל בהצלחה בהמשך דרכו".

:)

פורסם

בתור אחד שנוסע על סיויק שהוא יחסית לא כזה גדול וקל לתמרון ואחר כך עליתי ללנד קרוזר, ההרגשה שונה לגמרי. פתאום מקבלים איזשהו פחד בנהיגה שאם יקרה משהו ונזהרים הרבה יותר מהסיויק. אחר כך מתרגלים ואין פחד, אבל עדיף לנסוע על כמה שיותר כלי רכב ככה שתרגיש ותדע וגם תצבור ניסיון.

ובקשר לכל העניין של הגיר רגיל, פשוט מתרגלים ומכירים את הרכב. לכל רכב גיר רגיל יש התנהגות שונה, קלא'ץ שונה פשוט צריך טיפה זמן כדי להכיר את הרכב זה הכל.

פורסם

אתה תתרגל, מצטרפת להמלצתה של נהגת שודים לגבי תרגול ייזום במגרש ריק, מוסיפה גם את עניין תרגול השימוש בקלאץ' בעליות באיזה כביש צדדי ומרוחק.

אני למדתי על דיזל (אוקטביה) ומייד לאחר הטסט עברתי לבנזין (באלנו ידנית), עדיין שמורה בפורום ההודעה הראשונה שלי בנוסח פחות או יותר: "לא מסתדרת עם הרכב!!!": המנוע נכבה המון, יציאה מרמזורים הפכה לסיוט, זינוקים בעלייה - בושה וחרפה - בקיצור תסכול וייאוש גמור.

לקחתי את האוטו לתרגול זינוקים בעלייה באיזה כביש צדדי - מאוד עזר, גם לבטחון וגם לביצוע.

ודבר נוסף: אל תשלול אפשרות של תקלה מכנית שמקשה על הנהיגה - שלושה שבועות אחרי שעליתי על ההגה תוך כדי טיפול בנזילה ברדיאטור, התבשרנו על מותו של הקלאץ'! אין פלא שאחר כך כבר היה הרבה יותר קל!

בהצלחה ואל תתייאש,

ליהי

פורסם

החריקות מסתבר לא בגלל המדרכות זה פשוט קורה כל הזמן בשניות הראשונה שנוסעים באוטו,המוכר אמר לחכות עם המפתח בסוויץ' 20 שניות אחרי שלא נוסעים באוטו שעה-שעתיים ורק אז להתניע,אתם חושבים שזה יפתור את הבעיה?

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אין צורך לחכות עם סוויץ פתוח 20 שניות, יש לחכות עד שנורית כתומה בצורת סליל בלוח שעונים נכבית, ואפשר להניע מיד אחר כך. זה לא לוקח יותר מ 5-6 שניות, כשהמנוע קר לגמרי. ככל שהמנוע חם יותר, הזמן הזה מתקצר.

זהוא נוהל התנעה רגיל של מנוע דיזל. שום חריקות זה לא יפתור, והן בכלל לא קשורות לזה.

• תוכן חדש...