Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הביט 1 , רכשתי אחד והוא מותקן כרגע ברכב

אך הוא עדיין לא עבר סינכרון ראשוני אפילו עם מחשב והתוכנה שלו .

האם בהתחלה שהוא עוד לא סונכרן אמור להיות רעש כזה בהדלקת הHU ? מין "פק" כזה של שנייה לא כמו רעשי אלטרנטור , וגם אין שם רעש כאשר אני מכבה אותו , רק כאשר אני מדליק

נאמר לי שזה מכיוון שהוא לא סונכרן עדיין אבל אני קצת בספק .

user_online.gif

פורסם

תתחדש אך שאלתך מעט מוזרה. הרי כל הרעיון שעומד מאחרי הגאדג'ט הזה הוא בעיקר התוכנה השולטת עליו באמצעות מחשב. מדוע זה מעניין מה קורה קודם לכן?

פורסם

אתה חייב להגדיר אותו. ללא הגדרות הוא פשוט גולם.

אם לאחר הגדרות ראשונויות יש רעשים אז צריך לבדוק מאיפה זה מגיע - דבר ראשון שהייתי עושה זה לנתק את הכניסה מה HU, להדליק ואז לראות אם יש רעש.

בכל מקרה בביט1 שלי אין את התופעה וכך גם לשאר האנשים כפי שאנ יודע

ליאון

Sound Monitor DTA-500X + CDT-450X

Audison THESIS HV VENTI @ High-End Custom X-over

Audison THESIS THX3 @ Audison THESIS Sax & Voce & Violino

Audison THESIS Uno @ 2X Audison THESIS Basso

פורסם

זה מעניין כי אני בשלב של לפני החיבור ללפטופ , ויש מן רעש מוזר כזה רק כאשר מדליקים את הHU , אולי יש שם ריבוי של חוטי RCA ?

אני מצטרף תמונות :

ככה זה צריך להראות !?

DSC00004.jpg

DSC00005.jpg

DSC00006.jpg

DSC00007.jpg

DSC00008.jpg

פורסם

מוזר שיש פאקים , בלי קשר לסנכרון זה לא אמור להיות . אפשר לראות המון אנשים שמתלוננים על בעיות תוכנה במכשיר הזה , תעשה חיפוש אולי למישהו יש פיתרון . בכל מקרה כמובן תעשה את הסנכרון ונקווה שזה יעלם .

מחכים לעדכון.

פורסם

דווקא סקסי המכשיר הזה..

בקסארה של רוניN ובקורולה של אדי אכן נתקלתי בבאגים משונים כאלו ואחרים, אך ברכב של ליאון זה עבד חלק לחלוטין בלי שום בעיות. אני חושב שזה לא דברים שלא יטופלו בגרסה נוספת כזו או אחרת, אולי באמת לא צריך להתרגש מה"בעיות" האלו. כמו כל ציוד על פלטפורמה תוכנתית זה הגיוני. מה שכן, הייתי כן מצפה ממותג מכובד, נחשב ואהוב כמו אודיסון לשחרר לשוק מוצר "מוכן" יותר.

מאידך, מייקרוספט הגדולה יכולה להרשות לעצמה את זה.. [לא מדבר על ה7 שאנשים מריירים עליו.]

ולפותח הת'רד, סנכרן/תגדיר, וחזור לדווח.

פורסם
זה מעניין כי אני בשלב של לפני החיבור ללפטופ , ויש מן רעש מוזר כזה רק כאשר מדליקים את הHU , אולי יש שם ריבוי של חוטי RCA ?

אני מצטרף תמונות :

ככה זה צריך להראות !?

אכן יש שם ריבוי של חוטי RCA, אין צורך בכל המקורות הללו.

צריך רק L & R והוא לבד יעשה את כל הפרוססינג, אך זה לא מקור הבעיה.

מאחר ואין לא כל תוכנה, ההפעלה שלו הינה לא מבוקרת, כך שלדעתי אולי זה מקור הבעיה.

תנסה לעדכן את הגירסאות והדרייברים ותעדכן.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

בגרסה החדשה אין תקלות. המוצר שקיבלת עם הגרסה המעודכנת 1.5.0.0

אני בטוח שברגע שתגדיר אותו (בהנחה שכל הדברים מסביב תקינים ומחוברים טוב) , הכל יהיה בסדר.

בכל מקרה אם תהיה בעיה יש לך אחריות לכן אין לך מה לדאוג

תחבר, תגדיר ונדבר אח"כ

בהצלחה

פורסם

תודה רבה על התגובות המהירות והעייניות לגבי הנושא .

אני אחזור אחרי הסינכרון הראשוני ואעדכן אתכם לגבי התוצאות .

עוד שאלה קטנה , האם התוכנה של הפרוססור ( של הכיוונים ) מצריכה מפרט מסויים מהלפטופ ? או שכל לפטופ בסיסי ביותר יכול להריץ אותה חלק ?

פורסם

אני בטוח שברגע שתגדיר אותו (בהנחה שכל הדברים מסביב תקינים ומחוברים טוב) , הכל יהיה בסדר.

בכל מקרה אם תהיה בעיה יש לך אחריות לכן אין לך מה לדאוג

תחבר, תגדיר ונדבר אח"כ

בהצלחה

ליאון, אפשר להגיד לך מזל טוב על התחלת יבוא אודיסון לישראל ?

מברוק גבר, בהצלחה.

פורסם

בגרסה החדשה והמעודכנת 1.5.0.0 דווקא כן יש תקלות. בהדגמה של מספר דקות התרחשו הדברים הבאים:

1. לאחר השתקת המערכת בMUTE בעת שיחה נכנסת, גם לאחר ניתוק השיחה המכשיר לא חזר למצב עבודה. "פתרון" בדמות שיחה יוצאת יזומה מהפלאפון וניתוקה החזיר את המכשיר למצב עבודה.

2. בעת חיבור לפטופ "קפא" המכשיר. נסיונות לכיבוי והדלקה של המכשיר והHU לא עזרו, גם לא לאחר ניתוק הלפטופ. בסופו של דבר זה "פתאום" חזר לעבוד.

וזה היה בהדגמה בת מספר דקות בהן כמעט ולא יכולתי להאזין ברציפות בגלל הנ"ל.

שוב, כפי שכתבתי לעיל, עדיין זה לא מרגש ו/או מפחיד אותי, משום שאני משוכנע שגרסה/ות נוספת יתקנו את הבאגים.

אך לפי שעה צריכים להיות מודעים וערים לכך שנכון לעכשיו יש עדיין חבלי לידה למוצר ולא לצאת בהצהרות ריקניות ולא נכונות עובדתית מהסוג שצוטט לעיל.

פורסם

ליאון תודה רבה אחי ***אם הוא אחיך מדוע שלא תדברו בבית? קרא את כללי הפורום*** . כנראה היום אני מחבר את הלפוטופ ואז יהיה ניתן להגדיר ראשונית את הפרוססור .

פורסם

בשמחה

ואדון גורל אני לא מיבא אודיסון לארץ אבל מה שאמרתי שלבחור יש אחריות כי המוצר חדש אז בכל מקרה אין לו מה לדאוג

למוצר שלו יש אבא ואמא וזה מה שחשוב

אז במקום לשבת ולנסות להפוך דברים לשליליים תעשה משהו מועיל וענייני

גיא - בהצלחה עם ההתקנה אני די בטוח שיהיה בסדר

פורסם

למוצר אכן יש אבא ואמא , זוג הורים מהמכובדים ביותר בתעשייה , רק שמשום מה במקרה הזה ההורים שכחו לעשות QA אפילו בסיסי למוצר לפני שהם שיחררו אותו לאוויר וחבל. במקום לחשוב על מכירות ורווחים בעדיפות עליונה ראוי היה להמתין , להריץ בדיקות על המכשיר ואחרי שפותרים את רוב התקלות (ברור שאין מאה אחוז ) רק אז מוציאים אותו לשוק ולא ההיפך . אין ספק שיש אבא ואמא למוצר , וואחד אבא ואמא , אודיסון זה מותג ששמו הולך לפניו , אז אבא ואמא יש רק שהם יצאו לא אחראים :wink:

• תוכן חדש...