Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ניראה לי ללכת על גראנד מוב למרות שהיא לא מוכרת ויש מצב להיתחתן איתה להרבה זמן גם שימאס לי פשוט אני מחפש מסחרית שמורה ולתקציב שלי אין דבר כזה .

אים יש למישהו כאן דייהטסו ותוכלו לרשום כמה מילים זה יעזור לי להגיע להחלטה סופית .

אז מה שמענין אותי זה הצריכת דלק כמה היא שותה ובגלל שאין הרבה כאלה אז זה אומר שהחלקים יקרים?

אני בכיון של מודל 97 ידנית שעשתה 220 ק השאלה שלי בתנאי שטופלה כמו שצריך אז יש פוטנציאל להגיע לאן בקילומטרז או שאחרי 200 זה בלאי טבעי ולא משנה כמה טוב טופלה ואני יתצרך להשקיע על בלאי טבעי או שההספק שלה יותר רחוק

ומה מצב השוק שלה המחירון עומד על 15 בכמה מומלץ לרכוש

(עשיתי חיפוש ואין מספיק מידע להגיע להחלטה)

פורסם

שלום לך.

ברשותי גראן מוב שנת 1997 אוטומטית. רכשתי אותה לפני 8 חודשים, היא הייתה יד ראשונה עם 140 אלף ק"מ בלבד!

בכל מקרה, זהו רכב נהדר, נוח לי ולמשפחתי, תא מטען ענק (400 ליטר). כמו כל רכבי דייהטסו (הייתה לי גם סריון 2006 וגם אפלאוז 1990) אמינות מצוינת, וגם עמידות - זאת אומרת שאם לא מתעללים בה, היא נשמרת יפה, כלומר הפלסטיקים וחלקי פנים הרכב בנויים לתלפיות, ונשמרים יפה מאד.

לגבי חלפים: אין בעיה בכלל! חלפים בשפע, זהים לדגמי שרייד ואפלאוז של דייהטסו.

שמע לי - בדוק את המכונית. אם היא בסדר, קנה אותה ויישר קו, כלומר, בצע טיפול גדול מאד, ובדוק בדיוק מתי הוחלפה רצועת תזמון.

לגבי המחיר: אפשר קצת להוריד מהמחירון, אבל לדעתי היא מבוקשת. (למרות שנחשבת מכוערת, לדעת רבים...)

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תודה על המלצה אני עוד שעתיים הולך לפגוש את הכלה אים היא במצב טוב אולי תיהיה חתונה ניראה.

בתור אחד שנוסע על הרכב הזה יצה לך לברר מה קורה איתם אחרי שעוברים ת20000 קילומטר

כי מה שמצאתי עשה כבר 220 ונניח שטיפלו בו כמו שצריך הם לא אמורות להגיע כבר לבלאי טבעי

וגם מענין אותי הצריכה אחד לכמה אתה עושה למרות שאתה אוטומט ואני בכיון ידני זאת אומרת שהוא יחסוך קצת יותר דלק

תודה על היחס עזרת לי להחליט

פורסם

לגביהרכב הספציפי צריך לבדוק -איך טופל במשך ה220K שעבר.

דיהטסו הם מכוניות אמינות הרבה מעל הממוצע בשוק.

נסעתי עם שרייד 1000 עם ק"מ גבוה יחסית 170K

והיא צרכה כליטר שמן ל5000 ק"מ.

אם בבדיקה הרכב יהיה בסדר ללא נפילת לחץ משמעותית במנוע-קנה.

רק קח בחשבון שאתה צריך לעשות ישור קו בעת הקניה-כלומר להשקיע כדי

להביא את האוטו למצב נסיעה טוב-בדוק טיימינג ,שמן גיר -גם בידני ובטוח באוטומטי.

ואם אתה לא יודע מתי החליפו טימינג ושמן גיר-החלף מידית

בהצלחה.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

בהמשך לדבריי - הרכבים הללו מאד אמינים.

המנועים מחזיקים יפה, כל עוד מקפידים על מים ירוקים, למרות שבאפלאוז הייתי שם תמיד מי ברז רגילים.

לגבי קילומטראז' - 220 אלף זה קצת הרבה, אבל זה לא אומר שמנוע שמטופל כיאות, לא יוכל להמשיך לחיות עד 300 אלף ומעלה. אני הייתי מנסה למצוא רכב שעבר הרבה פחות - נניח 160 או 170 אלף. ובכל מקרה - תוריד לו מהמחירון, ואם אתה מתכנן להשתמש ברכב מספר שנים, במקרה הגרוע, נוסעים עם הרכב עד שהמנוע נגמר, ואז שמים מנוע מיבוא - זו השקעה של כמה אלפים.

הגיר האוטומטי של הדייהטסו גראן מוב / אפלאוז יכול להחזיק לפעמים מאות אלפי ק"מ!

הייתה לי אפלאוז שנת 1990, שכבר הספיקה להחליף מנוע, ואילו הגיר האוטומטי שבק אצלי חיים רק לאחר 15 שנה של שימוש, עם יותר מ-290 אלף ק"מ נסועה ( במנוע הראשון והשני יחד).אני יודע שצרפתיות גומרות גירים אחרי מספר שנים קצר של שימוש...

תנסה לבדוק אם יש היסטוריית טיפולים. אני תמיד מתחיל ביישור קו, כלומר טיפול גדול מאד, הכולל גם שמן תמסורת אוטומטית +פילטר, ואפילו ניקוי מערכת הזרקת דלק. וכמובן, אם יש צורך, החלף רצועת תזמון - זה בעצם כמעט הכי חשוב.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...