Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

DEH-P6050UB

6050a.jpg

תכונות מפתח:קורא פורמטים -MP3,WMA,AAC,WAV,CD-R,CD-RWpixel.gifכניסת USB ישירה (full speed (2.0pixel.gifכניסת AUX ישירהpixel.gifתצוגת OEL 3D כחולהpixel.gifשולט I-POD (בעזרת כבל CD-IU50)pixel.gifמוכן למתאם BLUETOOTHpixel.gifאיקולייזר דיגיטלי גרפי 7 ערוצים לכיווני סאונד ברמה הגבוהה ביותרpixel.gifשליטה מלאה על סאב-וופרpixel.gifיציאת HI-VOLTAGE 4.0pixel.gifאיקולייזר EEQpixel.gifCD טקסטpixel.gifשלט חכם- כלולpixel.gifפנל חשמלי ונשלףתכונות נוספות:3 יציאות RCA (קדמית+אחורית+סאב-וופר)pixel.gif24 תחנות רדיו בזיכרוןpixel.gifמגבר פנימי- 50X4 MOSFETpixel.gifטיונר רדיו - SUPERTUNER 3Dpixel.gifכפתור ווליום סיבוביpixel.gifבורר רשימת שירים (LIST)pixel.gifתצוגה ושליטה על סאב-וופרpixel.gifתומך בשלט הגהpixel.gifאפשרות התקנה 0-60 מעלותpixel.gif3 שפות תצוגה - אנגלית/ספרדית/פורטוגזיתתכונות אודיו: איקולייזר EEQpixel.gif5 מצבים ועוד 2 לתיכנות עצמיpixel.gif(SUPER-BASS,POWERFUL,NATURAL,VOCAL,FLAT)pixel.gif3 מצבי לאודנסpixel.gifאיקולייזר דיגיטלי גרפי 7 ערוציםpixel.gifBASS-BOOSTpixel.gif2WAY CROSSOVER HPF/LPFpixel.gifמקודד סאונד (advanced sound retriever) לשיפור רמת הסאונד של קבצים המושמעים מהתקנים ניידים

תודהה:)

פורסם

מכיון שאני עדיין "ירוק" במלוא מובן המילה בכל מה שקשור למערכות, אז רצוי שתמתין לתגובות נוספות.

ולמרות זאת, מכיון שרכשתי כבר לפני 10 חודשים מכשיר שכזה והוא מותקן אצלי ברכב, אז אני יכול לומר לך, מבלי להשוות למכשירים אחרים, שמדובר במכשיר מעולה! איכות השמע שהמכשיר מייצר, לטעמי האישי, היא מעולה! הממשק מאוד נוח וגם לא יצא לי להיתקל בפורמט או קובץ כלשהו שהמכשיר לא מזהה. העיצוב, למי שזה חשוב לו, הוא אקסטרה נוספת.

ובכ"ז חסרונות:

1. מחבר ה-USB הוא באמצעות כבל ולא באמצעות יציאה מובנית. יש כאלה שאוהבים וטוענים שכך יותר טוב, אבל לי קצת קשה להתרגל.

2. לא בהכרח חיסרון אך צריך לקחת בחשבון- מרבית תפעול המכשיר נעשית דרך השלט (כך למשל, במכשירים אחרים שיש כפתורי ממורי של תחנות רדיו מ-1 ועד 6, בפיוניר 6050 אין כפתורי חומרה במכשיר לתחנות וההעברה, הנוחה ביותר, נעשית באמצעות השלט).

שוב, שים לב כי אני לא משווה - וגם לא יודע להשוות למכשירים אחרים, אך כמכשיר בפני עצמו ה-6050 לדעתי מעולה ונותן תמורה טובה למחיר.

פורסם

בסה"כ מכשיר ממוצע, לא נחשב איכותי ביותר.

יותר גימיק דולפינים מאשר HU איכותי.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

כמו shaihar גם אני לא אחד שיצא לו לראות הרבה מערכות, אך רכשתי את המכשיר הזה ואני מאוד מרוצה,

-התפעול מאוד נוח

-התצוגה ברורה

-USB עם כבל (מבחינתי יתרון)

לפי דעתי לך תראה אותו בתצוגה ורק אז תוכל להחליט על התפעול מבחינתך.

בכל זאת ניתן למבינים יותר להמליץ לך...

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם
בסה"כ מכשיר ממוצע, לא נחשב איכותי ביותר.

יותר גימיק דולפינים מאשר HU איכותי.

אני חולק עליך...

יחסית לתג המחיר הוא מכשיר בהחלט מעל הממוצע

מעבד 24 ביט, פנל חשמלי, ממשק נוח, USB, שלט מלא, השתקה בעת שיחה נכנסת בדיבורית, 3 יציאות למגבר, שליטה וחיתוכים לסאב וסט קידמי אחורי,

סה"כ הייתי מרוצה ממנו, וכרגע אחי מרוצה ממנו.

יש לו בעיה של מגעים בין הפנל למכשיר, וזהו סה"כ...

בקיצור מומלץ למשתמש הממוצע, איכות סאונד בכלל לא רעה

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

מכשיר ברמה בינונית מבחינת ביצועים , אך למשתמש הממוצע הוא יתאים גם מבחינת טכנית ( כיוונים בסיסיים וטובים ) , גם מבחינת העיצוב ( יחסית יפה , לא ? ) וגם מבחינת נוחות התפעול והמחיר .

אם אתה לא שואף למערכת היי אנד אלא מסתפק במערכת עם סאונד טוב זה יהיה מכשיר מעולה בשבילך .

פורסם

היה לי אותו ברכב הקודם... אין לי נסיון כל כך עם רדיו דיסקים אבל הוא אחלה של דבר... הוא מאוד מהיר מבחינת USB וMP3, הUSB שהוא בכאבל זה גם דבר מאוד נוח, יש אפשרות לדפדף בדיסק/USB כששיר מתנגן ברקע ממש תקיות והכל, בנוי מאוד איכותיי פאנל חשמלי, הרבה כיוונים, שוב לעומת מה שהייתי רגיל, אני עוד לא התקנתי אותו ברכב החדש כי אני עדיין בהתלבטות אם לשים מתאם פלסטיקה או להשאיר אורגינלי...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

• תוכן חדש...