Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במכסה מנוע sx75 1995 לא נפתח

lord1
שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב

הבוקר ניסיתי לפתוח מכסה מנוע כהרגלי. הכבל נמשך מעט וזהו

לא ניתן לפתוח מכסה מנוע האם יש דרך להגיע אל המנגנון נעילה?

תודה לעוזרים

עודד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול מאוד להיות שקיים נועל מכסה מנוע ברכב בשנתונים הללו התקינו אותם ולאחר זמן לא רב הבינו שחוץ מבעיות הם לא עושים כלום והפסיקו להתקין אותם מה שאני מציע נסה לסגור ולפתוח את הסוויץ כמה פעמים ולאחר מכן למשוך שוב את הידית במידה ולא יילך גש למנעולן שיפרוץ את המנעול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא קיים ברכב שלי אני רוצה לנסות בלי מנעולן וכמו שאני מבין יש צורך להרים את הרכב על ליפט ואז לנסות להגיע לנועל

עם הידיים. האם קימת דרך אחרת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבל פתיחת מכסה המנוע מנותק מידית הפתיחה שבתוך הרכב אז תוכל למשוך את קצהו ע"י מכפתיים (פלייר) ולפתוח מכסה המנוע (וכמובן שצריך להחליף הכבל).

אם הכבל כן מחובר אל ידית הפתיחה, אז העזר באדם נוסף שימשוך הידית פתיחה ויחזיקה משוכה (במצב פתיחה) ואתה בעזרת כפות ידיך תן כמה דפיקות תיפוף על חזית מכסה המנוע (באזור הסמל) ובהרבה מקרים זה ישחרר את נועל מכסה המנוע.

אם הצלחת, אז אח"כ צריך לגשת לפחח רכב ולתקן זאת (ראשית שמן ב WD40 את נועל מכסה המנוע ואולי זה יספיק).

נא עדכן ממצאים ותוצאות.

בברכה - רפי לין :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי להלן הממצאים

לאחר שבוע שלא יכולתי לטפל בעניין ונסיונות לבצע את מה שרפי הציע שלא צלחו. נגשתי תחילה לפחח אולם הוא לא התלהב

במיוחד לבזבז את זמנו על עניין כזה פעוט בטענה שזו יכולה להיות התעסקות ארוכה:-) אזניגשתי למוסך רכב וביקשתי את עזרתו אולם גם הוא לא התלהב.

אי לכך החלטתי לעשות זאת לבד. ולאחר שהרמתי את הרכב עם ג'ק מצד אחד ואבטחתי אותו עם בלוק נכנסתי מתחת לחזית

הרכב ותוך 20 שניות מצאתי את לשונית הנעילה שבמשיכה קלה הצידה פתחה את מכסה המנוע בבדיקה הסתבר שמשום מה

הכבל השתחרר מהלשונית ולאחר שהוחזר למקומו הכל תקין

מסקנה . אל תחששו לנסות לבד באופן בטוח כמובן

תודה לכל העוזרים

עודד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...