Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע כאילו מדובר באיזה תדר שמתנגש עם משהו, תנסה להגיע למישהו עם אוזן מיומנת ולבדוק באקוליזר הנחתה של תדרים מאזור הוואקל ומעלה, תנסה בכל פעם אזור תדר אחר, אולי זה יפתור את העניין.

בשיפוצים

פורסם

אני אגיד לך את האמת אני לא יודע עד כמה האוזן שלי מיומנת.

אף פעם לא ישבתי ברכב שיש בו מערכת ברמה של חברי הפורום,ככה שאני לא יודע איך זה צריך להישמע.

יש לי תחום ידע רחב במוזיקה,אני נגן בכמה הרכבים,אני יודע איך הסט תופים שלי צריך להישמע דרך ההגברה,ואיך ההרכב כולו.

ברכב זה אחרת אז ככה קשה לי יותר.

אני אשמח שאם משהו ייתן לי הכוונה במדוייק בכיוון מערכת לרכב,יש לי את הבסיס מהקריאה שעשיתי בפורום,אבל עדיין זה לא זה.אני לא יודע לכוון מערכת ברכב!כי זה לא דומה אפילו להגברה רגילה,כי אני גם בעל מערכת הגברה לאירועים.

תודה לכולם ולילה טוב.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

גיין לא קשור בשום צורה לפרה-אווט שמוציא הרדיו דיסק. אפשר להיות עם גיין פתוח לחלוטין ולא יקרה כלום (ואפילו יש תיאוריה שאומרת שככה עדיף, ככה מתרחקים מנקודת העיוות של ה HU. מצד שני בצורה הזו המגבר רגיש יותר ל"לכלוכים" שמתלבשים על קו ה RCA ולכן השיטה הזאת לא ממש יעילה) .

פרה-אווט של HU, איכותי ככל שיהיה, הוא לא לינארי. יש HUים יותר מדוייקים ויש כאלה שפחות. זה שמתנוסס בגאווה על חזית הפאנל 2V, 5V או 100V פרה-אווט לא אומר לנו שום דבר על מתי ואם בכלל אנחנו נגיע לפרה-אווט הזה. יכול להיות ש HU שמוצהר 5V פרה-אווט נותן את המתח הנתון כבר ב 10% ווליום או 50% ויש מכשירים שאפילו ב 100% אנחנו לא נקבל אותו. כל מכשיר שונה ואין שום דרך פשוטה וקלה למצוא את הנתון המדוייק.

לתקלה של פותח השרשור, אם הבעייה הזאת התחילה פתאום אז צריך לבדוק לעומק את תקינות הרכיבים, החל מה HU וכלה בפיוזים, חיווט, מגברים ורמקולים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המוזיקה נשמעת בסדר גמור ורק הזמר מתעוות? אולי הבעיה בזמר?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אלי,יכול להיות שהבעיה בזמר:roll:

אבל לא יכול להיות שכולם עם בעיות.

טוב יכול להיות מאוד שמשהו בהתקנה לקוי כי היא בסדר מינוס.מאז הבניות אצל יוסי אני רוצה לעשות התקנה חדשה,עד עכשיו זה נדחה ונדחה.

אז עכשיו יש "תירוץ" טוב. אני אקבע עם יוסי אני מקווה עוד השבוע

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

פורסם

אני סתם צחקתי, אני מניח שהבעיה העיקרית היא במאק אודיו, הפוקאל שיש לך הוא סט 10 רמות מעל המגבר הזה, וכנראה שהסט מדגיש את הבעיות של המגבר, הזמר לא נחנק אלא המגבר לא מצליח לעמוד בכח ושינויי הטונאליות שהזמר הטורקי דורש ממנו. שמעתי כמה מקרים כאלה שהמגבר פשוט קטן על הקומפוננט.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אני יודע שצחקת.:wink:

תאמת גם לי תמיד הידהד בראשון המאכ,לא הייתה לי ברירה להרכיב אותו חזרה אחרי שנגנב לי מגבר אחד,ועד היום אני תקוע איתו.

הייתי שמח להשתדרג והחלומות והמחשבות יום יום ולפעמים גם שעה שעה בראש, אבל בחיים לפעמים סדר העדיפויות שונה ממה שהייתי רוצה.

פורסם

אין ספק שבחיים סדר העדיפויות תמיד שונה :)

אני סה"כ העליתי דיעה מנסיוני האישי.

זה יכול להיות כל דבר אחר באותו אופן

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

תאמת תמיד חשבתי כמוך,תמיד שלא הייתי מרוצה ממשהו האשמתי אותו.

אני אדבר עם יוסי נעשה התקנה חדשה וניראה אולי ההתקנה שלי גורמת לכך {היא סבירה מינוס} וניראה לאן נתקדם הלאה.

תודה בכל אופן.

• תוכן חדש...