Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יובל אהבתי מאוד את מה שעשיתה לתמונות !

התמונה הימנית צריכה להיות במודעה של המפגש הבא!

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

אני לא רוצה להשמע קטנוני וכפוי טובה אבל נראה שהמועדון שלי הוא זה שעשה צבע והפך את האירוע לאטרקציה,אני חושב שהאירוע לא קיבל את החשיפה ואת המהות שהוא היה אמור לקבל,חבל

פורסם

היהאחלה של מפגש

כמו שדור אמר חבל שמשחקי כבוד פגע בנוככות של אנשים

ואחת הסיבות היא 2 מפגשים באותו יום באותה שעה רק שהמפגש של IVC קצת יותר בעייתי היה להוזיז (כי יום עצמאות יש פעם בשנה )

בכל אופן במפגש המוסטנגים לפני חודשיים השארנו את הכבוד מאחורה והייתה נוכחות גבוה שמילאה את כל המגרש ומחוצה לו

חוץ מזה יובל , אחלה עריכת תמונות

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
אני לא רוצה להשמע קטנוני וכפוי טובה אבל נראה שהמועדון שלי הוא זה שעשה צבע והפך את האירוע לאטרקציה,אני חושב שהאירוע לא קיבל את החשיפה ואת המהות שהוא היה אמור לקבל,חבל

ל- Fuel Slut היה מקום של כבוד באירוע יחד עם מועדון הארלי דוידסון כיוון שהרעיון מאחורי האירוע היה תעשיית הרכב האמריקאית. האטרקציה הייתה מפגש של כל מועדוני הרכב תחת קורת גג אחת- קלאסיות משופצות למקור לצד רכבים חדשים משופרים. קלאסיות משופרות בטירוף לצד מכוניות מודרניות סטנדרטיות. אופנועי הארלי מושקעים ברמה גבוהה ביותר לצד טוסטוסים ווספות משופצות למקור. וכולם נמצאים שם, במקום אחד מאהבה נטו לתחום. בלי משחקי כבוד.

המפגש היה פתוח לכולם, וכל בעל רכב מיוחד שרצה להציג את רכבו במתחם האירוע קיבל מקום מכובד לצד כל שאר המציגים.

למראת שנכחו באירוע מעל 200 רכבים (אופנועים ומכוניות) לדעתי היה קצת חסר כי המועדוני רכב שהגיעו מאורגנים ובשיירה, הגיעו בנוכחות חלקית בלבד, וזה חבל.

לגבי הזזת האירוע, הדבר היה בלתי אפשרי כיוון שנכחו במקום יותר מ-10 מועדונים וגופים ובינהם IVC, FUEL SLUT, מועדון הארלי דווידסון, מועדון הווספות, מועדון YELLOW 65, מועדון מאזדה המאוחד, מועדון סובארו, מועדון פיאט, סקאלה ואפילו נציגים של מועדון ה-5, (סליחה אם שכחתי מישהו) וכולם בתיאום מראש, וכמובן שהתאריך שאפיין את רוח האירוע.

תודה אישית ממני לכל מי שהגיע ותרם מזמנו לאירוע ועזר להפוך את האירוע למיוחד בעבור המשתתפים והצופים.

תודה גם לכל מי שצילם, ואני דורש עוד תמונות :twisted:

ואני מקווה שזו תחילתה של מסורת נפלאה ושהאירוע יגדל עם הזמן.

עד הפעם הבאה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

ניראה מרשים ביותר, רק חבל שנפלתם לי בדיוק על השבת שאני עובד בה...

אגב למה הורדתם את הלוגו שלכם משם המשתמש? דווקא אהבתי אותו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

קצת ממני:

(מה זה הדבר הזה?!?!?:shock::roll: )

DSCF0500.JPG

DSCF0501.JPG

DSCF0504.JPG

DSCF0508.JPG

DSCF0514.JPG

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ועוד:

DSCF0516.JPG

DSCF0517.JPG

DSCF0538.JPG

DSCF0539.JPG

DSCF0525.JPG

DSCF0519.JPG

DSCF0541.JPG

DSCF0536.JPG

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

קיבלתי עדכון ממקורות מוסמכים- זוהי הונדה וואלקיר "חדשה": Honda Valkyrie Rune 1800 CC

אגב, זה רק אני, או שהתחת של הדבר הזה מזכיר במשהו את פרצוף של הטנדר פורד משנות ה-40-50?:roll::oops:

כזה:

1948F-Series_timeline2.jpg

• תוכן חדש...