Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מתכוון לשדרג את המערכת שלי כרגע, ועדין לא החלטתי אם זה יהיה CARPC או מערכת 2DIN שתכלול את הרוב.

הדרישות שלי הם בעיקר ניווט IGO8, מוזיקת MP3 וסרטים אם אפשר (לא חובה) וצריך שיהיה גם רדיו.

זה יתממשק עם המערכת הבאה:

HERTZ HI ENERGY 6.5

HERTZ ES300

AUDISON LRX 4.5

התקציב שלי הוא בערך 5-6 אש"ח שאמור לכלול את כל הדרישות שלי.

האוטו שתורכב בו המערכת הוא מיצובישי כריזמה (יש מקום ל 2DIN).

אשמח אם מישהו יוכל לעזור עם ההתלבטות.

תודה מראש.

פורסם

CARPC יותר זול - והרבה יותר גמיש, אבל כלל התעסקות לא קטנה,

מערכת מוכנה היא יותר יקרה, והרבה פחות גמישה אבל היא P&P

מפה ההחלטה שלך

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

עקרונית אין לי בעיה של זמן להתעסק (וזה גם מעניין), השאלה העיקרית איפה אני יכול למצוא מדריכים איך לבנות ולעבוד עם זה?

וכמו-כן האם יש אפשרות לרדיו ב CARPC?

פורסם

יש אפשרות לרדיו

מדריכים אין מדריכים מסודרים

אתה צריך המון יכולת פתוח עצמי, אם יהיו לך תקלות ספציפיות נוכל לעזור לך כמה שנוכל.

אבל בעיקרון אתה לא צריך שום "מדריך"

פורסם

תגיד לי משהו אחר, מערכת מוכנה 2DIN (לא מחשב) יש משהו בתקציב שאמרתי, שיכלול את כל מה שאני צריך (מזמין מארה"ב)?

פורסם

בהזמנה מחו"ל אתה די מוגבל למותגים מסויימים מאחר ואתה רוצה רדיו. קח בחשבון שערכת לימוזין (GPS מותאם לארץ) המתממשקת לכל מכשיר DOUBLE DIN שתביא, עולה בסביבות 3000 ש"ח כך שהיא גונבת חלק לא קטן מהתקציב המיועד. בתקציב של 6000 ש"ח תוכל לרכוש מכשיר מחו"ל וערכת לימוזין בארץ.

לעניין CAR PC, אל תיבהל, אם אתה נצמד לפתרונות מוכרים אין סיבה שתהיה בעיה כלשהיא. הטמעת התוכנה היא טיפה בעייתית אבל אתה יכול למשל לבנות מערכת זהה 1 ל 1 למערכת של עתיד / DJ GUTS ואז להעתיק מהם את התוכנות בכללותם (אני בטוח שהם לא יתנגדו - אפילו להיפך) - כשחושבים על זה, אפשר בהחלט לקבוע כאן איזשהו סטנדרט מסויים של רכיבים ואז לשתף פעולה ביחד ולבנות סקין ופלאגינים "ישראלים" (מותאמים לישראל/עברית)..

בכל אופן, CAR PC זה צעצוע לא פשוט לבניה אבל ברגע שהוא עובד האפשרויות פשוט בלתי מוגבלות ועולות על כל מכשיר ייעודי אחר, הן מבחינת סאונד (עם כרטיס קול מתאים) והן מבחינת מערכת ההפעלה (הגמישות המטורפת שבמחשב..). תוסיף לכך אופציה לאינטרנט אלחוטי, נפח אחסון בלתי מוגבל, חיבור למחשב ניהול המנוע..

עניין הרדיו ב CARPC הוא בעייתי ביותר. יש הרבה אפשרויות אבל אף אחת לא מושלמת. בעוד כשנה, יתחילו לשדר בארץ רדיו לוויני ואז יהיה בסדר..

...CASKA for life

פורסם

מכיוון שרדיו מאוד חשוב לי כנראה שארד מעניין ה CARPC...

רציתי לשאול האם אין איזה מכשיר מולטימדיה שכולל מערכת הפעלה WINCE כך שיוכל להממשק עם IGO בצורה יותר פשוטה?

תודה.

• תוכן חדש...