Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי מיצובישי סופר לנסר 95 ואני רוצה לבנות מערכת

יש לי עכשיו 4000

אני מתחיל מאפס

חשוב לי מאוד האיכות ואני יודע שבמחיר הזה אין כל כך הרבה איכות אבל חייבים להתחיל ממשהו

אני מעדיף חדש (לך תדע מה עבר על יד שניה)

אני גם לא מבין כל כך אז אם תוכלו לדבר בעברית ולתת לי מחירים פחות או יותר זה יהיה אדיר

אז תודה מראש:-D

פורסם

מה הרכיבים שאתה רוצה לקנות והאם התקציב כולל התקנה + חיווט ? :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

קודם כל למה אתה קורא לעצמך "ישבן גדול" :-P

אח"כ תנסה לאמר לנו מה אופי הצליל שאתה אוהב כדי שנוכל לדעת להתמקד על כוון מסויים של המלצות.

ואני מאוד ממליץ לך בתקציב כזה, ללכת על יד שניה - אתה תוכל לקפוץ מדרגה ב4K מערכת יד שניה מאשר 4K מערכת חדשה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

התקציב לא כולל התקנה.

זה שם שעבר איתי מכיתה ט' דרך כל התיכון והצבא.

אני בן אדם לא רגיל אני די גדול (יש אומרים ענק).

וגם לפי השם אתם צרכים להבין שאני שומע רק שחורה.

פורסם

רק שחורה? חבל!

יש הרבה דברים מעניינים לשמוע.

בכל מקרה יש רכיבים שאתה יכול לקנות יד שניה שהסיכויים שיהיה להם בעיות רציניות הם קלושים כמו מגברים. וזה ממש כדאי כי ביד שניה אתה יכול לקנות דברים בחצי מחיר!

• תוכן חדש...