Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור נהג חדש התחלתי לחשוב על הרעיון לקנות טנדר יפני ישן כאוטו ראשון אני מדבר על מכוניות כמו טויוטה היילקס 4X2 או L200 ויש לי כמה שאלות:

1.האם הביטוח והתחזוקה של רכבים כאלה תהיה יקרה בצורה רצינית? אבא שלי יש לו עסק אז מקבלים איזושהן הנחות על אוטו כזה לא?

2.לנהג חדש יהיה ממש ממש קשה לנהוג על מכוניות כאלה? תמיד חיבבתי רכבים גדולים וממש ארצה אחד כאוטו ראשון אבל השאלה היא אם אסתדר איתו?

3.אמינות האם הן אמינות כמו שהאגדה(או טופגיר) אומרת עליהן או שהן יכולות להיהפך לצרה צרורה?.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

1. הם שותים הרבה דלק (סולר או בנזין) בהשוואה למשפחתית או קטנה "רגילה". היום טנדרים לא מוכרים במע"מ אז אין משמעות לעסק של אביך לצורך זה.

2. הם הנעה אחורית, כבדים וארוכים. לנהג חדש זה לא מומלץ במיוחד

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני חושב שאם אין לך צורך ממשי בטנדר עדיף לך לחפש כול רכב אחר ואם אמינות באמת חשובה לך אז DL תעשה את העבודה לא פחות טוב.

נכון שטופ גיר התעללו בטויוטה היי לקס והיא עדיין המשיכה לעבוד, אבל זה לא אומר שזה לא יפגע לך בכיס כול רכב מתקלקל וכול רכב דורש תחזוקה וזה יהיה יקר יותר מרכב פרטי אחר.

אל תחפש טנדר יפני ישן רק בגלל מה שטופ גיר עשו לו,יש עוד כמה מכונות שימשיכו לסוע למרות הכול בינהם מרצדס W123 ומרצדס W124.

אך אם אתה רוצה רכב פרטי שיהיה אמין תמצא לך DL או ג'אסטי ותהיה מבסוט עד הגג.

גם אל תשכח שטנדרים לא קונים בשביל לסוע מהסופר לבית, קונים אותם לעבודה קשה משמעות הדבר היא שלרובם יהיה בלאי עצום.ויהיה לך מאוד קשה למצוא דגם שמור יחסית.

קח שאם אין לך צורך ממשי בטנדר עדיף לך לחפש רכב אחר,ואם אתה צריך טנדר אז סובארו טנדר תענה לך על צורך הזה.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

כן אני בטוח שיש אלטרנטיבות קטנות יותר סתם טנדר נראה כל כך מגניב ועם התירוץ של האמין כמו בהמה חשבתי שזה יכול לעבוד...אם לאבא שלי יש עסק אין החזרי מס על הדלק?

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

רק אם הוא צורך יותר מ 10 אלף ליטר בחודש (מה שהוא לא יגיע גם אם הטנדר יסע 24 שעות רצוף 7 ימים בשבוע כל החודש) וגם אז זה רק על הבלו.

בנוסף על מה שכתבו לך קודם, הטנדרים גם ברובם מאוד לא נוחים ביחס למכונית רגילה. תאמין לי שאתה לא רוצה אחד - זה נראה מגניב רק מבחוץ (אולי)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם היית פוזל לגרסאות ה4X4 כתחליף לרכב שטח, עוד היה אפשר למצוא צידוק להעדפה שלהם על פני רכב פרטי רגיל. אבל בגרסאת ה2X4? עזוב, באמת שכדאי לך לרכוש רכב שקצת יותר מתאים למשימה.

אם אתה בכל זאת רוצה טנדר דיזל עם קילומטראז' גבוה, חפש ברלינגו עם 300K קילומטרים שעומדת מזה כחודש באזור תעשייה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...