Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סתם מתלבש על השרשור.אתמול במשחק ליגה של ריאל מדריד רוברטו קרלוס בעט בעיטה חפשית בעוצמה שלא תיאמן אני לא זוכר שראיתי דבר כזה בכדורגל.י לא מובן איך הכדור לא קרע את הרשת .אחרי הבעיטה מדדו את המהירות של הכדור והיא הייתה 117 קמש .הבעיטה הייתה בערך מ16 מטר בחישוב מהיר זה אומר שהכדור הגיע מהרגל לרשת תוך פחות מחצי שניה-מדהים!!

PS בהצלחה לביתר ונמני

לא סתם הוא השחקן האהוב עליי... וביחד איתו את כל נבחרת ברזיל !!!

רונלדו, רונלדיניו, ריבאלדו, וכמובן אני בחיים לא אשכח את רומאריו...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אביעד אני מאמין שכשכתבת הפועל התכוונת להפועל ת"א אז לא אני לא אוהד "הפועל" ולא קנאי

אני אוהד הפועל רמת גן וקינאה זאת ממש אבל ממש לא הסיבה לשנאה שלי למכבי

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

אז אם זה לא קינאה למה אתה שונא את מכבי כל כך?? ואני מדבר על הכדורסל כי בכדורגל אין במה לקנאות...

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

פורסם

אם קינאה היה מה שגורם לשנאה אז גם בכדורגל יכלתי לשנוא אותם בגלל קינאה כי בתחילת-אמצע שנות ה-90 הם היו קבוצה מצוינת אבל זה לא קינאה

בכדורסל השנאה היא מהרבה סיבות גם שינאה לשם מכבי ת"א שמקור השנאה הזאת הוא בכדורגל

גם העובדה שהם הרסו ענף שלם

נכון שאפשר להאשים את הקבוצות האחרות בזה שהם לא מסוגלות להשתוות אבל הבעיה היא שהדרך של מכבי ת"א להגיע למקום שהיא נמצאת היום

(האלופה הבלתי מעורערת ) הייתה גם באמצעים לא ממש כשרים

וגם כל מיני דברים שהיו עוד בשנות ה80 שאת רובם שמעתי בעיקר מסיפורים (ממקורות מאוד אמינים) מיריבות קשה שהייתה בין מכבי לבין הפועל רמת גן כדורסל וגם כל מיני דברים מאוד לא כשרים שמכבי ת"א עשו כדי להיפטר מה"מטרד" שנקרא הפועל רמת גן

השתמשתי המון שנאה וחשוב לי להבהיר שמדובר כמובן בשינאה ספורטיבית

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
השתמשתי המון שנאה וחשוב לי להבהיר שמדובר כמובן בשינאה ספורטיבית

ואללה - תודה.

תודה שהעשרת את העברית שלי במושג ניו-ספיקי מופלא כמו שנאה ספורטיבית...

פורסם

שיא הבעסה!!!!

גם אליצור אשקלון הפסידה. :oops:

גם יובנטוס הפסידה( אוהב אותם) :evil:

גם מכבי בכדורסל :mad:

וגם בכדורגל :mm_mad:

איזה עצבים!!!

לא נורא, זה רק ספורט..

פורסם
שיא הבעסה!!!!

גם אליצור אשקלון הפסידה. :oops:

גם יובנטוס הפסידה( אוהב אותם) :evil:

גם מכבי בכדורסל :mad:

וגם בכדורגל :mm_mad:

איזה עצבים!!!

לא נורא, זה רק ספורט..

אליצור אשקלון??? מה זה? :shock:

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

אבי נמני הוא המלך אבי נמני הוא המלך !!!!!!!!

הייתי צריך להיות במשחק אבל בתור אחד עדיין ללא רשיון (עוד חודש וחצי 17 )

לא היה לי איך ללכת וחבל.

אבל תראו מכבי תל אבי תתאושש ואם קלינגר יישאר אז הוא מבטיח מהפכה ומהפכה אני רוצה לראות ! בתור מנוי לשער 11 אני מבטיח לכם שמכבי תל אביב תתאושש למרות כל הבלאגן ואחרי הניצחון בדרבי הקרוב בר"ג אנחנו נטפס בטבלה.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...