Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב.

אתמול הלך האלטרנטור לעולמו מאחר וכבר לא הטעין את המצבר, יש לי מצבר של שנפ 80 אמפר, לפני החלפת האלטרנטור נכנסתי על הדרך לשנפ סניף תל אביב, ומבדיקה אצלם אמרו שהמצב לא טעון, (אפילו לא בדקו אם זה אלטרנטור) והציעו לי או להטעין אותו ב-50 ש"ח או להחליף אותו לחדש ב-50 ש"ח (יש לי אחריות עוד חודש לטענתם) אז קודם כל, אם יש לי אחריות עדיין למה לעזאזל הם מבקשים על זה כסף?

בסופו של דבר ביקשתי מהם שיחליפו לי אותו גם בגלל שהאחראי שם לא דרש ממני כסף בסוף, וגם בגלל שנשאר רק עוד חודש לאחריות.

יש מצב שקיבלתי מצבר משופץ?

הוא ניראה דיי חדש ובא בניילון, אבל הוא לא כמו הדגמים החדשים, אצלי היה לפני כן הדגם עם הנורת ביקורת, ועכשיו קיבלתי מהם בלי נורה כמו הדגמים הישנים.

איך אפשר לזהות?

מה אתם אומרים?

פורסם

מנסיון עם שנפ התשובה חיובית

מנסיוני בשני משופצים החזיקו ומחזיקים יותר מ 3 שנים.

הם מסמנים את זה בסימן כלשהו למעלה על המצבר כדי שהם יזהו כי מדובר במשופץ.

השאלה למה ? כי מצבר מחזיק 2-4 שנים וארי שימוש של שנה שנה וחצי ( זמן האחריות ) הוא התבלה כבר.

טוב שזה קרה לך חודש לפני סוף האחריות ולא חודש אחרי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מצבר שקיבלתה הוא מצבר משומש שטיפלו בו ושמו בנילון .הם הטביעו את תאריך הקניה של הראשון על המצבר השני כך שהאחריות ממשיחה לפי תאריך הקניה המקורי. 50 שך שביקשו הוא בעד מילוי המצבר מאחר והוא לא היה מקולקל אלה רק ריק מזרם .מישום שלפי דברך האלטרנטור לא עבד... ניניו

פורסם

יתכן ובמידה והוחלף האלטרנטור בתקין , המצבר היה ניטען ומחזיק עוד כמה שנים .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

בזה אתה צודק ב-100%.

בגלל זה גם בהתחלה היו לי ספקות.

כניראה שעשיתי טעות, אני מקווה שלו.

האלטרנטור הוחלף 15 דקות אחרי החלפת המצבר.

• תוכן חדש...