Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין אליפות, יש גביע!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאללה בית"ר, יש גביע. תודה רבה לשחקנים על המאמץ האדיר (אפילו כנגד השופט, למרות שהפנדל היה מוצדק). גביע מוצדק שהגיע לבית"ר יותר מכל קבוצה אחרת במדינה. תגיבו :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוקי , נגיב:

Who gives a fuck :twisted:

:lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
יאללה בית"ר, יש גביע. תודה רבה לשחקנים על המאמץ האדיר (אפילו כנגד השופט, למרות שהפנדל היה מוצדק). גביע מוצדק שהגיע לבית"ר יותר מכל קבוצה אחרת במדינה. תגיבו :-D

קצת נסחפת... מוצדק? אמנם בסופו של דבר זה בעוכריי חיפה שלא ניצלו מצבים ולכן מגיע להם שלא זכו(ואני אוהד חיפה) אבל בית"ר???כולה 20 דקות בכל המשחק שהם עשו משהו ובשאר המשחק התגוננו,אם ככה נראית קבוצה שמגיע לה לזכות בגביע... אז הליגה שלנו שגם ככה חלשה ביותר,הגיע רשמית להיות ליגה חובבנית.

פורסם

ולאחר תגובות שכאלה, אנשים מתפלאים שהכדורגל שלנו על הפנים (נכון שזה לא הכי קשור, אבל כשלא שמים *** אז רמת הכדורגל בהתאם). העיקר ליגת האלופות כולכם תקפצו בשירשור שייפתח ותשחקו אותה דוקטורים מינימום. ואני מדבר בתור שחקן כדורגל. איזה מצבים של חיפה אתה מדבר בדיוק? אם יצחקי היה טיפה יותר מרוכז, זה היה נגמר בתבוסה כואבת. חבל.

היא נהפכה לחובבנית השנה, כשחיפה זכתה באליפות. זו קבוצה אלופה? מצטער. אבל ממש לא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מסכים איתך לחלוטין... האליפות של חיפה זאת תעודת ענייות לכדורגל שלנו... וכפי שרשמתי אם לא הבנת,שאם מתוך 4 מצבים של חיפה הם היו מבקיעים באותם אחוזים כמו בית"ר אז התוצאה הייתה שונה,בסך הכל ביתר הבקיעו 2 מתוך 3 מצבים בכל המשחק ולקרוא לזה נצחון מוצדק זה קצת היסחפות,אם זה היה הפוך וחיפה הייתה מנצחת באותה צורה ,הייתי רושם שהיה לנו מזל גדול אבל העיקר שניצחנו.

פורסם

ברכות לבית"ר ירושליים על הגביע ונקווה שארקדי גאידמק ימשיך לתמוך בה שלא ימנה לה מפרק בשנה הבאה, כי היא קבוצה שמוסיפה הכי הרבה עיניין לליגה. ברכות גם לחיפה על אליפות המדינה.

ו.....ברכות לקבוצה האהובה שלי הפועל באר שבע על העלייה לליגת העל. הכל בזכות אישה מדהימה בשם אלונה ברקת הבעלים.

ושאמן יהיה לנו כדורגל טוב בעונה הבאה.

gg874746.jpg

gg874744.jpg

gg874740.jpg

gg874767.jpg

gg874747.jpg

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם
ולאחר תגובות שכאלה, אנשים מתפלאים שהכדורגל שלנו על הפנים (נכון שזה לא הכי קשור, אבל כשלא שמים *** אז רמת הכדורגל בהתאם).

הספקתי לראות את הגול הראשון, אח"כ הלכתי לאירוע של חבר קרוב (אשתי צחקה שזה כמו ב"שבוע סוף" - מי עושה מסיבה בגמר?:shock:).

מה שהספקתי, יחד עם השידור ה"איכותי" של ערוץ 1, נתן הרגשה של חזרה לשנות ה-80. שחקנים לא זזים בלי כדור (גם איתו לא ממש, אבל לפחות עושים קולות), מתמזמזים עם עצמם ועם הכדור, כמעט לא מסוגלים לחבר שני פסים, אין העברת כדור מצד לצד, אין קצת דמיון. נאדה.

שימו כל קבוצה ישראלית מול קבוצה מדרג ב' ומעלה מאירופה, וה-7:0 של ב"ש מול בארסה יחזור.

לא שלפני כן היה כאן כדורגל איכותי מאוד, אבל השנה הליגה פשוט חזרה אחורה חזק. אם שחקני בית"ר היו מתייחסים ברצינות למקצוע שלהם ולא מנצלים את עובדת בריחתו של ה"שוגר דדי" של כולם, היה להם עוד דאבל בהליכה. :|

פורסם

אתמול ההייתי ברמת גן, קודם כל חייב לציין את האווירה היה מצוין .

לגבי המשחק, בחצי הראשון חיפה פתחה טוב והלכה לאיבוד בהמשך.

אדון שומאכר, אולי תזכיר לי איפה ביתר הייתה במחצית השנייה, רמז כולם בשער של קאלה.

עם עוד קצת ריכוז של השחקנים שלנו, בדקה ה- 90 הייתם צריכים לקבל עוד אחד.

טוב אבל אחרי הכול זה רק ספורט, אז שהיה במזל טוב ,תהנו מהגביע כל עוד אתם יכולים :lol:.

דרך אגב, מי שהיה במשחק שמע את קבלת הפנים שתזמורת המשטרה קיבלה:wink:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

נרדמתי סביבות דקה 50 וזה סה"כ היה 20:00 בערב ואחר כך התעוררתי מרעש החגיגות של בית"ר. אני חושב שזה אומר הכל על רמת המשחק :)

(ואני אף פעם לא מחמיץ משחקים, בטוח לא גמרים)

נ.ב. איכות השידור של ערוץ 1 פשוט מחרידה.

נ.ב.2. היום הגמר האמיתי, אתמול היה בקושי חימום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שומאכר לא יודע באיזה משחק היית אבל כל המחצית השניה בית"ר הייתה בבונקר :?

במחצית הראשונה היא ניצלה שני שליש מהמצבים שלה והבקיע, יפה מאוד, חבל שלחיפה לא היה אחוז ניצול כזה של מצבים.

כנגד השופט? מה בדיוק הוא עשה שלא היה מוצדק?

פורסם

שומאכר איפה היית, שומאכר איפה היית? מי שישמע!

כל הכדורגל הישראלי הוא כזה, מבקיעים ואז רצים לבונקר.

פה המטרה מקדשת ולא האמצעים.

מה אתם רוצים משומאכר? שורה תחתונה יש גביע.

ברכות.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

גם אני הייתי במשחק ובאמת יצאתם במחצית השנייה בזול שלא ניצלנו את השליטה שלנו במיוחד ברבע שעה האחרונה אחרי שדנין הורחק.

לא נורא תהנו מהתואר הזה שלכם , רוב הסיכויים שזה האחרון ב-10-15 שנה הקרובות עד שתתאוששו מהחורבן שארדי השאיר לכם.

ומי שירצה לראות בכל זאת את ברוכיאן ויצחקי משתפים פעולה יוכל לראות אותם כנראה עונה הבאה בירוק בקרית אליעזר:)

ואת האמת אם היו אומרים לי בתחילת עונה שניקח אליפות ובית"ר תתפורר בצורה כזאת הייתי לוקח את זה בשני ידיים.

פורסם
נ.ב.2. היום הגמר האמיתי, אתמול היה בקושי חימום.

קירור.

עם כל הרצון לפטריוטיות, כשיש גורמה מי יכול לאכול פיתה יבשה בלי כלום?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ומי שירצה לראות בכל זאת את ברוכיאן ויצחקי משתפים פעולה יוכל לראות אותם כנראה עונה הבאה בירוק בקרית אליעזר:)

יש סבירות יותר גבוה שהגיהנום יקפא לפני שזה יקרה...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...