Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיג'ו 106 1600, שמתי אותה אצל מוסכניק שהוא כביכול מכר, ורציתי לדעת מה דעתכם על המחיר שהוא גבה ממני.

הטיפול הוא כזה:

1) שיפוץ ראש מנוע, החלפת רינגים, ומייסבי קראנק.

2) החלפת משאבת מים

3) החלפת תושבת מנוע תחתון

4) החלפת טרמוסטט, ונוזל קירור

5)פלאגים, שמן מנוע, פילטר אויר, פילטר שמן, 2 צינורות דלק

6) החלפת גומיה של מוט היגויי

על כל זה הוא גבה ממני סה"כ 2800 ש"ח

מה דעתכם על המחיר?

פורסם

שלום רב !

מחיר הגון וסביר בהחלט !

השאלה הנשאלת האם אתה מרוצה מאיכות עבודתו, והאם תפקוד הרכב השתפר ,בעקבות שיפוץ המנוע?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בכללית אני מאד מרוצה, פעולת המנוע מרגישה חלקה, והשמן אינו אוזל כמעט שקוף מרוב שהמנוע נקי :)

ישנם דברים קטנים שלגביהם אני יגיד לו ברגע שאני יחזור אליו לחיזוק הראש לאחר 500 ק"מ

* ההגה כח מרגיש יותר קשה מעט ממה שהוא היה (אולי בגלל שהגומיה שהוא החליף במסרק ההגה עדיין חדשה)

* ישנה פריצת מים קטנה מהפקק של מיכל העיבוי ברדיאטור כשהמנוע חם.

וזהו בגדול

מעבר לזה נישארו לי עוד מספר דברים קטנים לעשות באוטו, כגון כיוון פרונט, החלפת דיסקים ורפידדות קדמיות, להשיג שמן גיר ESSO 75W80 כי הוא לא הספיק למצוא לי אותו.

פורסם

זהו מחיר מאוד טוב, כמובן עם העבודה גם טובה.

לי לרינטגים, ראש, פילטרים ופלגים רצו 2300ש"ח, לאותו מנוע NFZ (לי יש פג'ו 306), אז תוסיף טיימינג, משאבה של המים, והגומיה. יוצא בסדר גמור.

והמחיר שאני קיבלתי הוא בהחלט מחיר טוב, את זה אני יודע.

שוב השאלה עם העבודה טובה. מה בכלל הייתה הבעיה? הבעייה נפתרה? אתה סומך עליו שבאמת החליף כל משאמר?

פורסם

אני סומך עליו כי חבר שלי מכיר אותו טוב, ועבודה מאד ייסודית

הבעיה הייתה שהייתי ממלא בסביבות חצי ליטר שמן אחד לשבועיים בממוצע

בנוסף מאז הקניה של האוטו לפני כ-6 חודשים לא עשיתי לו יישור קו ייסודי

אז החלטתי שעל הדרך שיסדר כל דבר שניראה לו שצריך לסדר...

• תוכן חדש...