Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין פה ממש שוק רכב יד שניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני מחפש רכב (גאלאנט 2003 או מונדאו 2005)

ושמתי לב שבקושי יש כאלה ביד 2.

אני נתקל בעיקר במודעות של ה 1600 אוטומט הסטנדרטיות ובקושי ברכבים שאני מחפש.

אני מהצפון וכאן ההיצע בכלל נמוך עד אפסי...

מה שעוד מוזר לי זה שמאזדה 1600 בגרסה הכי פשוטה עולה יותר במחירון ממונדיאו.

האם זה לא מצב מעוות?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

הכל תלוי איפה אתה מחפש ובאיזה טווח שנים. גאלאנט יש מספיק ביד 2 כדי לבחור אחת במצב טוב:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=23&SubModelID=193&FromYear=2001&UntilYear=2003&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

להמקד בשנה אחת ספציפית זה חבל.

כנ"ל לגבי מונדאו - לא חסר:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=36&SubModelID=326&FromYear=2004&UntilYear=2006&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

ברור שאם תחפש רכב רק בצפון או רק ברחוב שאתה גר, יהיה לך קשה למצוא אקזמפלר שמור ויכולות לעבור שנים עד שתמצא מה שאתה מחפש. כשאני מחפש רכב, אני מחפש אותו בכל הארץ. רכבת מגיע לכל מקום שאפשר להפגש בו כדי לבדוק את הרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ברור לי לגמרי שבכל הארץ המבחר יותר גדול מבצפון.

אני מסוגל להגיע למרכז כדי לראות רכב, אבל אני מוותר על חצי יום עבודה לפחות... מכוני בדיקה לא עובדים אחה"צ.

זאת פרוצדורה שאני לא יכול לבצע הרבה והיא גם מתישה. לא תמיד אפשר לרכז כמה רכבים ליום אחד.

תודה על ההפניות ליד 2.

לא מזמן מכרתי רכב שנת 2000 עם 140K ק"מ, ואני מחפש שדרוג גם בשנת היצור וגם בק"מ.

קשה לי להוסיף 25K-30K ש"ח כדי לקבל רכב עם כמעט אותו ק"מ נגיד משנת 2004.

אני בררן אני מודה :oops:.

מה שמפתיע אותי היא העובדה שלמרות העליונות למשל של מונדיאו על מאזדה 3 (לדעתי),

זה ממש לא משתקף במחירון. (ואני כמובן מנצל את זה לטובתי :wink:).

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מסכים איתך שקניית רכב זה עיניין מסובך ודורש זמן. אבל איכות תלוייה גם בהשקעה. לצערי לא מבאים את הצלחת עד הבית, במיוחד ממרכז לא יסעו לצפון. אני מכיר מישהו שחיפש רכב מסויים מעל חצי שנה. הוא נסע בכל הארץ ליראות, זה כמובן לקח לו זמן וכוח. אבל בסופו של דבר זה השתלם. הוא קנה רכב במצב נהדר מיד ראשונה, הצבע חדש, כל הפנים חדש, מצב מכאני מעולה וכד'.

לאומת זאת, אני מכיר גם הרבה דוגמאות של אנשים שנשברו, מישהו מהם לקח ליסינג, מישהו קנה ממגקש את מה שהיה שם וכד'.

הבחירה כמובן שלך - מה אתה מעדיף, קלות השגה או איכות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם לדעתי וגם לדעת הרוב כאן המונדאו עדיפה על המאזדה 3.

אבל זה לא המקרה היחידי בו רכב יותר איכותי (נניח C5) נמכר במחיר דומה לרכב בכמה דרגות מתחתיו באותו שנתון (יונדאי).

כבר מזמן התברר שהמחירון של לוי יצחק מעוות, אבל שימשיך כך, זה רק משרת את אלו כמונו שמחפשים משהו שונה מהעדר.

• תוכן חדש...