Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו מגאן II, עם 50,000 ק"מ נראית שמורה מאוד.

הבדיקה והסטורית טיפולים מצורפת בקובץ PDF.

אני חושב שאני רוצה לקנות את הרכב ואשמח להערותיכם למה לשים לב ולמה לא לשים לב.

תודה רבה!

check.pdf

פורסם

לדעתי נראה מצויין.

הבדיקה נקייה מאוד באופן יחסי. אפשר לבדוק את ההגה והגיר במוסך מורשה כדי לוודא. רוב הסיכויים שזה סתם כסת"ח. כדאי להוריד קצת על שאר הליקויים הלא משמעותיים.

ההיסטוריה של הרכב אמנם לא קצרה, אבל אופיינית ודווקא מראה שהרכב טופל היטב ולא הוזנח. בנוסף, תקלות אופייניות (ולא זולות) כבר טופלו ולכן לא ייפלו עליך פתאום.

בסה"כ נראה כמו רכב במצב מצויין.

לדעתי מומלץ מאוד.

פורסם

זאת בדיקה שאתה הזמנת או סוכנות רכב כלשהיא?

סעיף הבדיקה של המנוע נראה טוב, אולי אפילו טוב מדי.

חוץ מזה, יש כמה ליקויים שדורשים תיקון אבל הכל בגדר הסביר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קודם כל תודה רבה לעונים.

שאלתי את הבוחן אם הסיפור עם ההגה הוא סתם כסת"ח או שצריך להתייחס לזה. הוא אמר שממש יש להתייחס ולעשות כיוון פרונט אחרי החלפת הצמיגים.

הבדיקה הוזמנה (וגם שולמה! 430ש"ח) על ידי.

ממש שמחתם אותי.

מה מקובל לעשות בעניין הצמיגים? זה על הקונה או המוכר? איזה חברת צמיגים אתם ממליצים?

תודה רבה!!!

פורסם

עוד שאלה:

חבר אמר לי לשאול במוסך המורשה מתי צריך להחליף שמן גיר. שאלתי ואמרו לי שאף פעם לא מחליפים... זה לא מוזר? מישהו מבין את זה?

פורסם

עצה חשובה:

שלם עוד 200 ש"ח, וקח את האוטו לדיגנוזה במוסך מורשה, לבדיקת מצב עדכני של האלקטרוניקה ברכב. טוב בשביל השקט הנפשי, או לחלופין, להתמקח אם יש בעיות.

פורסם
עוד שאלה:

חבר אמר לי לשאול במוסך המורשה מתי צריך להחליף שמן גיר. שאלתי ואמרו לי שאף פעם לא מחליפים... זה לא מוזר? מישהו מבין את זה?

לפי הוראות היצרן, לא מחליפים שמן בגיר אוטומטי הזה לאורך כל חיי הגיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בחיים הכל עניין של משא ומתן.

בעיקרון הרנו מגאן זה לא הרכב הכי סחיר שיש.

תעשה לעצמך סיכום עלויות של כל מה שצריך (כיוון פרוט, צמיגים ומה שעוד כתוב שם) ותנסה להתמקח על זה עם המוכר.

חברת צמיגים מומלצת? זה כ"כ מסובך שאין לך מושג. וגם לחברה מומלצת יש צמיגים טובים יותר או טובים פחות.

תקנה את האוטו, נדבר על צמיגים. :-)

פורסם

אני רק שאלה, טיימיג במגאן מוחלף כל 5 שנים או 100K ק"מ

ע"פ הטופס שצרפת בוצע גרסה מסוימת של טיפול טיימינג (לא מופיעים מותחנים למשל)אחרי פחות משנה ו 10K ק"מ, למה?

אם נקרעה רצועת תזמון כדאי לבדוק אם לא היה נזק נלווה שלא מופיע בהיסטוריית הטיפולים.

פורסם

חברה תודה רבה! אני לא יודע איך אנשים קונים אוטו בלעדיכם...

למען הסר ספק זה מנוע בנזין וגיר אוטומטי.

אני אקח אותו לבדיקת אלקטרוניקה במוסך ואברר לגבי הטימינג. הם ידעו לומר משהו על זה אם הם לא פותחים את הראש מנוע?

לגבי הצמיגים - המוכר יחליף בעצמו ויעשה כיוון פרונט (במוסך המורשה) - בגלל זה אני שואל על המלצות לצמיגים עכשיו. למיטב הבנתי (שהיא מועטה ביותר), זה לא המקום לחסוך בו כסף ואולי אני אתערב בזה.

פורסם

בקשר לצמיגים - אל תיתן למוכר להרכיב צמיגים מחברה לא מוכרת\סינית.

יוקוהאמה, קלבר, קונטיננטל, בריג'סטון, פירלי, גודייר, מישלין - אלה החברות בעיקרון.

אני יודע, אתה לא יכול לכפות על המוכר לקנות מציגים יקרים מאוד,

ועוד דבר חשוב, שהמוכר יוודא שהצמיגים "טריים" - בסביבות חצי שנה מתאריך יצור (מודפס על הצמיג).

בקשר לראש מנוע - אם היו פותחים את הראש בעבר, במכון הבדיקות, קרוב לוודאי, היו רושמים "סימני פתיחה".

תבקש במוסך שיחפשו סימנים כאלה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הטיימינג כנראה בגלל הבעיה השכיחה מאוד של הפולי דיפייזר שהתיקון שלה הוא עבודה די רצינית שכוללת החלפת טיימינג.

פורסם

שהמוכר לא יחליף צמיגים בכלל. רביעיית צמיגים לרכב כזה צריכל לעלות סביב 1600 ש"ח. תוריד לו את זה מהמחירון וקנה איזה צמיגים שאתה רוצה.

פורסם

חברה, תודה רבה!

המוכר תקן את כל התקלות במוסך המרכזי של רנו בירושלים והתחלקנו חצי-חצי על הצמיגים (800 כ"א).

אנחנו מעבירים בעלות ביום ראשון בבוקר... אשלח תמונות.

רק שתדעו שזה האוטו הראשון שלנו ואנחנו בני 30!!!

תודה רבה שכולם על העזרה!

פורסם

אני מחפש לקנות רכב שנע בין השנים 96-99. שמתי עין על קורסה ושרייד. אשמח אם תוכלו לתת חות דעת. מה שמעניין אותי זה להשות אמינות, סחיבה (כח), נוחות, וצריכת דלק.

תודה

מיכאל

• תוכן חדש...