Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברו להם 14חודשים עם הפולו הנוכחית,והגיע הזמן להתקדם :)

כרגע האופציות הנראות לעין :

1) א] למכור ולחפש פולו (1400) - בתקציב שיש לדעתי שנתון 2003-2004 נכנס ((דור רביעי?) עם הפנסים העגולים הגדולים)

בעיה - הפנסים מקדימה מכוערים רצח ואני חושש להתאכזב מהרכב כל פעם מחדש :( (על טעם וריח...)

ב] למכור ולחפש גולף 1600-2000) - בתקציב הנ"ל שנתון 2002-2003 יכול להכנס.(עדיפות לג'נריישן-סאנרוף,מגנזיום וכו')

2) ללכת למגרשים סטייל אוטודיל ושות'. הבעיה שכל פולו \ גולף שקיימים שם,אוטומטיים לרוב,ואם יש ידניים - ק"מ גבוה.

3) למכור למגרש או יד פרטית,לאגור כסף ולחסוך עד שיהיה סכום גדול יותר.

חשוב לציין - כיום אני מגיע לצריכת דלק של 1:15.5 בינעירוני,1:13 עירוני עם הפולו הנוכחית.

לא משנה מה אקנה,אין ברצוני לרדת בצריכה (לפחות לא באופן דרסטי) - משמע אני מחפש אך ורק ידני.(שיקול עיקרי).

אודה אם משתמשי פורום שבבעלותם גולף 1.6 \פולו 1.4 2003 והלאה (שוב-ידני בלבד :D) ידווחו על צריכה ממוצעת :).

תודה מראש לכולם\ן והמשך ערב נעים ;)

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בגלל שבקשת יפה :) אני מגיב

לא בדקתי ספציפית מחוץ לעיר או בתוך העיר בנפרד , אך בנסיעה משולבת הרכב צורך 1 ל 14

גולף ידנית 2003.

אגב תתקשה למצוא ג'נריישן ידנית :)

(אני משוחד כי שלי למכירה)

פורסם

לא בעיה לי לרכוש 2002 ג'נריישן,הבעיה שכל מה שמצאתי אוטומטיות :(.

ובנהיגה רגועה סביר להניח שהמקסימום שאני יוצא מאחת כזאת יהיה 1:10,1:11 (מניסיון על מנוע 2ליטר שנת 2002,יד1,של חבר לעבודה)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

נראה לי שלא קראת טוב מה שכתבתי :)

אין בעיה למצוא גנריישן אוטומט, את זה יש בשפע

גם קומפורטליין ידני לא ממש תתקשה למצוא

הבעיה היא למצוא גנריישן ידנית (שילוב מנצח לדעתי בכל אופן)

אגב הן נמכרות מעל המחירון :)

פורסם

אכן ג'נריישן ידנית מאוד קשה למצוא (ועוד אחת שמורה ולא שחוטה..).

דווקא פספסתי היום פולו 2004 יד1 :( (נמכרה כבר עד שראיתי תמודעה).

בהצלחה לי בהמשך :p.

GTI

סאאמק כולכם.

• תוכן חדש...