Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפש רכב משפחתי ("קומפקטי") יד שניה בסביבות ה-60k (עדיף יפני).

יש לי אפשרות לקניה של מיצובישי לנסר 2006 מליסינג - נהג יחיד (אחי היה הנהג ואני יודע שהוא שמר על הרכב, והק"מ די נמוך - 50000).

עשיתי נסיעת מבחן, והוא הרגיש די נוח. אני יודע שיש חלופות טובות יותר, אבל לא במחיר כזה, מהשנתון הזה (לא רוצה לקנות מליסינג לא ידוע).

השאלה שלי היא כזו, מישהו יודע משהו על הבטיחות של הלנסר?

אני יודע שיש לו 6 כריות אוויר, אבל זה לא בהכרח אומר הרבה.

במבחני הריסוק האירופאיים יש לנסר משנת 98 עם כרית אוויר אחת, שגם נראת שונה, שקיבלה 1.5 כוכבים.

במבחני הריסוק האמריקאיים יש לנסר מ-2006 שנראת די דומה, שקיבלה ציונים טובים, מלבד בריסוק צד, אבל אני יודע שרכבים שמשווקים בארה"ב שונים מרכבים באירופה ובארץ.

אשמח לקבל מידע נוסף.

מצטער על אורך ההודעה.

בתודה מראש,

רון.

פורסם

הלאנסר לא נבחנה בEURONCAP אבל ניתן להניח שהציון שהייתה מקבלת היה באזור 3-4 (אני מאמין יותר לכיוון ה3), בנוסף רוב הלאנסר שמסתובבות בשוק מאובזרות ב2 כריות אוויר בלבד, אם הגיעו דגמים עם יותר כריות אוויר הן בטח נדירות.

נ.ב. אין צורך להצטער על אורך ההודעה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אל תתלהב מהליסינג של אחיך בגלל שהוא "שמר על הרכב".

סביר להניח שרמת הטיפולים בו, ע"י חברת הליסינג היתה מינימלית, במוסך שלהם, במטרה אחת - הוזלת עלויות, מה גם שרמת האבזור מבחינת בטיחות תהיה פחותה מרכב דומה מהשוק הפרטי. (אני בספק אם ללנסר מליסינג יש 6 כריות אויר. בדוק את הרכב עצמו, לא את מפרט היצרן).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ראשית, תודה על התגובות.

ברור לי שרמת הטיפולים ברכב לא תהיה ברמה הכי גבוהה (או גבוהה בכלל), אבל אני כן יודע שהטיפולים היו בזמן, וכמובן שאקח את הרכב לבדיקה לפני הקניה.

בקשר לכריות האוויר - יש בדגם זה 6 כריות אוויר (ספרתי לבד, אלא אם סתם שמו פלסטיק עם הכיתוב...). בנוסף לרכב יש חישוקים קלים (מגנזיום) והגה ספורט - MOMO.

אני רוצה לשאול שוב, בקשר לדגם האמריקאי שקיבל ציונים די טובים, האם מדובר ברכב עם שלדה/תכנון זהה לזה שנמכר בארץ, ורק צורה חיצונית שונה, או שמדובר ברכב שונה לחלוטין?

תודה,

רון.

• תוכן חדש...