Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול לפראRי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה דרש הרבה מאוד סבלנות, עדינות ומספר שעות של עבודה.

אבל זו איטלקיה יפיפיה לכן הכל למענה.

8)

67210031.jpg

ל'

13.jpg

2.jpg

3.JPG

4.jpg

5 (Large).JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הבן אדם מפתח ממש ציי של מכוניות, אני מקווה להגיע לנקודה הזאת גם של אפשרות של להחזיק גם מכוניות ספורט גם אספנות וגם אקזוטיקה...

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

זה לא רק להגיע למצב הזה , זה גם להישאר בן אדם שלא מתבייש ללכלך את הידיים לבד.

לעשות טיפול על הדשא לפרארי ....

ראובן סחטיין על האוסף , ועל העבודה העצמית , ליטל סחטיין על התמונות , והבחור השני בתמונות , סחטיין על זה שלא ברחת לו עם האוטו .....

אגב , מה בטיפול ? מה הוחלף ? הכל קונים ברשת?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני בוכה כל פעם שאני רואה רכב כזה בארץ (אגב פעם ראיתי אותך מעיץ בכביש 4 לא רחוק מחדרה ) כי אין לך איפה לנצל את כל הכיף של כזה מנוע ושל כזה צלילי .

בכל מיקרה מדהימה ,פשוט אין מילים :oops:

אגב , איזה "בציר" היפיפייה ? ואיזה מנוע ? דגם הברזל או פיברגלאס?

פורסם
אני בוכה כל פעם שאני רואה רכב כזה בארץ (אגב פעם ראיתי אותך מעיץ בכביש 4 לא רחוק מחדרה ) כי אין לך איפה לנצל את כל הכיף של כזה מנוע ושל כזה צלילי .

בכל מיקרה מדהימה ,פשוט אין מילים :oops:

אגב , איזה "בציר" היפיפייה ? ואיזה מנוע ? דגם הברזל או פיברגלאס?

סוף 1976, מנוע 3000 V8, דגם ברזל.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
זה לא רק להגיע למצב הזה , זה גם להישאר בן אדם שלא מתבייש ללכלך את הידיים לבד.

לעשות טיפול על הדשא לפרארי ....

ראובן סחטיין על האוסף , ועל העבודה העצמית , ליטל סחטיין על התמונות , והבחור השני בתמונות , סחטיין על זה שלא ברחת לו עם האוטו .....

אגב , מה בטיפול ? מה הוחלף ? הכל קונים ברשת?

פלגים, פלטינות, כבלים, רוטורים, חוטי הצתה, הכל זמין, רכשתי באנגליה.

אגב, הבחור בתמונה זה יהודה, מכונאי בחסד שאוהב מכוניות ואוסף בעצמו.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אומי אתה נותן לי רעיונות לפעם הבאה. :lol::wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יפיפיה אמיתית ראיתי אותה כבר כמה פעמים אנחנו כמעט שכנים... תמיד אני מתלהב מחדש ומשתיק את כל מי שאיתי באוטו שאני רואה אותה.. ישר כוח!

מחפש את כל החלקים לקפריס כולל סוויטצ' סלון וחלקי פח... 0528567439-שי, או במייל [email protected].

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז הטיפול נמשך.

היום הוחלפה משאבת דלק.

img1632w.jpg

ל'

IMG_1632.jpg

IMG_1630.jpg

IMG_1627.jpg

IMG_1648.jpg

• תוכן חדש...