Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם.

ביום ראשון שיבוא עלינו לטובה אני הולך לקנות כנראה אלפא 147 1.6 ידנית 105 כ"ס .

איזה שיפורים הייתם ממליצים לי לעשות בתקציב של עד 5K(+-) ?

שבוע טוב

פורסם

אלוהים אדירים, אפילו לא הספקת להעביר בעלות על הרכב וכבר אתה חושב על שיפורים?

חשבת על הרעיון התלוש שקודם כדאי לנהוג ברכב ולהכיר אותו ורק לאחר מכן כדאי לשקול מה צריך לשפר, אם בכלל?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני אגיד לך את האמת, רציתי לקנות את ה120 כ"ס אבל בגלל ההיצע שיש לרכבים האלה התפשרתי על ה105 כ"ס.

בגלל זה אני מעוניין לדעת איך אני יכול לשפר אותו כדי שהביצועים שלו יהיו טובים יותר.

פורסם

הבדלי הביצועים בין ה-105 ל-120 לא כל כך משמעותיים בפועל. שיפור מנוע רציני (ואפשר - קיימים קאמשפטים חמים, ערכות סופרצ'ארג'ר ועוד הרבה אפשרויות) זה דבר יקר. תשקיע בשלדה, בשלב זה - צמיגים, בולמים/קפיצים, תחליף את הבלמים - הם גרועים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קניתי בסוף אלפא 147 120 כ"ס :-)

יש המלצות לדברים שאפשר לשפר באוטו על מנת לשפר את הספק המנוע? (חשוב לי שיהיה לאוטו פתיחות מהירות)

פורסם

כן:

יש מנוע שמתלבש בול על הרכב שלך - נפח 2 ליטר עם 150 כ"ס. אתה יכול להעיף את המנוע שיש לך כרגע ולשים במקומו את המנוע הזה. הבעיה היא שבחיים לא יאשרו לך כזה דבר, ולכן הדבר הכי קל, חוקי וזול שתוכל לעשות זה להשיג 147 עם מנוע 2 ליטר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חבר קנה רכב כמו שלך עם דוד פתוח של סופרספרינט והוסיף פילטר INBOX של K&N.

הסאונד והתגובה של הדוושה השתפרו וההשקעה היא יחסית קטנה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...