Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי פורד טאורוס מנוע 3000 שנת 93 עברה 220000 ק"מ

נדלקת לי נורת לחץ שמן כאשר חום מנוע נורמלי ואני עומד על D בעצירה ,אם אני שם ניוטרל היא נכבית

כאשר המנוע קר ואני עומד על D בעצירה המנורה לא נדלקת מה לדעתכם הבעיה

החלפתי מיסבים של גל הארכובה ולא הלך, שיניתי את צמיגות השמן וגם לא הלך אתמול ניסיתי לשים מוטור אפ וגם זה לא עזר מה דעתכם?

תודה שמואל

פורסם

אם המנורה דולקת ולא נכבית יש בעיה בלחץ השמן ואם תמשיך לנסוע כך תקרב את קיצו של המנוע.

גרור את הרכב למוסך כאשר יש כמה אפשרויות:יוניט לחץ שמן לא תקין,רשת משאבת שמן סתומה /משאבת שמן לא מתפקדת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שאלה : מה היה מצב משאבת השמן . האם בדקתם אותה כאשר החלפתם מיסבי גל ארכובה ?.

בהנחה שמשאבת השמן תקינה (שבה אני חושד שהיא בלוייה ומאבדת ספיקה) יתכן שיש מיסב או מיסבים שלך גל הפיקות שחוקים.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

ארז,כתבת.יתכן שיש מיסב או מיסבים של גל הפיקות שחוקים.ואני נוטה להסכים איתך בהנחה שחיישן לחץ השמן תקין.

הבעיה הזאת מוכרת בסדרת מנועי ה V הללו.אגב גם בבסדרת ה-3.8 של G.M אותו בעיה.ולדעתי,אין סיכוי שמשאבת השמן לקויה,בהתייחס למספר הק"מ שהציג שמוליק.(המשאבות במנועים האלה מסיביות מדי)

פורסם

סאבאח אל חיר מר סלומון

תחפש צד נהג מתחת לראש מנוע פנימי ממש מימין יוניט לחץ שמן .

תפתח ובדוק לחץ בטורים נמוכים מתי האוטו של כבר חם אולי היוניט לא בסדר.

מנוע הזה לא מאבד סתם לחץ שמן זה מנוע חצי מליון קילומטר בשקט.

אני מקווה זה מנוע וולקן.

• תוכן חדש...