Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

308 או ג'טה בקטגוריה 2 בליסינג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמור להחליף בקרוב את המכונית שלי לאחרת בליסינג (כעת יש לי אקורד 2.0 ליטר).

עם שינוי המס אני הולך על מכוניות בקטגוריה 2 בליסינג כמובן

החודש נכנסו שני מכוניות חדשות לקטגוריה זו:

ה פ'יזו 308 1.6 אוטומט שהיא ממועדפת עלי בגלל מרכב 5 דלתות, תא נוסעים מוצלח, מנוע מעולה (גיר קצת פחות) ונסיעה טובה.

היום נכנסה לקבוצה גם פולסווגאן ג'טה 1.6 אוטומט, מנוע של 102 כ"ס לא הכי מוצלח אך גיר 6 מהירויות לא רע.

חבר שלי שמבין בתחום ממליץ לי לקחת את ה ג'טה למרות שהיא לא 5 דלתות ולמרות מנוע עצל במקצת.

(חשוב לצייון שה 3, I30, פוקוס, מגאן והקורולה לא מדברות אלי - כל אחת מסיבה אחרת)

אשמח לשמוע דעתכם

Tubes Rule

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הג'טה תרגיש לך נמרצת יותר כי הגיר מאוד עוזר לתחושה, אך ההבדל לא משמעותי (גם הגיר הכי טוב בעולם לא יגרום לשינוי ענק במכוניות של 100-120 כ"ס). ה-308 גם נראית ומרגישה טוב בהרבה מבפנים וזה איפה שאתה נמצא רוב הזמן - לכן הייתי בוחר בה. בדוק גם הבדלים באבזור, אם יש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תראה, לא נהגתי בשתי הגרסאות ראש בראש, אבל אתה צריך להבין שנתון ה-0-100 לא מספר את כל הסיפור. גיר בעל ששה הילוכים מאפשר, בנוסף להילוך אחרון ארוך יותר ולכן צריכת דלק עדיפה בשיוט, גם הילוכים ראשונים קצרים יותר ולכן זמינות כוח עדיפה ברוב המצבים החשובים (שהם לא אפס למאה, כמובן, אלא האצות מ-20 ל-50 או מ-50 ל-90 וכדומה). בנוסף, גיר ה-AL4 של הפיג'ו, לפחות בחלק מהמכוניות, מעט עצל בתגובה הראשונית שלו. זה לבדו יכול לפגוע בתחושת הזריזות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ומה היו רשמיך מה 308?

התרשמות מ 308 :

סביבת נהג באמת מוצלחת מודרנית עם קריצה לכיוון המכונית של פעם (כמו שאני אוהב), תנוחת ישיבה נוחה שדה ראיה טוב. תגובת סבירות בהחלט של המכונית (לא מזריזות ביותר, אך גם לא מרגישה כבדה כמו הפוקוס). השילוב מנוע גיר עובד סביר בהחלט עם רעש מנוע קל (אך בגדר הסביר - ב 207 זה היה רועש מידי), במהירות של 110 קמ"ש המנוע לא רועש מידי וניתן לשייט במהירות זו ללא בעיה.

בזמן המבחן היו במכונית עוד שני מבוגרים .

אחיזת כיבש טובה עם נוחות נסיעה בהחלט מהטובות ההגה אומנם חשמלי אך יש לו משקל ורגש טוב.

הייתי סגור כבר על ה 308 עד שחברים שמבינים בתחום אמרו לי שכעת שהג'טה נכנסת לקבוצה 2 מומלץ לבדוק לפני החלטה (האמת שהם אמרו לרכוש את ה גיטה:) )

כרמי

Tubes Rule

פורסם

התרשמות מנסיעת מבחן בג'טה 1.6:

סביבת הנהג כמו שאר פנים הרכב באיכות טובה ופרקטית, אם כי קצת אפרורית. תנוחת הנהיגה טובה ונוחה, ההגה בעל משקל טוב אך קצת חסר רגש. המנוע מגיב טוב ושקט רוב הזמן, פרט בתאוצה, המכונית מגיבה טוב ושקטה מאוד בשיוט של 100 ק"מש וגם לא גורמת לך לרצות לנסוע מהר מכך - בכלל המכונית מרגיעה מאוד ולא מושכת אותך לנסיעה יותר נמרצת, היא מאט נוקשה ומרגישה עם אחיזת כביש ברמה סבירה אך לא יותר מכך.

הערה: בזמן נסיעת המבחן היה איתי ברכב עוד נוסע אחד (כאשר ב 308 היו איתי 2).

בשלב זה אני לא בטוח עדיין מאיזה מכונית אני בוחר - אני מתכנן לראות שוב את ה 308 וגם שוב את ה ג'טה.

המשיך להעדכן אותכם.

Tubes Rule

פורסם

לטעמי אפילו עם הפגושים השחורים והטאסות, ה308 נראית טוב יותר מהג'טה המשעממת.

וגם תצורת האצ'בק נוחה יותר (למרות קיפול כיסאות אדיוטי בפיז'ו).

ממה שאני שמעתי ה308 ליסינג לא מגיעה עם תא בין המושבים, אם לא דע לך שבכל מקרה הוא לא נראה כמו משהו שיחזיק מעמד אחרי שנה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

רוני

אני חייב לציין שהתרשמות שלי זהה למה שכתבת לי כאן :-)

מצד שני למרות שהג'טה מגיעה בקבוצה 2 רק בצבעים של שחור או לבן והינה אפרורית יותר - יש לה יתרון גדול שהינו השקט בזמן הנסיעה שזו נקודה שאי אפשר להתעלם ממנה.

כך שאני עדיין לר קיבלתי החלטה.

Tubes Rule

פורסם
לטעמי אפילו עם הפגושים השחורים והטאסות, ה308 נראית טוב יותר מהג'טה המשעממת.

וגם תצורת האצ'בק נוחה יותר (למרות קיפול כיסאות אדיוטי בפיז'ו).

ממה שאני שמעתי ה308 ליסינג לא מגיעה עם תא בין המושבים, אם לא דע לך שבכל מקרה הוא לא נראה כמו משהו שיחזיק מעמד אחרי שנה.

בסוכנות בבני ברק של פיזו יש מכונית מקטגוריה 2 והיא מצליחה להרגיש קצת יותר אפרורית מהדגם הרגיל - עניין של בחירת צבעים בתא הנוסעים.

ה 308 מגיעה ללא התא בין המושבים והג'טה ומגיעה מאובזרת יותר, עם התא בין המושבים וגם כולל פתיחת וסגירת כל חלונות החשמל מהשלט - בעצם פרט לכך שיש לה מזגן ולא מערכת בקרת אקלים, רדיו הדיסק לא מקורי וללא גנטים שאר האיבזור זהה לגיטה 1.6 הרגילה.

Tubes Rule

• תוכן חדש...