Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחח זה מצחיק.

כשהייתי קטן מאוד שדדתי עם עוד כמה שותפים גן ילדים. לקחנו צבעים, טושים, מחקים ועוד שטויות שאני כבר לא זוכר.

כשהמשטרה הגיעה, אני ברחתי.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נזכרתי בעוד כמה.

כשהייתי בן 6 או 7 קיבלתי זכוכית מגדלת מתנה והיא נפלה לי מהמרפסת לחצר של השכנים (זג מבוגר בבית פרטי ישן עם כמה עצי תפוזים בחצר) אז אחי ואני דפקנו להם בדלת וביקשנו לחפש אותה ובתגובה גורשנו משם בצעקות. אנחנו חזרנו הביתה, פתחנו את המקרר וזרקנו להם תבנית ביצים שלמה על התריס (ביצה ביצה. לא הכל ביחד) שלרוע מזלם היה עם שלבים פתוחים. כ

כשהייתי בן 9 או 10 היה ילד יותר קטן ממני שזרק אבנים על גורי חתולים. הזהרתי אותו שלא יעשה את זה שוב והוא בכל זאת החליט להמשיך אז הכרחתי אותו להיכנס לפח זבל ולצעוק משם שהוא לא יזרוק יותר אבנים על חתולים.

בכיתה ה' היתה לי מורה לערבית שנטפלה אליי עד שום אחד כשהיא הוציאה אותי מהשיעור על תחילתו בטענה שאני לא מסורק סיננתי בשקט "כוס אמק". כמובן שהיא הזמינה את ההורים שלי ואמרה להם שהיא לא ישנה כל הלילה כי אמרתי לה שאימא שלה נפטרה. אני בתמימות אמרתי שלא נכון ושאמרתי כוס אמק ומורה לערבית צריכה לדעת את ההבדל.

בתקופת התיכון היה לנו בבית טנדר פז'ו 404 מיותר שהיה משרת אותי ואת אחי. אם היית סוגר בו סוויץ' תוך כדי נסיעה בפתיחת הסוויץ' אחרי כמה שניות הוא היה נותר בק פייר שנשמע כמו יריה אז היינו אוהבים לנסוע בו ולהבהיל את העוברים והשבים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גיל 3-4 לערך. הייתי בקיץ אצל הסבתא בתל אביב

לדוד שלי הייתה קורטינה 82 עם מנוע של טאונוס, שזה לא רלוונטי.

אני כמובן רציתי לנהוג באוטו כי קיץ ואני משועמם, אז לקחתי את המפתח, נכנסתי לאוטו ופשוט הנעתי ולחצתי על הגז.

מה שכן רלוונטי זה שהיה הילוך משולב לראשון והקפיצה של ההנעה עם הילוך משולב מרחה את הטמבון ואת המכסה מנוע על עמוד החשמל הקרוב.

כמובן שהייתי יחף והגעתי לאיכילוב אחרי שעה עם כפות רגליים מחורצות, מחוררות ורותחות מהבריחה מהמקום.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

כיתה ז' נדמה לי.

נסענו אני וחברים על אופנים בירידה ארוכה בה פיתחתי חתיכת מהירות. ברגע האחרון (היה עיקול) ראיתי שיש בור, מולי, ומאיזה שהיא סיבה החלטתי שאני יספיק לעצור. רק כדאי לציין שהדרך היתה דרך עפר ולא אספלט.

התוצאה- כמה חבלות ושריטות ומכנס קרוע מלמטה ועד למעלה (מזל שהייתי בתחתונים).

פורסם
כשהייתי בן 9 או 10 היה ילד יותר קטן ממני שזרק אבנים על גורי חתולים. הזהרתי אותו שלא יעשה את זה שוב והוא בכל זאת החליט להמשיך אז הכרחתי אותו להיכנס לפח זבל ולצעוק משם שהוא לא יזרוק יותר אבנים על חתולים.

בכיתה ה' היתה לי מורה לערבית שנטפלה אליי עד שום אחד כשהיא הוציאה אותי מהשיעור על תחילתו בטענה שאני לא מסורק סיננתי בשקט "כוס אמק". כמובן שהיא הזמינה את ההורים שלי ואמרה להם שהיא לא ישנה כל הלילה כי אמרתי לה שאימא שלה נפטרה. אני בתמימות אמרתי שלא נכון ושאמרתי כוס אמק ומורה לערבית צריכה לדעת את ההבדל.

ענק :lol:

הנה מקבץ נוסף שלי:

בתקופת התיכון, הייתי רוכב הרבה על אופני הרים. אני לא מדבר על סתם רכיבה, אלא רכיבה של ממש, עם כל הציוד (פדאלים SPD, חליפה, צמיגי שטח וכיו"ב).

כמובן שחלק מהעניין הוא גם רכיבה טכנית - רכיבה בשטח הכוללת פעולות שליטה ועבירות. לצורך כך, כל רוכב טכני צריך לדעת כיצד מקפיצים את שני הגלגלים בו-זמנית באויר, לדילוג על מכשול.

סיפורנו מתרחש ביום קיצי ונאה. חבר ואני נמצאים בדרכנו לעבר מקום שבו נבצע רכיבת שטח מהנה. בדרך אנחנו עוברים בשכונת מגורים שלווה, ובאמצע הכביש יושב לו חתול עם גבו אלינו.

כמובן שאני מזהה את המטרה, ואומר לחבר לראות כיצד אני עובר מעל החתול בלי לגעת בו. צברתי מהירות, ובמרחק הנכון הרמתי את האופניים באויר לגובה המתאים. הבעיה היא שבינתיים החתול כנראה שמע אותי מתקרב, וסובב אלי את מבטו.

כשהוא נוכח לדעת שיש משהו מרחף מעליו, כצפוי הוא נבהל, קם וברח, או יותר נכון: ניסה לברוח.

הבעיה היא שברגע שהוא קם, הוא כבר נהיה גבוה יותר ממה שהוא היה בהתחלה, ובנוסף הוא גם ברח בדיוק לכיוון שאליו התקדמתי, מה שבאופן בלתי נמנע גרם לכך שהנחיתה היתה בדיוק עליו :mm_blush:

אם זה מרתיח את חובבי החתולים, הם יכולים להירגע: היום יש לי חתול משלי, ואני באמת לא רוצה לחשוב מה הייתי עושה למי שהיה עושה לו דבר כזה.

ועוד אחד:

אחד התחביבים שלי כילד היה ציד מדוזות. אחרי שנכוויתי כמה פעמים מהארס השורף שלהן, החלטתי להשיב להן מלחמה ולהראות להן מי הבוס.

וכך, בכל פעם שהייתי הולך לים עם החברים, תוך זמן לא ארוך במיוחד היה החוף מתמלא במוקדים לבנים מעשה ידי להתפאר :-D

עד שיום אחד ניסיתי לתפוס מדוזה קטנה יחסית. הנבלה עשתה עלי תרגיל, ובצורה מסתורית הצליחה להתהפך בזמן שאני מחזיק אותה ביד.

התוצאה: צריבה פסיכית בפרק יד ימין. מאז אותו היום, המדוזות של ישראל נושמות לרווחה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הייתי בכיתה ה ממש תקופה שרק הגעתי לארץ,נסעתי עם הורי לנופש באיזה קיבוץ אני כבר לא זוכר את שמו בשבת בבוקר קמתי והיה לי נורא משעמם,היה לי עוד ילד איתי בגיל שלי אז התחברנו וטיילנו יחד בקיבוץ הלכנו עד שמצאנו את החניה של ציוד חלקאי(טרקטורים וכדומה).נורא התלהבתי מהרעיון ואני בתור חובב רכב מגיל 0 התחלתי לחקור אותם ואז גיליתי שהמתפח שם ובכול הטרקטורים ומכונות המפתח כבר בפנים.לא יכולתי לעמוד בפיתוי ופשוט סובבתי את המפתח המנוע התניע,עכשיו זה קיבוץ שבת 8 בבוקר חוץ מכמה ציפורים אין שום רעש ופתאום מתחיל לעבוד טרקטור אז דפקנו את הספרינט של החיים והתחבנו מאחורי איזה חומה.אחרי 5 דקות הבנתי שזה לא ימשך ככה עשיתי אבן ג'וק עם חבר שלי ויצא שאני צריך לכבות את המנוע,דפקתי את הספרינט של חיי לטרקטור ועם ידיים רועדות כיביתי את המנוע.אני הולך לי לנפשי ופאתום אני שומע שמישהוא קורא לי מאחורה,שוב דפקתי את ספרינט של חיי והתחבאתי עם חבר שלי איפה שהוא.

באותו הערב,השמש התחילה לשקוע כבר ואני וחבר שלי עשינו סיבובים מסביב לקיבוץ פתאום אנחנו קולטים איזה מבנה עם ארובה,אמרנו בוא נראה מזה התקרבנו אנחנו רואים שזה מנוע כזה גדול ובקיר החיצוני יש כפתור גדול אדום כזה הסתכלנו אחד על השני חבר שלי לחץ ודפקנו ספרינט פתאום המנוע התחיל לעבוד ועלה עשן מהארובה והוא עשה רעש מאוד מאוד חזק,כול הקיבוץ שמע אותו.

לאחר מכן התגלה לנו שהפעלו את גנרטור החירום והקפצנו את האנשים מתפילה:roll:.

כיתה ז אני וחבר שלי מצאנו תחביב מאודמ עניין לקחת מטפי כיבוי של הבית ספר(ויש לי בית ספר ענק ובתוכו מבונה מתנס) אז היינו לוקחים את המטף ופשוט עושים עמוד עשן:):):):) זה היה דבר מגניב.

אחר כך חבר שלי רצהל הוכיח לי שקשה לשבור את הזכוכית של הלחץ אזעק אש(הריבוע האדום שתלוי על הקיר שצריך ללחוץ עליו כש יש שריפה יש את זה בכול מקום ציבורי).אז הוא עושה לי "אתה צריך לעשות חזק ואם תעשה ככה(הוא נותן מכה פיצפונת לזכוכית) לא יקרה כלום בשניה שהוא סייםפ את הנמשפט הזה הפעילו את האזעקה והקפיצו את כול ההנהלה ובוטל לנו שיעור אחד:):).

כיתה י"א אני בתור מתנדב מד"א גאה לקחתי וחיברתי למפתחות שלי בקבוקון קטן מפלסטיק שמכיל נוזל SALINE 0.9%(אותו נוזל בדיוק שיש בעירוי).הייתי בשיעור תנך וישבתי עם איזה ילד אהבל אחד היה לי נורא משעמם אז שיחקתי עם המפתחות שלי ,והחלטתי שאני שובר את הבקבוק בהיותי שובר את הבקבוק הוא מסתכל ומתחיל להתלהב אוי אלכס מזה?!! פתאום עלה לראשי רעיון למעשה קונדסי אמרתי לו "עומר תזהר זה חומצה שלקחתי ממדא עקרונית אסור לקחת אבל העלמתי את זה אני משחק עם זה בבית ממיס כול מיני דברים,אם זה מגיע לעור זה עושה לך צרבת מטורפת וקביעות".הוא ממש נבהל והתרחק מזה כמו מאש ואז באתי ושפכתי עליו ואמרתי לו שאני רוצהל ראות איך זה יעבוד עליו ועד כמה זה יכאב לו,שפכתיל ו על היד והוא מסכן נלחץ ופשוט דפק ספרינט מהכיתה באמצע השיעור(אחר כך הוא חטף בירורים מהמורה ואני ובחר שלי התגלגלנו שעה שלמה מצחוק)

נ.ב

החומר שלקחתי היה פג תוקף ויעודו היה להזרק.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
נסעתי עם הורי לנופש באיזה קיבוץ ... הקפצנו את האנשים מתפילה.

אם הקפצתם אנשים מתפילה, סימן שזה ככל הנראה היה מושב, לא קיבוץ.

עדיין, סיפור מגניב. 8)

פורסם

אלעד, עם האופניים הזכרת לי עוד שטות שפלא שהשאירה אותי חי.

בר"ג למי שמכיר ברחוב ביאליק מול כיכר אורדע יש עלייה תלולה וארוכה שהובילה לבית בראש הגבעה ואנחנו אהבנו לרדת אותה עם האופניים ולבלום לקראת סופה. בסביבות כיתה ה' באחת הפעמים שירדתי אותה אני בא לבלום (אופניים של ילדים עם בלם רגל) והשרשרת מחליטה ליפול. אני לא יודע מאיפה בא לי האינסטינקט שהציל את חיי אבל תקעתי את העקב בשפיצים ועצרתי (במחיר של קילוף עמוק מאוד של העקב) אבל ברור לי שאם לא הייתי בולם ולא הייתי נדרס ולא הייתי מוריד אף אחד ומצליח לעלות למדרכה הייתי נמרח בתוך המזרקה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אם הקפצתם אנשים מתפילה, סימן שזה ככל הנראה היה מושב, לא קיבוץ.

עדיין, סיפור מגניב. 8)

וכן אני בפירוש זוכר שזה היה קיבוץ דתי רק שכחתי איזה.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תוכן חדש...