Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מצאתי לי בלובינסקי C5 שנת 2006 שמצאה חן בעיניי מאוד והחלטתי שאני רוצה להמשיך עם הקנייה שלה.

אני רוצה לקחת אותה לבדיקה לפני קנייה, אבל בגלל שהמערכות ברכב מורכבות באופן יחסי וגם בגלל שבלובינסקי התחייבו לתקן לי בחינם כל ליקוי שאני מוצא לפני הקנייה ללא יוצא מן הכלל, אני צריך לקחת את הרכב לבדיקה יסודית ממש, שתעבור על כל פרט ופרט וכל מערכת וכל שטיק של המכונית.

אני צריך מכון שיהיה מסוגל לעשות בדיקה יסודית כזו של המכונית ולא אכפת לי שאפילו יעלה לא מעט, העיקר שתהיה בדיקה יסודית ביותר. אני מניח שצריך מקום שיש לו היכרות עם סוג הרכב הזה בכדי שתהיה יכולת לעבור על כל פרט ופרט בכל המערכות.

האם ישנו מכון באיזור המרכז שמסוגל לבצע בדיקה שכזו ? ולא סתם את כל הבדיקת הרגילות שנהוגות בבדיקה של ה-450 ש"ח ?

תודה.

פורסם

מי שמכיר את הרכב הזה הכי טוב הם ככל הנראה מוסכים של לובינסקי.

בדיקת קנייה כמובן לא תעשה שם.

תלך למכון בדיקה מומלץ באיזור המרכז והם יבצעו בדיקה לרכב.

תאמין לי שאף אחד לא יתקן לך כל מה שכתוב בבדיקה שמה. כי זה יצריך החלפת מנוע + גיר בתור סיפתח :oops:

איפה הרכב נמצא?

פורסם
מי שמכיר את הרכב הזה הכי טוב הם ככל הנראה מוסכים של לובינסקי.

בדיקת קנייה כמובן לא תעשה שם.

תלך למכון בדיקה מומלץ באיזור המרכז והם יבצעו בדיקה לרכב.

תאמין לי שאף אחד לא יתקן לך כל מה שכתוב בבדיקה שמה. כי זה יצריך החלפת מנוע + גיר בתור סיפתח :oops:

איפה הרכב נמצא?

הרכב בראשל"צ.

ברור שלא יתקנו כל דבר שהמכון מכסת"ח, בשביל זה הם נותנים אחריות לגיר מנוע וכיו"ב לשנתיים.

אני התכוונתי לכל מיני מערכות אחרות שאינן תקינות בצורה מובהקת.

מצינורות פגומים דרך איזו מערכת הידראולית שלא מתפקדת כמו שצריך ועד גימיק אלקטרוני שלא מתפקד טוב או פלסטיק שבור.

אגב, הם לא מהססים לתקן כי להם זה עולה גרושים.

פורסם

לא עולה להם גרושים, הם פועלים כמרכז רווח.

אתה יכול לחסוך בדיקה במכון מורשה, פשוט בקש מהטרייד את בדיקת הקנייה שבתיק הרכב שעשה המוכר בטרם קנו ממנו.

מציע שתיגש למורשה עם הרכב שיציצו שם.

פורסם
הרכב בראשל"צ.

ברור שלא יתקנו כל דבר שהמכון מכסת"ח, בשביל זה הם נותנים אחריות לגיר מנוע וכיו"ב לשנתיים.

אני התכוונתי לכל מיני מערכות אחרות שאינן תקינות בצורה מובהקת.

מצינורות פגומים דרך איזו מערכת הידראולית שלא מתפקדת כמו שצריך ועד גימיק אלקטרוני שלא מתפקד טוב או פלסטיק שבור.

אגב, הם לא מהססים לתקן כי להם זה עולה גרושים.

איזה יד כמה קילומטרג' שלדה נקיה היסטוריית טיפולים יד פרטית / ליסינג /חברה.

כל אלה שאלות לפני שלוקחים את הרכב לבדיקה.

מה האחריות לגבי שאר המכלולים ומה כוללת האחריות למנוע וגיר. ומה נכלל אצלם בכיו"ב. תראה אולי להוציא מהם אחריות לגבי אותם מכלולים שעליהם כעת אינם מוכנים לתת אחריות.

האם נותנים לך את המכונית לבדיקה או בא עימך מישהו מהחברה.

אם אתה לבד אני הייתי הולך למוסך מורשה של סיטרואן ולא של לובינסקי עצמם ומבקש בדיקת ממוחשבת לצורך יישור קו. יש סיכון אבל פחות מאשר למכון בדיקה רגיל שמול C5 עומד די חסר אונים בבדיקה ספציפית. מכון בדיקה יכול לעזור כמובן בדברים הבנאליים כמו תאונה / שסי ושאר מיני ירקות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קח את הרכב למכון בדיקה קומפיוטסט במזרח ראשל"צ

אל תסתמך על בדיקה נוכחית שיש לרכב.

לאחר מכן יש באותו רחוב של מכון הבדיקה (משה בקר, לא פריימן), מוסך מורשה של לובינסקי שאני אישית די הייתי מבסוט ממנו בשם שרתון.

אחרי הבדיקה כנס אליהם תשאל אותם על חוות דעתם על הבדיקה ומה הם אומרים.

ואם אכפת להם להעיף מבט על הרכב (אפילו שזה רכב מהטרייד אין של היבואן).

אח"כ תפרסם את התוצאות כאן ונתקדם הלאה.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תעשה בדיקת רכב רגילה במכון בדיקה מוכר

ותלך גם למישהו שיש לו רכב כזה - עדיפות לכמה שנים ותתיעץ עמו על מה לשים דגש

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

פורסם
תעשה בדיקת רכב רגילה במכון בדיקה מוכר

ותלך גם למישהו שיש לו רכב כזה - עדיפות לכמה שנים ותתיעץ עמו על מה לשים דגש

אתה מגיב על הנושא שנפתח לפני 8 חודשים... בטח הוא כבר הסתדר, ככה או ככה :-P

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

• תוכן חדש...