Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיר אשיר בגשם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ייאמן,

אחרי יום של גשם רציני בצפון (הייתי אתמול בנצרת... איזה מבול) ובמרכז, ועכשיו עם עוד בוקר רטוב ומטפטף...

הרמזורים עובדים!!! :shock:

אין פקקים!!! (טוב, לא יותר מהרגיל) :crazyeye:

יש ניקוז!!! :shock2:

ובתור בונוס - קמתי בבוקר והפלא ופלא הרכב שטוף ומבריק ! :p

מה, נחתתי באירופה? או שזה סתם Lucky Day ? 8)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

זה בגלל השביתה של הרשויות המקומיות.

השביתה נגמרה לא מזמן, והם עדיין לא הספיקו להתארגן לגשם ולסתום כמו שצריך את הניקוז, ולשתול קצרים במערכת הרמזורים.

עוד יום-יומיים גשם - והכל יחזור לקדמותו. :D

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

אתמול בערב ירד במרכז גשם כזה חזק שאפילו הווישרים לא הצליחו לקחת אותו. אתה נוסע איזה 50 קמ"ש ואתה לא רואה כלום. כמובן יש את אלה שעומדים בשוליים, אלה שמדליקים ארבע ווינקרים, ויש את אלה שנוסעים רגיל :shock:... אהה, וכמובן הכבישים מוצפים ואתה לא יודע מתי יצא לך לטבול באיזו בריכה קטנה באדיבות מע"צ.

גשם גשם בוא, בוא תביא לי קרמבו...לה לה לה לה....

פורסם
אתה משרת בנצרת אולי ?

אז"ש.

אבל הנסיעה אתמול באמת הזכירה לי את הנסיעות היומיומיות מתל אביב וחזרה לפני 8-9 שנים, כששרתתי בצומת גולני... אז עוד לא הרחיבו את הכבישים - כל נסיעה היתה רבע שעה של זחילה אחרי משאית, ואז הזדמנות עקיפה, 10 שניות של נהיגה מהירה עם 3-4 עקיפות, וחוזר חלילה...

:roll:

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אצלנו היה בלאגן שלא ייאמן, הצפות, מכוניות תקועות, מצאתי שימוש טוב לג'יפ כי הקליאו כבר הייתה תובעת מזמן וזה לא בצחוק, נסעתי ברחוב המרכזי עם הג'יפ והמים כיסו לי את הגלגלים. בנוסף הייתה הפסקת חשמל בכל האיזור במשך שעה וחצי ולא היו רמזורים, ומחסומי הרכבת לא ירדו, בקיצור יום בלתי נשכח :lol:

פורסם

מה זה קצת גשם וכולם מתרגשים

ברצינות יום גשום אחד (שגם הוא היה גשום לפרקים )

וכול המערכות מושבתות...

בכול מקרה הכי מצחיק / עצוב זה תמיד אבל תמיד לראות את

התוצאות של ה"סופה" על כבישי ארצנו

זה מתחיל בעשרות מכוניות תקועות לאורך השולייים בכבישים הראשיים

והן בערים .. עקב נסיונות חצית שלוליות גדולות , או נסיעה מהירה בתוך שלוליות

וכמובן איך לא התאונות , קטע כביש של 8 ק"מ 5 תאונות !!

ו1 קטלנית שנהג משאית לא הצליח לבלום או החליק ופגע באחורי רכב מהירות גבוהה..

( כול זאת רק בכביש 5 אתמול בערב)

:evil:

• תוכן חדש...