Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש בקבוצת שווי 3 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין ברכישת רכב חדש בקבצוה 3. מה שחשוב לי זה אוטומט, בטיחות, תאוצה, בקרת אקלים ושלוש שנות אחריות, אני נוסע כעשרת אלפים קמ בשנה, בתודה, ג'ים

פאסאט 1800 2000 , מגאן2 2006 , פולו קלסיק 2001 ,

גולף 2001

מזדה 323F 2001

פורסם

c4 טורבו מנוע ב.מ.וו מעולה וחזק מאד,בטיחות 5 כוכבים esp+asr+ebd,איבזור מ-ל-א בקרת אקלים דו אזורית,בקרת שיוט,חיישני אור וגשם,מגנזיום 16 והתנהגות כביש מהנה מאד.3 שנות אחריות יצרן מלאות ואפשרות לשנה נוספת על גיר מנוע מזגן וכו.

פורסם

תודה על ההמלצה,

האם המחיר של C4 טורבו נמוך מ 130000 ש"ח שהיא התקרה של קבוצה 3?

ראיתי היום מיצובישי לנסר 1800 החדשה שיש לה כמעט כל מה שרציתי, מלבד תצוגת בקרתה אקלים שהיא מכנית ע"י כפתור וללא תצוגה דיגיטלית, על הכפתור יש סימוני טמפ' בקפיצות של חצי מעלה, לא נורא בתנאי שזה באמת בקרת אקלים,

בעלת 145 כ"ס ובמחיר 123000 ש"ח

מה דעתכם ?

גולף 2001

מזדה 323F 2001

פורסם

אני חושב שבגרסה האמצעית של הלנסר (לא זוכר את שמות רמות הגימור) יש בקרת אקלים והיא עדיין בקבוצה 3. הייתי ממליץ לך לבדוק גם את ה-C4, כפי שכבר נכתב לך כאן, כיוון שיש לה יתרונות מסוימים על פני הלנסר (והיא אכן בקבוצה 3). בצע נסיעת מבחן בשתיהן ותחזור עם התרשמות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הלנסר אוטו מעולה.

יש בו בקרת אקלים וכמו שכתבת אתה פשוט יכול לכוון מעלות ואז או לבחור את רמת האוורור או לעשות שזה יהיה אוטומטי וגם או לבחור את דרך יציאת האוויר או לעשות אוטומטי(נכון לרמת גימור האמצעית-SPORT שנמכרת בפחות מ130K).

הלנסר בטוחה מאוד עם 7 כריות אוויר ומאיצה לא רע.

to finish first first you have to finish

פורסם

קצת על המפרט שקיבלתי של הלנסר - למי שמעוניין:

יש 3 דגמים:

קומפורט 121000 שח

ספורט 126000

לימיטד 152000

יש להוסיף עוד כ 4000 ש"ח על רישוי אזעקה וכ'

הלימיטד נראת מאוד יקרה והתוספות לא משהו

התרכזתי בספורט שהיא לא נראית ספורט - ככה השם שלה

מה מקבלים ( שלא מקבלים בקומפורט):

בקרת שיוט

מנופי העברת מהלכים מההגה - למרות שזה אוטומט ניתן להעלות ולהוריד הילוך - לא ברור למה צריך את זה - האם הקיקוף לא מספיק?

מזגן אוטומטי עם בקרת אקלים

6 רמקולים

7 כריות אוויר

ESP ABS EBD

בגז ענק

מרווחי מושבים גדולים

מה שלא ראיתי בכל הדגמים זה מד טמפ' אנלוגי - יתכן שיש בתצוגה הדיגטלית - אני מעדיף תצוגה אנלוגית

קבעתי נסיעת מבחן - אדווח אחר כך

גולף 2001

מזדה 323F 2001

פורסם

אתה בטוח שזה ההפרש בין הספורט ללימיטד במחיר? נשמע המון.

מנופי העברת הילוכים מההגה - יעיל למקרה שתרצה שליטה ידנית בכוח המנוע, למשל בירידות או עליות. לא יודע מה זה קיקוף אבל אם הכוונה לקיקדאון אז כמובן שאין אותה רמה של שליטה.

בנוסף 7 כריות אוויר, בקרות יציבות, בגאז' ומרווח פנים יש גם בגרסה הבסיסית...

בצע נסיעת מבחן גם על ה-C4.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן זה המחיר, 152000 נראה ממש יקר,

לגבי הקיקאוף התכוונתי לקיקדאון

אנסה גם את ה-C4

גולף 2001

מזדה 323F 2001

פורסם

ממליץ בחום על האוטו!

אני קניתי את דגם הספורט, אם תרצה המלצות מה אפשר להוציא מהסוכן דבר איתי אני יגיד לך את כל התוספות שקיבלתי בחינם!

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

• תוכן חדש...