Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן ספורט (חדשה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כל בוקר אני קם נעול על רכב אחר :| אני לא מצליח לבחור... אבל נראה לי שאם לא תהיה שירוקו לנסיעת מבחן בזמן הקרוב אני אאלץ לוותר עליה.

אגב - חלמתי היום בלילה שאני נוהג על רכב עם DSG :shock:

יש כאן כמה וכמה בעלי שירוקו בפורום.

אולי תנסה לדבר עם אחד מהם והוא יהיה מוכן לתת לך להתרשם מהרכב שלו.

חבל לוותר על רכב טוב יותר (בהנחה שהוא טוב יותר) בגלל התנהלות לא טובה של יבואן.

לרנואים אכן יש תנוחה נהיגה מוזרה.

זה כבר מהמגאן הראשונה ככה.

ההגה בזווית כמו משאית.

ת'אכלס? אחרי 2 דק' נהיגה כבר לא שמים לב.

קח נסיעת מבחן גם במגאן, לך תדע, אולי תפרח אהבה.

פורסם

זה שערכת אומר שאתה הולך על זה או שירדת בגלל שזה רכב המבחן שלהם ? :wink:

18 אלף של מבחנים זה לא מעט. מצד שני המחיר די נמוך.

אגב, גם קליאו ספורט הדגמה מוצעת שם למכירה אם מישהו מתעניין.

פורסם

אני לא מעוניין ברכב המבחן שלהם :p

אם משתמש בפורום שברשותו שירוקו ולב רחב קורא את זה, אני אשמח :p

נסיעת מסחן במגאן תהיה רק אחרי פסח ב'

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

לגבי השירוקו , ביזיון של צ'מפיון שמזה כחודשיים אין רכב להדגמה. הפסידו הרבה לקוחות שרכשו בינתיים רכבים אחרים.

צ'מפיון נתנה את רכבה לתוכנית טלויזיה וקיבלה את הרכב מושבת "טוטאל לוסט" עקב מקרה מצער .

האמן לי שצ'מפיון לוחצת ומחכה בכיליון עיניים לרכב הדגמה שיגיע ככל הנראה עוד כחודש.. (איזה אינטרס יש לצ'מפיון לא להביא רכב הדגמה שבכל מקרה יהיה אותו בעתיד הקרוב בהדגמה?? :idea:)

אתה לא יכול לקחת ללקוח שכבר שיריין (הזמין) רכב , את הרכב שלו כי אין רכב נסיעות כרגע כי הוא הושבת עקב תאונה..

אין שום אינטרס לצ'מפיון להקפיא רכב הדגמה אשר ללא ספק היה נותן הרבה מכירות! גם לא היה רכב תצוגה במשך יותר מחודש כי הכל היה מכור קדימה. רק לפני שבוע נכנס רכב לאולם המרכזי..

שרון - אנסה לעזור לך בנושא נסיעה על שירוקו (דבר איתי בה"פ , אני מאמין שאמצא לך פיתרון יצירתי..).

scd1.jpg

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
צ'מפיון נתנה את רכבה לתוכנית טלויזיה וקיבלה את הרכב מושבת "טוטאל לוסט" עקב מקרה מצער . TOTAL LOSS

האמן לי שצ'מפיון לוחצת ומחכה בכיליון עיניים לרכב הדגמה שיגיע ככל הנראה עוד כחודש.. (איזה אינטרס יש לצ'מפיון לא להביא רכב הדגמה שבכל מקרה יהיה אותו בעתיד הקרוב בהדגמה?? :idea:)לפי זה מסתבר שאתם קטנים ב VAG:shock:

אתה לא יכול לקחת ללקוח שכבר שיריין (הזמין) רכב , את הרכב שלו כי אין רכב נסיעות כרגע כי הוא הושבת עקב תאונה..

באמריקה אומרים שכל דבר עומד למכירה השאלה המחיר. אני הייתי פונה בהצעה לאחד הרוכשים שכבר לפני חודשיים היה אמור לקבל את רכבו ומזיז את הזמנתו כנגד פיצוי כספי כזה או אחר ובלבד שיהיה לי רכב הדגמה וזאת דוגמה אחת למה ניתן לעשות

אין שום אינטרס לצ'מפיון להקפיא רכב הדגמה אשר ללא ספק היה נותן הרבה מכירות! גם לא היה רכב תצוגה במשך יותר מחודש כי הכל היה מכור קדימה. רק לפני שבוע נכנס רכב לאולם המרכזי..

שרון - אנסה לעזור לך בנושא נסיעה על שירוקו (דבר איתי בה"פ , אני מאמין שאמצא לך פיתרון יצירתי..).

אבל לעצם העיניין שנינו מסכימים כי זה ביזיון ונזק לצ'מפיון.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה אתה תמיד חושב שאתה יודע הכל וכולם טיפשים.. :idea: .

תן קרדיט לחברה גדולה שכנראה , רק כנראה יודעת מה לעשות ויודעת מה טוב בשבילה..

כבר לפני חודשיים יש המתנה של יותר מחודשיים לרכבים כי הכל מכור!! מה שהיה לפני חודשיים כבר נמכר ונוסע על כבישי ארה"ק!

גם אם היה מישהו שהזמין רכב ורכבו מגיע עוד שבוע - זה לא המדיניות לתת לו צ'ופר בשביל שימתין לרכב אחר.. זה פשוט לא עובד ככה! למה- ככה. כנראה שזה משהו מעבר למה שאני או אתה יודעים..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אהה לא ידעתי שזה רכב ההדגמה שלהם.

בכל מקרה עדיין יהיה שווה לבדוק אם אפשר לחתוך אותם במחיר ולדרוש מהם להחליף חלקים כאלו ואחרים,

לדעתי לא כדאי לך לשלול על הסף.

פורסם
ישה אתה תמיד חושב שאתה יודע הכל וכולם טיפשים.. :idea: . ממש לא, ואל תהפוך את הנושא לאישי.

תן קרדיט לחברה גדולה שכנראה , רק כנראה יודעת מה לעשות ויודעת מה טוב בשבילה..

כבר לפני חודשיים יש המתנה של יותר מחודשיים לרכבים כי הכל מכור!! מה שהיה לפני חודשיים כבר נמכר ונוסע על כבישי ארה"ק!

גם אם היה מישהו שהזמין רכב ורכבו מגיע עוד שבוע - זה לא המדיניות לתת לו צ'ופר בשביל שימתין לרכב אחר.. זה פשוט לא עובד ככה! למה- ככה. כנראה שזה משהו מעבר למה שאני או אתה יודעים..

זה אולי בגלל שאתם חושבים שמרני

לא כתבתי כך

כתבתי מה אני הייתי עושה

תשובות של למה ככה נותנת נכדתי בת ה 8

כזכור לך בשרשור ההוא צירפתי לך מאמר שבו הנהלת פולקסווגן עומדת לפטר 16 אלף איש כי אין ביקוש.

במקום לבוא ל הנהלת VAG ולנצל את "הביקוש ההיסטרי " בארץ הקודש אתם עושים 0

ועומר אתה לא חייב לשפוך את טיפת דמך האחרונה ולהגן על כל מעשה או מחדל של מעסיקתך. כתבתי אז ואני אכתוב גם היום זה פוגם לפחות לטעמי , באמינותך , גם בנושאים שייתכן והצדק עימך.

אבל ייתכן שבקצב הזה עד שתגיע שירוקו להדגמה נרצה כבר להחליף את הקליאו ספורט שרכשנו לפני חודשיים, כי היא תהיה אז כבר בת שלוש שנים:shock:

חג שמח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בואו ולא נתחיל פה את מלחמות המקלדת הרגילות האלה. בסופו של דבר עם ישראל כנראה יקנה את כל השירוקו שיגיעו לכאן, וחלקם לא יקנו אותם עפ"י הביצועים מסמרי השיער בנסיעת המבחן. אז ישה\אבא - די להלהיט את הרוחות. בסוף נרצה לקנות מעומר R8 והוא יזרוק אותנו מהסוכנות :)

מושו - בקשר להחלטה האם שירוקו 1.4\מגאן - לא ברור לי מה כאן ההשוואה. אלה שתי מכוניות שונות לחלוטין. גם אם תשים צ'יפ בשירוקו ("אופציה" יקרה קצת) המגאן תוציא יותר הספק ותתנהג טוב יותר. עם זאת, אם תגיע לבסיס עם השירוקו סביר להניח שכל הבסיס יעלה אליה לרגל ויתחנן לסיבוב. אם תגיע עם המגאן לבסיס שלך אנשים ישאלו מה זה הדבר הזה ומי שירצה סיבוב יתחנן לרדת מרוב פחד כשתתחילו לסוע. צ'מפיון, עם כל מה ששמעת על השירות, כנראה לא יותר גרועים מקרסו במוסך. בנוסף, השירוקו תהיה יותר מרשימה\מפוארת\מפנקת, עם פחות תקלות ושוק נוח כיד שניה.

פשוט תחליט מה יותר חשוב לך - הפוזה והשפיות היחסית של השירוקו, או את הטירוף המוחלט של רנו-ספורט בזמן הנכון ובמקום הנכון (רמז: זה לא משהו שתראה בנסיעת מבחן באיילון). במקומך יש לי תחושה שהייתי הולך על השירוקו, ולא בטוח שהייתי נותן לנסיעת מבחן מצ'וקמקת (שלא מגלה לך כלום על מה שהאוטו יודע לעשות כשאף אחד לא רואה) כזה משקל.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אף פעם לא הבנתי מה רע בלבחור בין 2 מכוניות שונות "לחלוטין".

אני משתחרר עוד שבועיים 8)

אין פה השוואה, יש לבט.

לדעתי לא סתם השירוקו נבחרה למכונית השנה בטופ גיר, וקיבלה ביקורות ממש טובות בכל האתרים והמגזינים. גם השירוקו היא שיפור מהHGT ואני לא יודע אם אני "צריך" את הכוח של המגאן, במיוחד לאור הפשרות. מצד שני, אני יודע בוודאות שהמיטו למשל, לא מתקרבת לכוח (בעיקר מומנט האמת) שאני מחפש.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אני שוב אזכיר שאתה צריך לקחת מבחנים מחו"ל בערבון מוגבל כי הם מתייחסים לדגמים שונים ממה שמגיע לפה (זה נכון למגאן, כמו שזה נכון לשירוקו, בטח ובטח אם אנחנו מדברים על מבחנים של השירוקו 2.0 כשאתה מתכוון לקנות את ה-1.4).

פורסם

שמע, באמת שקשה להשוות רכב 2.0 לרכב 1.4.

לאחר שנהגתי על ה- 1.4 (בגולף) ועל ה- 2.0 (בלאון FR ובגולף GTI הקודמת) - התחושות שונות לגמרי. הכח שונה, ברוטאלי וכיפי יותר. מרגיש שונה לגמרי. ה- 1.4 חזק. ה- 2.0 הרבה יותר מרשים.

לגבי ההשוואה לרנו - זה כבר עניין אחר. לכשעצמי, אני מעדיף רכבים שיותר נחבאים אל הכלים, אבל לטעמי הרנו לא יפה. וגם מוחלפת בקרוב. במקומך, הייתי בודק את הלאון FR. גם יפה וגם אופה. גם נראית קרבית ומרשימה במראה, וגם יכולה להיבלע מידי פעם באיילון (עד שתלחץ על הגז ואף אחד כבר לא יוכל להדביק אותך).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אז זהו, שלמרות שלא התייחסתי אף פעם לרנו כאל חברה שיודעת לעשות מכוניות יפות, אז אתמול בערב ראיתי רנו קליאו ספורט כסופה, חדשה לחלוטין לידי ברמזור ואני מודיע לך חגיגית : אוטו פשוט יפה. מופנם ואלגנטי עם נגיעות קלות של ייחוד לדגם. נהדר. מצד שני ראיתי אח"כ גם איביזה חדשה לבנה עם שלש דלתות וזה גם אוטו יפה מאוד לדעתי, אולי אני פשוט לא מבין ביופי.

• תוכן חדש...