Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנה האחרונה הוביל סמפכ"ל המשטרה ניצב שחר אילון מהלך לשיפוץ רכבי משטרה שיצאו משימוש ומוצגים במוזיאון המשטרה בשפרעם.

לצורך ענין זה ביקש את עזרת מועדון חמש.

התקיימו כחמש פגישות של בני הספל והח"מ עם אנשי המשטרה כאשר המטרה היתה לתרום להם מהידע שלנו בתהליך השיקום.

היום הוזמנתי לבחון תוצאות ראשוניות בסדנת המשטרה.

המשטרה ערכה חלק מהשיפוץ אצלה בסדנאה ובחלק נעזרה בחבר מועדון שביצע תיקונים מכניים.

בשביל שיפוץ ראשון התוצאות טובות מאוד בהתחשב בעובדה שהתקציב היה ממש מצומצם ומצב הרכבים היה בכי רע.

ראוי לברך על רצון המשטרה לשמור תיעוד על העבר המפואר של המשטרה.

אנחנו נמשיך לעזור בשיפוץ רכבים נוספים.

סדר התמונות:

פורד פיארמונט+ קורטינה לארק 1965

קונטסה 1300 1966 מנוע לארק

קורטינה 80 לארק

קורטינה ועוד קורטינה

תמונה משטרה 023.jpg

תמונה משטרה 010.jpg

תמונה משטרה 018.jpg

תמונה משטרה 004.jpg

תמונה משטרה 001.jpg

תמונה משטרה 006.jpg

תמונה משטרה 007.jpg

תמונה משטרה 011.jpg

שלמה דן גדרון

פורסם

תמונות נוספות

ראוי לציין כי הלארק והקונטסה הורכבו בארץ.

בתהליך צביעה נמצאת גם ניידת סיור וויליס שגם היא הורכבה בארץ.

תמונה משטרה 014.jpg

תמונה משטרה 015.jpg

תמונה משטרה 019.jpg

תמונה משטרה 005.jpg

שלמה דן גדרון

פורסם

יש לי שאלה? נגיד ואני רוצה לשפץ רכב מסוג קורטינה MK3, אני יכול לעשות אותה דומה לרכב מישטרה של פעם?

הכוונה לצבעים כחול לבן , וכתוביות וצ'קלקות שלהם? בתנאי שהמספרים צהובים.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

האם נכון שהמנועים של הסיירות של המשטרה היו חזקים יותר מהסידרתיים ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

פורד פיארמונט+ קורטינה

לארק 1965

קונטסה 1300 1966

מנוע לארק

קורטינה 80

לארק

קורטינה

ועוד קורטינה

המודגשות (והלא מוגדשות :-D) הן סיירה (תמונה ראשונה ושביעית)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לפני כ 10 שנים ראיתי בחולות ליד חולון למברטה זנוחה עם סמל של המשטרה, כנראה SX200. לא היה לי איך לקחת אותה. אחרי כמה ימים היא כבר לא היתה

פורסם

רעיון מאוד יפה לשפץ את המכוניות האלו. רק אני מקווה שלפחות יכינו להם סככה או משהו. אסקורט וריקשה במצב מאוד קשה.

מעניין למה לכל הרכבים האלו מספרים אותו דבר. קומבינות? :twisted:

אני הייתי ממליץ לתת מספרים יותר אינפורמטיביים. למשל שמספר יציין שנה שרכב הזה היה בשירות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כייף לראות, הגיע זמן שישפצו אותם באמת!

כל פעם שאני רואה סיירה, אני נדהם עד כמה שהרכב היה מודרני יחסית לשנתון..

כשהייתי בן 17, הייתה לי סיירה (ז"ל) בדיוק כמו בתמונות, אבל בלי ה"קישותים" המשטרתיים :-)

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

שחר איילון, הינו חובב רכב נלהב, ואופנוען שטח בחסד, בתקופת ה"אופנובנק" למי שזוכר, תירגל שחר איתנו

שוד רכוב כששחר הינו האופנוען, ואנו בצוותי הבילוש, מנסים לתפוס אותו...מיותר לציין שהוא הצליח להימלט פעם אחר

פעם...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...