Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפרום

אני מענין להתקין מחשב לפטופ באוטו שמחובר למסך מגע

איך אני גורם למחשב לכנס למצב שינה בכאשר אני מכבה את האטו

ושאני מדליק את האוטו המחשב יתעורר

תודה נראש לכל העוזרים

פורסם

אם זה לפטופ אז אתה פשוט מגדיר בצריכת חשמל שיכנס למצב שינה כשאין חשמל קבוע..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

ניסית את זה?

http://www.mp3car.com/vbulletin/software-software-development/84847-shutcontrol-laptop-shutdown-controller-software.html

בסרטון הוא משתמש בs3 , אתה צריך לבדוק בביוס שלך אם הוא תומך בזה

זה מצב שינה קצת יותר רציני מהרגיל

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

הביוס לא קשור לתוכנה

התוכנה תעבוד בכל מקרה..

אתה הבאת את הסרטון , הוא מציג שם מצב standby s3

זה מצב קצת יותר עמוק משינה רגילה ( ולוקח גם פחות חשמל )

אם אתה רוצה את המצב הזה אתה צריך לשנות את זה בביוס בהגדרות חשמל אם הוא תומך

אם אתה רוצה מצב שינה רגיל אז אל תשנה כלום..

פורסם

איך עושים את זה

הורדתי את התוכנה אצלחתי לגרום למחשב לישון בזמן שאני מוציא חשמל אבל שאני מחזיר לא קורה כלום אני חייב ללחוץ על כפתור

עפעלה

פורסם

אממ בשביל להדליק אתה תצטרך לעשות משהו אחר

הכי קל - לפרק את המחשב , למצוא את החיווט לכפתור הפעלה ולהוציא לך כפתור החוצה שיהיה לך נוח

במידה ואתה לא רוצה להדליק עם כפתור תצטרך משהו בסגנון של זה

http://store.mp3car.com/Micro_Shutdown_Controller_p/pwr-007.htm

או אפשר לבצע משהו ממש low-techy שחשבתי עליו עכשיו

להשתמש פשוט בממסר שיסגור את המעגל - אבל צריך איכשהו סגירת מעגל רגעית ( momentery switch ) ולא קבועה

אז אולי אחד מהחברה שיודעים פה אלקטרוניקה ברמה קצת יוכלו לתת רעיונות לממסר רגעי שכזה

עריכה :

עוד משהו שאפשר לנסות זה להתחבר לממשק wake-on-lan אם יש לך כזה במחשב

אם יש לך תנסה לחפש בגוגל איך לעבוד איתו אולי תצליח לחבר מעגל כלשהו אליו או משהו

פורסם

למען האמת לאור הנסיונות בעיקר בחול נראה שאופציה של מחשב נייד ברכב היא לא אופציה טובה בכלל

הם מאוד עדינים ובסופו של דבר נהרסים

אם זה מחום ואם זה מטלטלות

הם פשוט לא בנויים לזה.

ממליץ לך בחום לשים מחשב סטנדרטי (עם לוח מיני או מיקרו כדי לצמצם מימדים) והרדיסק של מחשב נייד (כי הוא יותר עמיד ככל הנראה)

בהצלחה

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

לפי הנסיון שלי מקרוב........... נסעתי עם מחשב נייד ברכב הקודם שלי במשך שנתיים וחצי ולא קרה כלום

המחשב היה T30 של IBM ומסך של JB אז מנסיון שלי אין שום בעיה

• תוכן חדש...