Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי קרסו פיספסו כאן בענק(כרגיל)!

תזמון של תמחור נכון וזמנים כלכליים קשים היו הופכים אותה להצלחה אמיתית , בעיקר כי אין לה מתחרות בארץ.

פורסם
לדעתי קרסו פיספסו כאן בענק(כרגיל)!

תזמון של תמחור נכון וזמנים כלכליים קשים היו הופכים אותה להצלחה אמיתית , בעיקר כי אין לה מתחרות בארץ.

מצטער לומר שאני חושב שאתה טועה, הטווינגו הייתה מתומחרת באופן דומה ל C2 VTS שהוא רכב נדיר מאוד בארץ.

אמנם ע"פ הביקורות הטווינגו רכב טוב בהרבה אבל עדיין בסביבות 130K אני מאמין שמי שהיה

מתעניין ברכב כזה היה קונה את הקליאו ספורט.

עדיין חבל שקרסו לא הביאו אותן והעשירו במעט את ההיצע הספורטיבי בארץ.

פורסם

ראיתי כבר את הכתבות האלה, יש באתר (המעולה הזה) כתבה על R26R נגד WRX, מיני קופר S, סיוויר טייפ ר, פוקוס ST ואסטרה OPC בגרסה מיוחדת, למעשה כל הנבחנות בגרסאות הכי מיוחדות שלהן, מבחן מעניין מאוד.

המגאן פשוט מדהימה!

פורסם
מצטער לומר שאני חושב שאתה טועה, הטווינגו הייתה מתומחרת באופן דומה ל C2 VTS שהוא רכב נדיר מאוד בארץ.

אמנם ע"פ הביקורות הטווינגו רכב טוב בהרבה אבל עדיין בסביבות 130K אני מאמין שמי שהיה

מתעניין ברכב כזה היה קונה את הקליאו ספורט.

עדיין חבל שקרסו לא הביאו אותן והעשירו במעט את ההיצע הספורטיבי בארץ.

זה בדיוק מה שאמרתי - שאין לה מתחרות כאן בארץ ולכן היא יכולה לפתוח קטגוריה חדשה ואולי לגרום לכך שהיבואנים יביאו את הקטנות החמות שלהם ע"ע 207 ,107 , וקולט.

לגבי המחיר - אני לא אמרתי 130K - זה שהVTS מתומחרת ככה זה לא אומר שהיא הBENCHMARK בקטגוריה.

אישית חשבתי שיהיה נחמד אם יתומחרו בסביבות ה120K - זו לדעתי רמת מחיר ראוייה.

פורסם

"חמודי תארוז אחד פורד פוקוס RS אחד".

מדהימה הפוקוס הנ''ל במיוחד בצבע הצעקני הזה.

המגאן גם מאוד מרשימה בגרסת הR26.

בהחלט חסרים בארצנו גרסאות חמימות קטנות במחירים שפויים יותר.

ייתכן מאוד והטווינגו הייתה יכולה להיות מציאה במידה והייתה מיובאת הנה.

יאריס TS כבר איננה,C2 פיספסה ולא ממש ראויה,HGT פונטו גם כן איננה עוד.

אין יותר מדי מבחר חמימות כמו בעבר.

פורסם
זה בדיוק מה שאמרתי - שאין לה מתחרות כאן בארץ ולכן היא יכולה לפתוח קטגוריה חדשה ואולי לגרום לכך שהיבואנים יביאו את הקטנות החמות שלהם ע"ע 207 ,107 , וקולט.

לגבי המחיר - אני לא אמרתי 130K - זה שהVTS מתומחרת ככה זה לא אומר שהיא הBENCHMARK בקטגוריה.

אישית חשבתי שיהיה נחמד אם יתומחרו בסביבות ה120K - זו לדעתי רמת מחיר ראוייה.

אכן היא לא bencmark היא פשוט היחידה בקטגוריה שלה בארץ.

יש הרבה אופציות חמימות שלא מיובאות וחבל הסוויפט ספורט,הפנדה 100 bhp ועוד.

נ.ב: העיצוב של הקולט הוא אחד הטפשיים שיצא לי לראות בזמן האחרון.

פורסם
אכן היא לא bencmark היא פשוט היחידה בקטגוריה שלה בארץ.

יש הרבה אופציות חמימות שלא מיובאות וחבל הסוויפט ספורט,הפנדה 100 bhp ועוד.

נ.ב: העיצוב של הקולט הוא אחד הטפשיים שיצא לי לראות בזמן האחרון.

לא חושב שלפנדה 100HP יש מקום בארץ.

רכב קטן מאוד, חמים אבל עם עיצוב משפחתי...לא רואה את חובבי הרכב מסתערים עליו, וגם לא את בעלי המשפחות שרוצים רכב משפחתי חמים. אז לפנות למי שמחפש רכב עירוני אבל חמים שלא תהיה חשובה התדמית של האוטו...קהל מטרה צר מדי.

ואשמח לדעת למה העיצוב של הקולט הוא טיפשי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
לא חושב שלפנדה 100HP יש מקום בארץ.

רכב קטן מאוד, חמים אבל עם עיצוב משפחתי...לא רואה את חובבי הרכב מסתערים עליו, וגם לא את בעלי המשפחות שרוצים רכב משפחתי חמים. אז לפנות למי שמחפש רכב עירוני אבל חמים שלא תהיה חשובה התדמית של האוטו...קהל מטרה צר מדי.

ואשמח לדעת למה העיצוב של הקולט הוא טיפשי.

לגבי הפנדה יש מצב שאתה צודק במיוחד שהגרסה הרגילה לא הייתה הצלחה גדולה בארץ.

לגבי הקולט, לדעתי לשים פרונט דמוי איבו X על רכב מקטגוריית סופר מיני יוצר עיצוב לא פרופורציונאלי

שנראה קצת כמו עבודה של איבו wanna be שמישהו ניסה לעשות לבד.

פורסם

בדיוק מה שהתכוונתי להגיד.

הקולט ממש מכוערת! מיצובישי ניסו בכח להכניס את העיצוב של הEVO לתוך סופרמיני ויצא להם מכונית שנראית כמו ספמנון.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
לגבי הפנדה יש מצב שאתה צודק במיוחד שהגרסה הרגילה לא הייתה הצלחה גדולה בארץ.

לגבי הקולט, לדעתי לשים פרונט דמוי איבו X על רכב מקטגוריית סופר מיני יוצר עיצוב לא פרופורציונאלי

שנראה קצת כמו עבודה של איבו wanna be שמישהו ניסה לעשות לבד.

הבנתי, כלומר טיפשי מבחינתך זה לא לטעמך.

אז אם אני רואה בחורה ברח' שהיא לא לטעמי, אז היא טיפשית?

:roll:

בדיוק מה שהתכוונתי להגיד.

הקולט ממש מכוערת! מיצובישי ניסו בכח להכניס את העיצוב של הEVO לתוך סופרמיני ויצא להם מכונית שנראית כמו ספמנון.

זה לא העיצוב של האיבו, אלא השפה העיצובית של מיצובישי בכל המכוניות שלה.

ואני מסכים שיש למיצובישי דגמים בהם העיצוב הזה מוצלח יותר (לנסר ולנסר ספורטבק), ויש כאלה שהוא קצת פחות מוצלח.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
הבנתי, כלומר טיפשי מבחינתך זה לא לטעמך.

אז אם אני רואה בחורה ברח' שהיא לא לטעמי, אז היא טיפשית?

:roll:

זה לא העיצוב של האיבו, אלא השפה העיצובית של מיצובישי בכל המכוניות שלה.

ואני מסכים שיש למיצובישי דגמים בהם העיצוב הזה מוצלח יותר (לנסר ולנסר ספורטבק), ויש כאלה שהוא קצת פחות מוצלח.

הבמקרה הזה זה יותר תגובה שלא נוסחה על פי מה שנראה לך ואתה מתקטנן על הניסוח.

ולעניין אם אתה רוצה לשמוע את הביקורת בשפה שתנעם לך, לא כל פרונט אפשר להדביק לכל רכב גם אם זה הקוו

העיצובי של החברה עוד דוגמא זו פג'ו שדוחפת את הלוע הפעור שלה לכל דגם ובמקרה של ה 107

זה נראה לא פרופורציונלי בדיוק כמו על הקולט.

פורסם

הסיבה היא שאין ספורטיביות בארץ, היא שכמעט כל הייבואנים בארץ מעדיפים לסגור עסקאות עם הליסינג מאשר לשמוע לכמה "מטורפים" שמחפשים רכב מיוחד

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

סוכריות לעיניים.

הפיאט כל כך חמודה ולא קונבנציונאלית שקשה להאמין שהיא גם יודעת לתת בראש.

הטוויגו קרבית שובבה.

הסוזוקי נראת כמו נינג'ה מתחיל עם זאת קצת אנמי.

והקולט? אולי לבן לא עושה לה טוב.

בכל אופן רבותי, יבוא אישי. זה לא יקר ואפילו דיי פשוט.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...