Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי היום שברולט אופטרה. הלכתי בבוקר עם אשתי לסוכנות UMI בראשל"צ ועשינו נסיעת מבחן.

אז ככה.

הרכב מאד מרשים מבחינה חיצונית וכן מבחינת תא הנוסעים. כיסא הנהג מאד נוח וגם כסא הנוסע. הספסל האחורי מאד נדיב במרווח רגליים ו 3 מבוגרים נכנסים בנוחות (לא כמו במולטיפלה אבל בהחלט מרווח). למידותיי, הגישה להגה וללוח מאד נוחה והאביזרים ממוקמים באופן מאד יעיל, כולל מחווני החלונות והמראות על דלת הנהג. בד הריפוד נראה עשיר ומאד נעים.

התנענו.

המנוע מאד שקט וממש לא שמתי לב שהמנוע הניע!

יצאנו לנסיעה.

המנוע מגיב טוב מאד ללחיצות על הבנזין. בנסיעה עירונית רגועה - מאד נעים. נסיעה על דרכים מעט משובשות - שיכוך המהמורות היה יעיל ותא הנוסעים נותר רגוע ושליו.

בנסיעה בין- עירונית, האצה למהירויות גבוהות (הגעתי עד 130 קמ"ש) - יעיל מאד ומהיר יחסית. ציפיתי לתגובה איטית יותר. מה שכן, המנוע מושך הילוכים מעט יותר זמן מהצפוי ולוקח את הזמן עד שהוא מעביר. הוא מתרצה אם מרפים מעט מהבנזין, ואז מתבצעת ההעברה. האצה לצורך עקיפה - מורגשת ומהירה ויעילה. לא פרארי, אבל יותר טוב מכל רכב שהיה לי עד היום.

בעיה אחת לדעתי - ברקסים מעט רכים, אבל בלימת חירום שעשיתי (כהדגמה, לא כצורך) הייתה טובה.

אי לכך ובהתאם לזאת, נפרדתי מ111000 ש"ח, טבין ותקילין, בחרתי צבע כחול כהה נייבי (navy), הזמנתי מערכת דיסק MP3 שהבן יוכל לשמוע את הקלטות ההיפ הופ המגעילות שלו, הזמנתי מרים חלונות חשמלי, וזהו!

נקבל את הרכב תוך כשבועיים.

מישהו רוצה פונטו 2002 תכלת במצב מצויין?

טומי בקאל

אורטופד

תל מונד

פורסם

שיהיה בהצלחה,

יש פתגם שאומר " הנכווה ברותחים עושה פו ללבן....."

אחרי היסטוריה לא מחמיאה מצידה של דייהו אני אישית הייתי מעדיף חלופה יפנית (כן, גם משומשת).

כמו שאמרתי , בהצלחה

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

תתחדש על הרכב החדש.

חשוב מאוד שלקחת נסיעת מבחן בניגוד לרבים אחרים שקונים כמו עדר (מי אמר מאזדה 3?)

תהנה!

גיא

פורסם
הזמנתי מערכת דיסק MP3 שהבן יוכל לשמוע את הקלטות ההיפ הופ המגעילות שלו,

:lol:

הרגת אותי עם זה......

מזל טוב.תנהג בזהירות ואני מקווה שתוכל למכור את הפונטו מהר וגם להתרגל למוזיקת היפהופ.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

מאז מורה הנהיגה הזקן לא שמעתי מישהו משתמש במילה "בנזין" לדוושת הגז :lol:

תתחיל בלפרסם את הפונטו בלוחות חינם באינטרנט.בהצלחה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

גז, זה מה שמנסים עכשיו להכניס ברכבים חדשים במקום בנזין וכשלוחצים על הדוושה, מזרימים בנזין ולא גז, ככה שהביטוי שלי לדעתי מתאים יותר למציאות.

עקרונית, אני ממתין למכוניות שייסעו על מימן. נראה לי שזה העתיד ולא גז הבישול.

טומי בקאל

אורטופד

תל מונד

פורסם

לא יודע מינוח טוב יותר להורדות הקבצים וצריבת הדיסקים שבני החמוד עוסק בהם כל היום.

והכל - זמרים כושים מפחידים כאלה שכל אוצר המילים שלהם מסתכם ב

mother fucker, fuck, shit, ho, pussy וכיו"ב.

טומי בקאל

אורטופד

תל מונד

פורסם
תתחדש על הרכב החדש.

חשוב מאוד שלקחת נסיעת מבחן בניגוד לרבים אחרים שקונים כמו עדר (מי אמר מאזדה 3?)

תהנה!

גיא

מצד אחד נכון, מצד שני לפי מיטב הבנתי הוא לקח נסיעת מבחן על האופטרה בלבד והרגיש נוח אומנם, אבל יתכן שהוא היה מרגיש נוח יותר ברכב אחר.

בכל מקרה תתחדש, אני מסעים עם עיתונות הרכב המקצועית שטוענת שישנו שיפור משמעותי מדגמי דייהו הישנים ושזו קניה ראויה בהחלט, לדעתי לא תתאכזב.

ינון.

• תוכן חדש...