Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערכת יניקה של GSR, תעלה לך בסביבות ה 120 פאונד כולל משלוח. זו סדנת שיפורים שמומוקמת ליד לונדון (אם אני בקיא ברזי המפה האנגלית), אין להם שלוחה באיביי.

הסיבה שבגללה הם המובילים בתחום, היא שהם מייצרים את הצנרת בעצמם, ויש להם דגמים מותאמים בדיוק לכל הרכבים. הם משתמשים בפילטר סטנדרתי של חברת BSC מדגם CDA עבור הערכה הרלוונטית לפונטו HGT. אם אני זוכר נכון הדגם שלה הוא F14i

ערכת צנרת פליטה של סופרספרינט תעלה כמה אלפים, להערכתי, לא כולל משלוח כמובן.

לדעתי, מצא את עצמך על הרכב, לפני שתתחיל לשחק איתו. אתה לא יודע דבר וחצי עליו, בטח שלא לאחר שבועיים עם הרכב, מה שכלל "כמעט סגרית סקאלה".

!AWDSOME

פורסם

תשמע זה החלטה שלי מה לעשות.

בכל מקרה, יש לי הזדמנות פז להביא דברים מחו"ל במחירים יותר זולים מהארץ, לכן אני צריך המלצות למוצרים שאני יכול להביא, אז למביני עניין בפונטו HGT, תנו המלצות.

האם ערכת היניקה לבדה תוסיף \ תשנה משהו?

אני צריך המלצה לאגזוז איכותי וטוב בעל צליל נחמד, שמעתי טובות על הסופרספרינט, מה טווח המחירים שלו?

פורסם

אני במקומך,מנמיך ומקשיח,ג'אנטים קלים,צמיגים ספורטיויים,מערכת בלימה משופרת ורק אחרי זה מערכת פליטה פתוחה מהמנוע עד לדוד,קיט יניקה,קאמשפטים חמים,פילטר במיקום טוב,אולי יש מנוע אחר שיתיאים שהוא יותר חזק וחוקי ואז תחסוך לעצמך הרבה בלאגן ופחד ממשטרה

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

אני במקומך,מנמיך ומקשיח,ג'אנטים קלים,צמיגים ספורטיויים,מערכת בלימה משופרת ורק אחרי זה מערכת פליטה פתוחה מהמנוע עד לדוד,קיט יניקה,קאמשפטים חמים,פילטר במיקום טוב,אולי יש מנוע אחר שיתיאים שהוא יותר חזק וחוקי ואז תחסוך לעצמך הרבה בלאגן ופחד ממשטרה

ג'אנטים קלים יש כבר, כנ"ל לגבי הצמיגים.

האוטו עצמו דיי נמוך בגלל החצאיות אני מפחד שאם אני ינמיך אותו הוא יקבל מכות מבורות ובאמפרים, אבל כמה עולה קיט הנמכה והקשחה?

כמה צריך לעלות קיט של קאמשאפטים חמים?

עכשיו אני רוצה לשים מערכת פליטה משופרת ואני בטוח בכך, החלטתי כבר - השאלה האם כדי להוסיף עוד דברים בנוסף למערכת הפליטה - כמו קיט יניקה וכדומה.

תודה על העזרה.

אין צורך לצטט את ההודעה היחידה שמעליך. מי שירצה לקרוא אותה פעמיים יצליח גם בלעדיך.

פורסם

^^תוריד חצאיות תנמיך ב30-40 מ''מ,אתה יכול ליקנות סט בולמים וקפיצים של קוני או של מונרו(אני מעדיף של קוני)מחיר אין לי מושג תיתקשר לפיטסטופ

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

אל תדאג, לא יקרה שום דבר לחצאיות. כל עוד לא תמהר בפסי האטה. הפגושים לא יותר נמוכים מאלו של דגמי ה5 דלתות. האחורי אפילו קצת גבוה יותר.

סט בולמים וקפיצים איכותיים ינוע סביב ה5000 ש"ח להערכתי.

אגב, אנקדוטה, בפונטו המקסימום שניתן להנמיך, מבלי לעצב מחדש את פנים הכנפיים, הוא 45/40 עם חישוקים בגודל 17".

!AWDSOME

פורסם

דבר אחד מהותי שכחת לציין: מה התקציב שכעת עומד לרשותך לטובת כל השיפורים האלה?

בוא ענה קודם כל על השאלה הזאת, ולאחר מכן נראה לאן אפשר להתקדם עם התשובות, אם בכלל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

-הנמכה לא תזיק לחצאיות! רק תשפר פלאים את היציבות של האוטו.

-איזה ג'אנטים קלים יש לך? המגנזיום המקורי של הרכב? הוא רחוק מלהיות קל :wink:

- הקיט יניקה של GSR לפי בדיקות בחו"ל מוציא כ-10 כ"ס, שזה לא מעט יחסית לעלות (עלות בחו"ל).

- אם אתה רוצה לקנוץ דוד אחורי, מבחינת שיפורים הוא לא יתן כלום לבדו, צליל נחמד כן.

מה התקציב שלך?

פורסם
-הנמכה לא תזיק לחצאיות! רק תשפר פלאים את היציבות של האוטו.

-איזה ג'אנטים קלים יש לך? המגנזיום המקורי של הרכב? הוא רחוק מלהיות קל :wink:

- הקיט יניקה של GSR לפי בדיקות בחו"ל מוציא כ-10 כ"ס, שזה לא מעט יחסית לעלות (עלות בחו"ל).

- אם אתה רוצה לקנוץ דוד אחורי, מבחינת שיפורים הוא לא יתן כלום לבדו, צליל נחמד כן.

מה התקציב שלך?

*** תוכן ההודעה נמחק עקב ציטוט מיותר. זו היתה האזהרה השלישית. השרשור ננעל ***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...