Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על הדוח עצמו בדרך כלל רשום אם הוא מעיריה או משטרה.

לדוח מעיריה בדרך כלל אין קשר למשטרה.

ל-carisma kfir: תודה, אבל כנראה שלא הבנתה. גרתי כמה שנים באירופה וחלק מן הזמן בגרמניה, המהירות הממוצעת באוטובאן בחלק ללא הגבלת מהירות היא בין 180 ל260 לרכבים הרגילים, כמובן שרכבים שמסוגלים ליותר נוסעים מעל 300 קמ"ש. ותאמין לי שאיכות של חלק מן הכבישים שם היא לא יותר טובה מכביש 6 לדוגמה. אני רגיל לנהוג במהירויות הללו, כמו כן היתי עושה ימי מסלול ולקחתי כמה קורסים לנהיגת מרוצים.

בארץ הצליחו ללמד את כולם שהמהירות הורגת, אבל לא מלמדים את החוקים,לא מלמדים לנהוג ולא מלמדים שהטמטום הורג עוד יותר.

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

המשטרה רושמת דוחו"ת לפי סעיפים בפקודת התעבורה או תקנות התעבורה.

פיקוח עירוני רושם דוחו"ת לפי חוקי עזר עירוניים

סעיף 73 שאתה מדבר עליו שייך לתקנות התעבורה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

עדכון-אחרי שנה.

אתמול הייתי בדיון הוכחות.התובע התעקש שאקבל קנס,השופטת אמרה שגם היא נתקלת פעם ראשונה בחוק הזה.

בסוף קיבלתי 50 ש"ח קנס.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

• תוכן חדש...