Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח על מהירות מופרזת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לידידי

ראשית אני תמה מדוע דיון בנושא מסויים חייב להפוך לזירת התגוששות אישית בין המתדיינים. חזל"נו אמרו " דברי חכמים בנחת נשמעים"

אשאל מספר שאלות:

1) האם חייב המפעיל להשתמש בחצובה. יש בנמצא ספר הפעלה ממנו ניתן לשאוב את טכניקת ההפעלה?. ואם כן איך ואיפוא ניתן לעיין בו.

2) פס"ד השופט חן וזה של העליון שבעקבותיו יש בידך את מספר התיק בבית המשפט או שמות השופטים שישבו בדין או מועד נתינתו כך יתאפשר לי לעיין בו.

3) ספר הדוחות לא הבנתי מה זה ועוד פחות מה אני יכול ללמוד ממנו. ( אני יכול להבין שאם מספר דוחות צמודים לשלי יהיו על אותה מהירות באמת עלינו על משהו?) האם לכך התכוונת?

4) מנוע הניידת פעל למיטב זכרוני אבל לא הייתי נשבע על כך בחיי אחד מנכדי!

המקום כביש 471 לכיוון מערב בקטע שבין הכיכר המרומזרת לכיוון צומת בר אילן באחת משתי ההשתלבויות הבאות מימין.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היי לידידי

ראשית אני תמה מדוע דיון בנושא מסויים חייב להפוך לזירת התגוששות אישית בין המתדיינים. חזל"נו אמרו " דברי חכמים בנחת נשמעים"

אשאל מספר שאלות:

1) האם חייב המפעיל להשתמש בחצובה. יש בנמצא ספר הפעלה ממנו ניתן לשאוב את טכניקת ההפעלה?. ואם כן איך ואיפוא ניתן לעיין בו.

2) פס"ד השופט חן וזה של העליון שבעקבותיו יש בידך את מספר התיק בבית המשפט או שמות השופטים שישבו בדין או מועד נתינתו כך יתאפשר לי לעיין בו.

3) ספר הדוחות לא הבנתי מה זה ועוד פחות מה אני יכול ללמוד ממנו. ( אני יכול להבין שאם מספר דוחות צמודים לשלי יהיו על אותה מהירות באמת עלינו על משהו?) האם לכך התכוונת?

המקום כביש 471 לכיוון מערב בקטע שבין הכיכר המרומזרת לכיוון צומת בר אילן באחת משתי ההשתלבויות הבאות מימין.

1. המפעיל חייב להשתמש בחצובה רק בטווחים שמעל 300 מטרים.

תריץ חיפוש בגוגל בנושא "LTI 20-20" או ממל"ז, אולי תוכל למצוא שם ספר הפעלה.

2. אני לא זוכר בודאות אם זה קיים במתנ"א, אך נדמה לי כי קיים מן טופס שבו השוטר מתעד את ה"מפגשים" שהיו לו והאם היו בהם דוחות (אם אני לא טועה קיים גם עבור התיק ממל"ז מן טופס שבו נרשמים הדוחות שניתנו).

אתה יכול לראות על מה אותו שוטר נתן דוחות באותו היום.

בכל מקרה, סביר להניח שחומר הראיות לא יכלול את אותו "תיק דוחות" (אלא אם כן זה אפשרי לבקש שהוא יובא לדיון), ואז כאשר תדרוש לראות את אותו תיק דוחות, מן הסתם שהשופט או התביעה ירצו לדעת לשם מה, ולהגיד שאתה חושב שהשוטר "הלביש" על נהגים מהירויות שהם לא נסעו בהן זה אישום די חמור, ואם יתברר שטעית אז לא נראה לי שהשופט יראה את זה בעין יפה.

עיצה שלי, אפילו אל תעלה את התיאוריה הזאת. תאמין לי שהשוטר יכול למצוא מספיק דוחות גם בלי להלביש על אף אחד מהירויות סתם.

פורסם
היי לידידי

אשאל מספר שאלות:

בהודעה 29 בשרשור נתתי לך הפנייה לשני התיקים שביקשת, ובהם מופיעה ההנחייה להשתמש בחצובה מעל 300 מ'. מתחת - אין חובה, כמו במקרה שלך.

חוברת הפעלה תמצא כאן. לא תמצא בה שום דבר שיועיל לך, באחריות (מעבר לעובדה שהיא ישנה מאוד והוצאה לפני פסה"ד שמוסיף עליה מגבלות).

אל תבנה על ספר הדו"חות. שוטרי מתנ"א לא ניחנו (בחלקם) באינטליגנציה של כיתת מחוננים, אבל מטומטמים הם לא.

שכח מעניין הניידת, לא יקל על הכאב בישבן.

המיקום בו נתפסת מוכר וידוע, אפילו כאן בפורום.

פורסם

אין לי מושג איך חישבת את מרחקי העצירה אבל בטוח שיש לך טעו ואני אסביר :

אם הישתמשת בנוסחאות פיסיקה אז בוואדי לא היתחשבת ב :

1) היתנגדות הרוח

2)שיפוע הכביש

3)מצב הצמיגים וכוח החיכוך שפעל עלהים

4)התנגדות של הגיר למנוע .

כל אלה מקצרים/מאריכם באופן משמעותי את מרחק הבלימה,

הנוסחאות בפיסיקה (V=V0+at) תעבוד רק אם חישבת את התאוטה במדוייק , וזה קשה מאוד (אפילו רק לדעת את הזווית של הכביש.

דבר שני אני לא מבין מה אתה מנסה להוכיח , נגיד שתחשב את המרחקים כמו שצריך אז תתמקד במשפט שלשוטר לקח XX שניות לצאת מהניידת ולעצור אותך ?? איך בדיוק תוכיח את זה .

השופט לא ישחק משחקים ולא יגיד לשוטר להדגים מה היה שם , אם אתה טוען משהו אתה גם צריך להוכיח אותו וכאן אין לך סיכוי להוכיח כלום.

פורסם
אין לי מושג איך חישבת את מרחקי העצירה אבל בטוח שיש לך טעו ואני אסביר :

אם הישתמשת בנוסחאות פיסיקה אז בוואדי לא היתחשבת ב :

1) היתנגדות הרוח

2)שיפוע הכביש

3)מצב הצמיגים וכוח החיכוך שפעל עלהים

4)התנגדות של הגיר למנוע .

כל אלה מקצרים/מאריכם באופן משמעותי את מרחק הבלימה,

הנוסחאות בפיסיקה (V=V0+at) תעבוד רק אם חישבת את התאוטה במדוייק , וזה קשה מאוד (אפילו רק לדעת את הזווית של הכביש.

דבר שני אני לא מבין מה אתה מנסה להוכיח , נגיד שתחשב את המרחקים כמו שצריך אז תתמקד במשפט שלשוטר לקח XX שניות לצאת מהניידת ולעצור אותך ?? איך בדיוק תוכיח את זה .

השופט לא ישחק משחקים ולא יגיד לשוטר להדגים מה היה שם , אם אתה טוען משהו אתה גם צריך להוכיח אותו וכאן אין לך סיכוי להוכיח כלום.

ראשית לא חישבתי אלא השתמשתי בטבלאות המפורסמות הן בארץ והן בחו"ל לגבי המרחקים.

אתה אומר דבר והיפוכו מחד אתה צריך להוכיח ומצד שני השופט לא ייתן לך להוכיח על ידי הדגמה. ( לא מן הנמנע שבפועל זה מה שיהיה )

כן זו בעצם המטרה להוכיח כי הזמן שלקח לשוטר לעשות את כל הפעולות שהיה עליו לעשות , זמן זה נע בערך על 6 שניות ולא על פחות משלש שניות ולכן המרחק שהרכב עבר באותן שניות + מרחק הבלימה הם גבוהים בהרבה מאשר המרחק של 250 מטר שנקב הממל"ז

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אומנם שרשור קצת ישן אבל הבטחה זו הבטחה.

הבטחתי לעדכן והריני מעדכן.

ראשית פניתי לביטול למשטרה. לכפרות.

לכן בית המשפט נאלץ לשמוע ממני, ואותי.

בינתיים התקבלו פסקי דין שעסקו באי כיולו של הממל"ז , והביאו לכך , ששופטים החלו לזכות נהגים בגלל העדר כיול.

השופט ששמע את תיקי הודיע לי , לא אצלי.

אבל היו לשוטר עוד כשלים, וכך הצלחתי לשכנע את התובעת כי נסגור בעסקת טיעון , על נהיגה שלא בהתאם לתנאי הדרך.

קנס 350 ש"ח אפס נקודות.

בהזדמנות זאת תודה לעו"ד ליאור ליברמן מהפורום המשפטי , שהבהיר לי כי השופט לפניו נשפטתי , אינו בעד זיכוי נאשמים.

ואפרופו השוטר לא כבד גוף , כפי שכתבתי בפתיחת השרשור , הוא נראה היום כך, שלא ידעת להבחין מה הרוחב ומה הגובה וכל זה מכוסה בבטל דרס . ממש סופגניה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

עד הודעה 53# הייתי בטוח שזה דיון טרי. היה משעשע לגלות שזה כבר בדיעבד. סיפור מעניין בכל מקרה.

בריאות.

תמיר.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

המשפט היה היום

כשלים טכניים של השוטר שהבהירו לתובעת שיש לה עסק עם שוטר וותיק אבל משום מה לא קפדן , עוד לפני הנושא המהותי שרציתי בו לתקוף את השוטר היו

לא בדק תמרורים החלים על הדרך המדוברת.

שכח לציין בדו"ח מאחור כי הראה לי את תוצאות המדידה.

ציון מקום האירוע לא היה מדוייק השוטר כתב ק"מ 2 הנכון הוא ק" מ 1.6

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...