Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו אמר טרקטור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל הטרקטורים במצב מכני נסבל... בהחלט יש תכניות לתת להם מחסה.

זקן החבורה מ-1935 (נדמה לי).

איזה יופי. תענוג. היכן זה?

טרקטורים זה לא פרוייקט פשוט ובודאי לא זול.

אם תרצה עזרה ממש או סתם טיפים אל תהסס.

ובכל מקרה תעדכן.

פורסם

CAT 20 (לפני ה-D-2) ,פרמל BMD, פרמל קאב, קייס,אליס, פורדסון מייג'ור, פורדסון דקסטה,הולדר...

יפעת ? אם היית מצלם גם את משאית הבדפורד 1955 הייתי משוכנע.

פורסם
CAT 20 (לפני ה-D-2) ,פרמל BMD, פרמל קאב, קייס,אליס, פורדסון מייג'ור, פורדסון דקסטה,הולדר...

יפעת ? אם היית מצלם גם את משאית הבדפורד 1955 הייתי משוכנע.

יפה מאוד + פורשה

יובל,

אין איזה לול או רפת ישנה אצלכם במקום שישכבו כך תחת כיפת השמיים?

פורסם

נכון,טעיתי.

ה"הולדר" (שהיה אמור להיות ירוק) הוא פורשה

וכמובן הפרגי האפור שהיו מניעים עם ידית הגיר שמאלה קדימה ומעבירים מבנזין לנפט.

(למה נעלם הרעיון הפשוט וטוב הזה למניעת הנעה בהילוך ?)

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
אכן מעניין מאוד.

נראה כמו גלגל תנופה ענק.

אולי משאבה או מכבש ריקוע מתכת...

לא נראה לי חלק של מכונה חקלאית.. ואולי כן

המנוע הוא מנוע של באר שהיה מפעיל משאבה,הוותיקים בטח זוכרים זה היה נפןץ בארץ.היו כאלה שהיו מניעים אותם עם בלון גדול דחוס באויר.

פורסם
מנוע משאבה זה מתאים. יש מנוע דומה (משוחזר) מתוצרת דויץ באתר חפציבה, שהיה שואב מים מנחל חדרה.

נראה BLACKSTONE שהיה אהוב על פרדסני א"י היהודים והערבים. יש אחד כזה עובד על כביש הבקעה ע"י צומת הג'יפטליק

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני זוכר שפעם עשינו שרשור טרקטורים ואני לא מוצא אותו- אז שיהיה פה: קבלו תמונות שצילם חבר פורום רוסי מתחרות הטרקטורים ברוסיה (עכשיו- לפני כמה שבועות נידמה לי!)! תשימו לב שהפרסים- גם הטרקטורים, מקום ראשון, שני והשלישי!:wink::-D

http://forummotor.israelinfo.ru/viewtopic.php?t=22765

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...