Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לפני כשבוע רכשתי סאב של IDMAX 10 ובניתי לו תיבה אטומה של 30 ליטר.

עובי הדפנות 4 ס"מ (קצת מוגזם אני יודע) ואת הסאב מגביר מגבר של AUDISON LRX 1.1K .

המגבר מסוגל להוציא 1090WRMS והסאב מסוגל לספוג 1000WRMS הבנתי שהסאב צריך קצת זמן להתחמם ולהתגמש לכן הורדתי תגיין (כלומר את הגיין) שלו לחצי כרגע הוא מקבל 500-600WRMS .הבעייה היא שהסאב נכנס לרוויה וזה ניראה כאילו אינו מסוגל לזוז יותר בקטעים מסויימים ויוצר ויברציות מרגיזות שלא אמורות להיות!!!. אני יודע שאיני הראשון שקונה IDMAX וישנם פה אנשים בפורום שגם מגבירים אותם על מגברים חזקים רציתי לדעת מימה זה נובע? האם זו בעיה בסאב? ואיך לפתור זאת?

פורסם

הגיין על חצי ?

איך אתה יודע כמה המגבר מוציא כשהגיין על כיוון מסויים ?

חצי גיין יכול להיות לפעמים יותר מדי.

הסאב נכנס לרוויה? קוראים לזה OVER EXCURSION , או במילים אחרות , תוריד את הגיין עוד קצת :)

ואל תשכח - הגיין הוא לא ווליום!

אתה לא יודע כמה RMS אתה נותן לסאב, כיוון הפוטנציומטר הוא לא אינדיקציה לעוצמה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מין הסתם כשתכננו מגבר ויש במגבר פוטנציומטר מ 0-10 ואתה יודע שהמגבר מוציא בגיין מלא בערך 1000WRMS אז כשאתה מכוון אותו לחצי גיין המגבר מוציא בערך 500WRMS נגיד שישנה סטייה של 10% + - עדיין הסאב לא אמור להכנס לרוויה. וכשאני מוריד את הגיין יותר אני לא מרגיש תסאב. אחרת בשביל מה רכשתי מגבר וסאב כזה???...

האם התופעה הזאת ידועה וקוראת אצל כולם??..

פורסם

מן הסתם ?

ממש לא גל, אתה טועה.

הגיין נועד להשוות את מתח היציאה של הרדיודיסק שלך ולהתאים את העוצמת יציאה.

באנגלית זה מוסבר יותר טוב :)

הגיין הוא לא ווליום.

עכשיו אם אתה אומר שאתה במצב של חצי גיין זה לא אומר שאתה בחצי הספק.

כי אם במגבר הרגישות כניסה היא בין 200MV ל 6V.

ז"א שבחצי גיין אתה באיזור ה 3 עד 4V כניסה.

המגבר מתאים את המתח יציאה ואתה מקבל בעצם את מלוא ההספק שהמגבר יכול לספק.

אתה עדיין חושב שהגיין הוא מדד לעוצמה ?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

עכשיו הבנתי. תודה על ההסבר. אבל כשאני מוריד את הגיין אני לא מרגיש את הסאב אז מה עשיתי פה??...

הפאנל שלי ECLIPSE CD7100 מוצים 8V פרי האוט המגבר מקבל בכניסה עד 5V .

פורסם

לא חסר בכלל באס אבל אם אני מוריד את הגיין הסאב נעלם.

איך הוא חתוך אצלך??...ולמה אצלי הוא נכנס לרוויה?

פורסם

אתה יכול לפרט יותר למה אתה מתכוון? גם אצלי יש מין חירחור כזה בבאסים ממש חזקים אבל נזק לסאב זה לא עושה. אני מעל לשנה וחצי עם הסאב.

פורסם

המתקין אמר שהוא נכנס לרוויה הכוונה גבול היכולת שלו.

עכשיו לשאלה סאב שאמור לקבל 1000WRMS ומקבל פחות איך יכול להיות שנכנס לרוויה-קצה היכולת (זה נשמע כאילו אין לו כח לתת ונוצר חירחור כזה).

• תוכן חדש...