Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בסדר, אחרי שישרפו כמה מצלמות, יהיה כיף.

גורדון רמזי פעם אמר בטופ גיר שיש שלוש צורות לדפוק את המצלמות.

1) לקחת ניילון נצמד וללפף מסביב למצלמה, ככה שהתמונה תידפק.

2) לשים וזלין על העדשה.

3) לקחת ספריי של פוליאוריטן, לתקוע אותו בפינה של המצלמה ולמלא אותה (הפוליאוריטן מתרחב ובסוף יפוצץ את המצלמה, בנוסף לעובדה שהוא ידפוק כל מה שזה פלסטיקים בפנים וימיס אותם).

אלו לא המלצות שלי, אני רק מצטט מה שהוא אמר בתוכנית פומבית.

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין המצלמות מהירות החדשות יהיו גם חסינות לכדורים,אש,טילי נ"ט וכו? :twisted:

כי נראה לי שזה מה הולך לקרות למצלמות החדשות של משטרה אחרי שאנשים יתחילו לקבל דוחות בכמויות.

חוץ מזה,מכיוון שהתחזוקה של כל המערכת הזאת תתבצע ע"י קבלן חיצוני שיקבל תשלום לפי תפוקה, אנחנו הולכים לקבל דוחות והזמנות למשפטים על ימין ועל שמאל.

בקיצור, כנראה שצריך למכור את האוטו ולקנות חופשי חודשי מעכשיו. :roll:

נ.ב. מעניין גם מה המשטרה תעשה כאשר לא יהיו יותר נהגים במדינה שהם לא בשלילה?

תתחיל לתת דוחות להולכי רגל על אי ציות לתמרור עצור או על מהירות מופרזת?

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

המצלמות מהירות זה באמת מכה רצינית, אבל למה אף אחד לא מתייחס למצלמות הרמזור?

אם יתווספו עוד מצלמות רמזור בצמתים זה בהחלט יכול להרתיע, ואולי להקטין במעט את אחוז התאונות בגלל אי ציות לרמזור אדום.

פורסם

אנחנו מתקרבים בצעדי ענק ל1984 ( ומי שלא מבין על מה אני מדבר שילך לספרייה יקח את הספר 1984 ויקרא).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

2) לשים וזלין על העדשה.

3) לקחת ספריי של פוליאוריטן, לתקוע אותו בפינה של המצלמה ולמלא אותה (הפוליאוריטן מתרחב ובסוף יפוצץ את המצלמה, בנוסף לעובדה שהוא ידפוק כל מה שזה פלסטיקים בפנים וימיס אותם).

צחוק צחוק אבל סע לרמלה, תראה מה קרה למצלמות רמזור שהיו מותקנות שם. כבר שנים הן שבורות ואף אחד לא מעיז להתקין שם חדשות, כי כולם יודעים מה יקרה להן יום אחרי כן.

Xbox12341

פורסם

2) לשים וזלין על העדשה.

יוסי - ההמלצות האלה לא מחזיקות מים !

לכל מצלמה יש חיישן זעזועים שמשדר קריאה למוקד, מי שינסה לטפס על המצלמה כדי למרוח ווזלין או ללפף ניילון ניצמד יתפס עוד לפני השלמת המשימה.

לדעתי השיטה שתתפוס בישראל תהיה הנחת צמיג על עמוד המצלמה והצתתו.

פורסם
פרוייקט א-3 של המשרד לבטחון פנים (AKA משטרת ישראל) אושר.

בשלב הראשון יתקינו 50 מצלמות אכיפה כאשר בהמשך יותקנו עוד 250.

אמנם אני בעד מצלמות אכיפה לרמזורי תנועה (אין תירוץ וסיבה לעבור באדום - לא שמתי לב לא תקף - אם אתה לא מרוכז, אל תשב מאחורי ההגה) אבל כידוע לא מצלמות אכיפת המהירות הן הפתרון

אגב עלות של 40 מיליון לשנה הראשונה תשתלם מאד מהר למדינה...

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3230583,00.html

צעד נכון במקום הנכון

טוב מאוד,פשוט מעולה,היגיע הזמן להכניס כאן קצת סדר,אכיפה תשלומים גבוהים הם גורם מרתיע,חייבים לעצור את ההשתוללות בכבישים ואת הדעות הקלוקלות שנשמעות כאן מעל דפי הפורום,בעיקר להעניש בחומרה את מי שייתפס פוגע ברכוש ציבורי קרי מצלמות משטרה.

אני מקווה שהצעד הזה ייאכף במהרה ואתם תפסיקו לחפש איך לעבו ר על תקנות התעבורה,סעו ותנהגו כפי שקבעו עבורכם.

בהצלחה למבצע המאוד מתבקש

פורסם
משהו אמר ולנטיין 1? :lol:

אין צורך בהשקעה, ידידי. אלו מצלמות קבועות יש את הצדיק הזה, שמסנכרן את הIGO עם מיקומי המצלמות. תקבל התראה על כל מצלמה אם רק תטרח לעדכן את הקובץ.

חוצמזה, כל גלאי רדאר פושט מלפני 15 שנה קולט את התדר הזה.

ואני לא אומר שוולנטיין זה השקעה רעה בפני עצמה ( הפתעות ניידות היו ויהיו)

או שזה כ"כ נורא לנסוע בכביש החוף 105.

ולעבור באדום באמת אין שום תרוץ, כך שהעבריינים האמיתיים יהיו אלו שינזקו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
פתרון אשר ניתן לישום הוא החלטה של נהגי ישראל לא להודות בעבירות מהירות, ואו בכל עברה כלשהיא, ולבקש להישפט, תוך חודש חודשים בתי המשפט וכל המערכת פשוט בקריסה מוחלטת (הם די קרובים לזה היום).

אובדן מסמכים, זימונים בעוד שנים מתאריך העבירה יהיו מחזה נפרץ, צריך רק להחליט להילחם במערכת..

אני דוחה בשאט נפש כל רעיון מהסוג שאתה מנסה להציע כאן.

סע על פי החוק !

פורסם
המצלמות מהירות זה באמת מכה רצינית, אבל למה אף אחד לא מתייחס למצלמות הרמזור?

אם יתווספו עוד מצלמות רמזור בצמתים זה בהחלט יכול להרתיע, ואולי להקטין במעט את אחוז התאונות בגלל אי ציות לרמזור אדום.

אני מסכים, מצידי שישימו מצלמות רמזור בכל רמזור בארץ, אבל מצלמות מהירות זה מיותר.

צעד נכון במקום הנכון

טוב מאוד,פשוט מעולה,היגיע הזמן להכניס כאן קצת סדר,אכיפה תשלומים גבוהים הם גורם מרתיע,חייבים לעצור את ההשתוללות בכבישים ואת הדעות הקלוקלות שנשמעות כאן מעל דפי הפורום,בעיקר להעניש בחומרה את מי שייתפס פוגע ברכוש ציבורי קרי מצלמות משטרה.

אני מקווה שהצעד הזה ייאכף במהרה ואתם תפסיקו לחפש איך לעבו ר על תקנות התעבורה,סעו ותנהגו כפי שקבעו עבורכם.

בהצלחה למבצע המאוד מתבקש

הסיבה היחידה לאכיפה והגזירה הנוראית הזו היא לגרום לנו לשלם.

תשלומים גבוהים לא מרתיעים, הם סתם מעצבנים אנשים וגורמים להם לשים בולבול עוד יותר גדול על החוק.

ההשתוללות לא קשורה למהירות בצורה ישירה, והמהירות לא קשורה לתאונות.

אם ישימו מצלמה בכל רמזור, יאכפו עבירות אחרות כמו שלטי עצור, שמירה על הימין, החלפת נתיב בלי איתות, חוסר תשומת לב וכל דבר דומה, אף אחד לא יתנגד, וגם יימענו המון תאונות.

המהירות היא ממש לא מה שגורם לתאונות האלה, וזה מוכח באלפי מחקרים.

אתה מתחסד וזה מגעיל אותי. אתה בטח לא שומר על הימין וגורם לאחרים להתעצבן, רק כדי שלא יעברו את המהירות המותרת.

הגישה שלך מקוממת ואני באמת לא מבין מה אתה עושה בפורום רכב רציני שלא לוקח כמובן מאליו כל גזירה שנותן משרד התחבורה אלא בודק אותו לעומק.

פורסם
חייבים לעצור את ההשתוללות בכבישים

אם אתה אומר משהו, תעמוד מאחוריו. בבקשה תסביר איך מצלמות מהירות עוצרות השתוללות. כלומר, גם אם תיסע בזיגזגים אבל עד למהירות של 90, זה בסדר גמור? מי שיכווה בדו"ח על מהירות, אתה חושב שהוא ישנה הרגלי נהיגה (שלא קשורים במהירות)

:?

ולגבי הולנטיין ושות', אז תהיה לכם התראה כל קילומטר של כביש. מה עשינו בזה, לגמור את הבלמים? לנהוג לא לפי תנאי הכביש אלא, על פי פיזור מצלמות. כן, זאת ממש הדרך הנכונה להשריש תרבות נהיגה.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אם ישימו מצלמה בכל רמזור, יאכפו עבירות אחרות כמו שלטי עצור, שמירה על הימין, החלפת נתיב בלי איתות, חוסר תשומת לב וכל דבר דומה, אף אחד לא יתנגד, וגם יימענו המון תאונות.

המהירות היא ממש לא מה שגורם לתאונות האלה, וזה מוכח באלפי מחקרים.

יוסי - אני מסכים עם כל מילה שכתבת !

אוסיף ואומר, ששאתמוך בהתקנתן של מספר של מספר רב של מצלמות, אם במקביל המהירות המותרת תהייה נורמלית (מהירות נורמלית = מהירות הממוצעת ש 80% מהנהגים היו בוחרים לנהוג בה - לא כולל 10% המהירים ו 10% האיטיים - אילו לא היו מגבלות מהירות על הכביש).

כשמגבלת המהירות לא סבירה, המצלמות הן עוד אגף במערכת הגבייה של המדינה - זה הכל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...