Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא כבר אמר לך, איך שאתה עכשיו, כמה שלא תגדוש אתה לא צריך להחליך בוכנות וטלטלים

כדי להעלות גדישה באיביזה יש פה בדף הראשון לפחות שרשור אחד שדן על זה ובטח שאם תעשה חיפוש תמצא יותר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חוסר הבנה.

אם אני מרכיב בוכנות יחס דחיסה נמוך, הטורבו אוטומטית גודש יותר או שזה רק מקנה לי את האופציה להעלות גדישה?

תאורטית הכל טוב ויפה, אבל בסופו של דבר כמה כוח סוס אני יכול להרוויח תוך שמירה על אותה רמת אמינות אם אני משתמש בבוכנות "שקועות"?

פורסם

אם הגעת לסף האימינות ויש לך יחס דחיסה גבוהה יחסית, כדי לגדוש יותר צריך להוריד יחס דחיסה

ובכל אופן שאר המכלולים אמורים גם להיות כאלו שיעמדו במטרת ההספק החדש שתרצה.

כדי לדעת כמה כוחות סוס צפויים ב"גדישה החדשה" צריך לבדוק ספציפית איזה טורבו יש לך , איזה מנוע, ונפח ויחס דחיסה וכמה תגדוש ולהשוות את זה לפרוייקט דומה שכבר נמדד.

גדישה לא מעלים מהבוכנות, אלא עם ציפ/בוסט קונטרולר/ברז גדישה או כל דבר אחר ששולט על הוויסגייט.

פורסם

אתה יכול לשים רק טלטלים מחוזקים (כי זה החלק שנשבר ראשון) ולהיות רגוע עד 450-500 כוח בכיף...

ויש אנשים שעברו הרבה יותר מזה עם רק טלטלים מחוזקים

ואני שואל מחוסר ידע ,אם זה באמת אפשרי אם בוכנות סטנדרדיות ,להגיע ל450 -500 סוסים ולהחליף רק טלטלים ?

אני מאמין ואתם

פורסם

אל תשכח שזה רכב שהגיע מוגדש במקור ומן הסתם החלקים שלו מחוזקים יחסית.

לא יודע אם הבוכנות הם אותו דבר כמו אלו שבמנוע של ה TT225 אבל עם הTT אפשר להגיע להספקים כאלו בלי ללהחליף בוכנות וטלטלים (טלטלים בטוח שונים ויותר מחוזקים מ 1.8T של איביזה או גולף)

פורסם

הטלטלים בTTQ אותו דבר כמו בשאר הVAGיות,עם אתה רוצה לעבור 350כ"ס באמינות צריך להחליף אותם.

בקשר לבוכנות יש רכבים מעל ל 600כ"ס שעדין עם הבוכנות המקוריות,אבל זה כבר ללכת על חוט דק.

אצלי באיביזה החלפתי רק טלטלים עם GT35 בגדישה של 1.9,כרגע הכול מחזיק.

יותר מפחיד אותי השסתומים והקפיצים אבל רק בגלל הטורים הגבוהים שאני מושך עכשיו.

• תוכן חדש...