Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין לקנות רכב, נדלקתי על האוטו פיג'ו 106 מבחינה חיצונית וגם מבחינה של ביצועים (לפי מה ששמעתי).

האם הרכב באמת טוב כמו שאומרים? איך הוא מבחינת אמינות? האם יש לו תקלות?

תודה רבה! נ.ב חשבתי על מודל 96-98

פורסם

זה עניין של מזל קצת, האמת היה לי 106 דיזל חדש משנת 99 עד 01 ועשיתי כמעט 200,000 קמ בלי תיקונים למעט טיפול 10 אלף, הייתה חוויה נהדרת

לאחר מכן, לפני כשנתיים קניתי 106 שנת 96, חוץ מציריה שהלכה (400 שח תיקון) לא הייתה שום תקלה במשך שנה וחצי בה עשיתי כ18000 קמ.

אוטו קטן, חיסכוני הן בצריכה והן בטיפולים, זריז, ממליץ בחום

פורסם

ערוך חיפוש בארכיון,דובר בעבר רבות על ה106 כרכב יד שניה,יש המון מידע שיכול לעזור לך.

אם אחרי זה יהיו לך שאלות חדשות, נישמח לעזור.

בהצלחה!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...