Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום הלכתי לטרייד מוביל בראשל"צ לקנות רכב אישתי נדלקה על סיטרואן קסארה 2004 צבע כסוף סגלגל

האוטו יד ראשונה בעלים קודמים 00 דגם SX מצב סופר שמור 66000K סך הכול

לפי מה שהבנתי מחירון 38000 , יש על מה לדבר לפי דבריו של הסוחר.

א. ביקשתי לצלם את דוח הבידקה של הרכב שנעשתה לפני שבוע על ידי לובינסקי טרייד ושאלתי האם כדאי לי לעשות בדיקה שוב פעם ?

ב) להלן הממצאים המרכזיים והחשובים ביותר:

*בלימה והיגוי נקישה בתיבת הגה

*בולמי זעזועים קדמיים חלשיים

*רעשים קלים במנוע ? הנעתי ועשיתי נסיעת מבחן לא הרגשתי או שמעתי רעשים מוזר

*הרכב עבר תאונה מאחורה הוחלף מכסה תא מטען , תיקון ברצפה אחורית בחלק הסמוך לפגוש + חיזוקים ברצפה , פגיעות בפח סביב למרכב.- ליד כל חלק הפחחות רשום בעל משמעות שולית או נמוכה.

*גיר- נקישה בשילוב הילוכים ? החלקה בתאוצה לא מבין בזה כלום ולא הרגשתי החלקה.

כלליות- מומלץ לפנות למכון לגיר אוטומט , הרכב לאחר תאונה חזקה מאחור הוחלפו חלקים במרכב ציפוי זפת בתחתית ,ועכשיו לחלק המעניין פגיעה בקורה התחתית !!!! האם זה שסי הסוחר טען שלא זקוק לחווד דחוף לפני קניית האוטו מחר ובכללי האם הבדיקה סבירה ?

תודה מראש לכל העוזרים

עידן

פורסם

לא הבנתי.

לקחת את הרכב לבדיקה משלך? אם כן, כתוב במדויק מה מופיע בטופס או טוב מכך - סרוק אותו לכאן.

לכל הפחות יש כאן תאונה בעלת משמעות מסחרית ובהחלט יש "מה לדבר על המחיר".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אחי לא הבנת זוהי הבדיקה של לובינסקי שעובדיים עם טרייד מובייל ולכן נתנו לי אותה

הסוחר של המכונית אמר לי שהם מאוד אמינים ואין להם מה להסתיר ואכן הרכב עשה תאונה אבל לא קשה כמו שסי !!!

הוא טען שאם הרכב היה עם פגיעת שסי הם לא היו קונים אותו ועושים טרייד אין עם הבחורה שקנתה מהם רכב

מישהו מכיר את החברה הזאת האם היא אמינה והאם הבדיקה של לובינסקי לרכב תקינה חוץ מהתאונה מאחורה (הפגיעה בקורה נחשבת שסי? לא עניתי לי בבקשה)

תודה מראש עידן

פורסם

מישהו יכול לומר לי האם פגיעה בקורה נחשבת שסי ?

האם לפי מה שרשמתי על פי תוצאות הבדיקה נחשב סביר ? תקין ?

תודה עידן

פורסם

כן אחי ["אחי" זו שפת צ'אט ואתה מתבקש לא לפנות לאנשים בכינויים כאלה] זה מעיכה בקורה תחתית על פי מה שרשום בבדיקה

מצטער לא מצליח לצלם את זה בצורה תקינה ואין לי סורק יש דרך אחרת לעלות את זה ?

רשמתי שוב את הסעיפים העיקריים

מערכת קירור

מערכת דלק מערכת

הצתה לא תקין רעשים במנוע

פליטה תקין

מערכת היגוי לא תקין נקישה בתיבת הגה

מרכב

בעל משמעות נמוכה לא תקין החלפת מכסה תא מטען , תיקון ברצפה אחורית בחלק הסמוך לפגוש+חיזוקיםברצפה

כנף שמאל אחורית מולחמת פגיעות בפח סביב המרכב

כח לא תקין נקישה בשילוב ההילוכים החלקה בתצואה

כללי - פגיעה בקורה תחתית אחורית , הרכב לאחר תאונה מאחור הוחלפו חלקים

פורסם

קודם כל קח את הרכב לבדיקה משלך, לגבי הבדיקה שלהם:

החלפת דלת תא מטען ומכה ברצפה אחורית, זה לרוב נחשב קצה שלדה, לא בעיה בטיחותית, כן גורם לירידת ערך מסחרית, אלא אם המכה עברה את נקודות המתלה האחוריות ואז זו מכת שלדה לכל דבר.

מעיכה בקורה תחתית, תסתכל על הקורות מתחת לדלתות יש להן נטיה לחטוף מעיכות ממדרכות וכד', שוב לא בעיה בטיחותית (אלא אם המעיכה היא עמוקה וגרמה לעיוות).

לגבי השאר

מנוע וגיר עלול להיות בסבירות גבוהה כסת"ח, לבדוק אם יש נוזל קירור טוב או סתם מים במערכת הקירור.

בולמי זעזועים, ברר כמה עולה להחליף אותם והורד ממחיר הקניה, זה בלאי רגיל והגיוני.

מכון מומלץ בראשון הוא קומפיוטסט באזוה"ת המזרחי.

עוד דבר ששכחתי,

בדוק במוסך מורשה את הקילומטרז' של הרכב.

פורסם

שלום ותודה לכולם על העזרה

לקחתי את הרכב לבדיקה אצל פחח שאני סומך עליו והפגיעה בקורה התחתית לא רצינית ואין שסי בכל זאת הצלחתי להוריד את המחיר מ37000 מחירון ל33000 במזומן האוטו פיקיס ואשתי מבסוטה !!! (עכשיו היא תפסיק לבכות לי תודה לאל )

שאלה קטנה על הקונסולה הראשית בדשבורד יש קצת שריטות על הפלסטיק האם יש חומר שמסתיר קצת את השריטות ?

תודה לכולם

עידן 

• תוכן חדש...