Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אני מחפש שואב אבק לאוטו,הייתי בACE במחלקת הרכב-אוטו דיפו והשואב שראיתי שם נראה מצועצע

על עף שהמחיר סביר ,לא קניתי ורציתי להתייעץ עם חברי הפורום לגבי שואב אבק שלפחות כלפי חוץ יראה יותר מקצועי ועמיד.

כמו כן,אני מחפש ,אולי קיים תרסיס ריח שמעניק לסלון את הריח שיש לו מיד לאחר קנית הרכב

אני מאוד אוהב את הריח.

למרות שהרכב שלי (NISSAN TIIDA) בערך בן שנה ,הריח מתחיל להעלם ורציתי לחדש ריח זה ברכב

בתודה מראש,

אורי

פורסם

חפשתי בפורום המלצות לשואבי אבק יעודיים לרכב וההמלצה הגורפת היא להשתמש בשואב אבק ביתי .

בעבר ,באמת השתמשתי בשואב אבק ביתי +כבל מאריך

הפעולה די מסורבלת ומסובכת ,צריך להוריד את הכבל מחדר הכביסה ואז כל השכנים ,ליתר דיוק ,השכנות שיש להן תכלית אחת בחיים ,והיא לריב אם כל השכנים בבנין ,צצות משום מקום ומתחילות צעקות

כל פעם אותו סיפור,די נמאס...

ניסיתי כמה פעמים להוריד את הכבל מהחדר ובטעות הורדתי כמה עציצים...

מצד אחד ,אני רוצה סלון נקי

מצד שני,לחיות בשקט ושלווה עם השכנים

המלצות לתרסיס הריח שאני מחפש ,לא מצאתי

פורסם

כנראה שלא חיפשת מספיק בפורום כי ההמלצה הגורפת היא להשתמש בשואבי האבק התעשייתיים שיש בתחנות הדלק. 5 שקלים ואתה מקבל 6 דקות של שאיבה שזה די והותר משואבק בעוצמה הזו.

בקשר לתרסיס אני זוכר שדובר על זה פעם בפורום. אולי כדאי לך לשאול בחנויות לאביזרי רכב שיש באזורך.

פורסם

מצטרף להמלצה מעליי , פעם בשבועיים אני שואב תמורת מטבע של 5 ש"ח , והאוטו נקי , גם בבאג'ז.

6 דקות זה הרבה זמן , לפני כן אתה מוציא את השטיחונים.

בקשר לריח באוטו , קנה פחית ריח בצורת פחית טונה , של קליפורניה בלבד , בין 20-25 ש"ח, פתח חריץ קטן וכל כמה ימים פתח עוד קצת.

יש להם ריח של אוטו חדש . הפחית מספיקה לחודשיים + .

פורסם

מצבי הבריאותי אינו מאפשר לי לשאוב את כל הסלון ב 6 דקות,גם לא ב20 דקות :-(:-(:cry:

היכן אוכל לרכוש את הפחיות של קליפורניה ?

נ.ב אני מתגורר בראשל"צ

פורסם

על מנת לחדד זה נקרא

CALIFORNIA SCENTS

אם תסתכל בריחות הקיימים, אז יש לך גם Newport New Car

גם אני קניתי את זה ומרוצה מאוד מהתוצאות, באמת עושה ריח נעים ולא תוקפני מדיי. לי זה עלה 25 בחנות אביזרים וחלפים לרכב. אני חייב לציין שלא נתקלתי בזה הרבה, אז אולי צתטרך לעשות קצת סיבובים בין חנויות, אלא אם כן מישהו מהפורום ימליץ לך על מקום ספציפי באזור מגוריך.

לגבי שואב אבק, מבחינתי - רק ביתי עם כבל מאריך, 6 דקות לא מספיק גם לי. הבנתי את המגבלות שלך, אולי תנסה להרגיע את השכנה? :D

יואב

יואב :arrow:

פורסם

את השכנה צריך לאשפז -אולי זה יעזור

חוץ מהצעקות עלי בזמן השאיבה ,היא צועקת גם על בעלה,נכנסת לשירותים ומתחילה לצעוק שהוא לא אוהב אותה ושהיא רוצה להתגרש,צעקות בנוסח זהה חוזרות על עצמן מדי שבוע.

כל השכנים שומעים את הצעקות :)

יואב,

תודה רבה על ההסבר על פחית הריח

איפה היא נקנתה?

פורסם

אז שתמשיך לצעוק :) ואתה תשאב

אני קניתי את הפחית בחנות אביזרי רכב ליד חדרה,( "אור חלפים לרכב" אני חושב) בגלל זה לא ציינתי אותה כי זה לא כ"כ רלוונטי לאזור שלך. אבל רק שם נתקלתי בזה, לא באוטו דיפו ולא בחנויות אחרות. ההמלצה המקורית ניתנה ע"י משתמש בשם אייל, אז אולי הוא יוכל לכוון אותך טוב יותר לחנות באזור מגוריך.

אגב, מה שאני קניתי זה בלי הרשת השחורה הזאת, ככה שהלינק הקודם לא ממש מדויק. זה המוצר המדוייק שאני ראיתי וקניתי.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...