Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת גיר- פיאט פונטו ELX 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכולם.

כמו שאתם רואים אני חדש, ולמרות שנרשמתי רק עכשיו אני קורא בפורום די הרבה ובעזרתו גם החלטתי על קנית האוטו.

ועכשיו לנושא.. לפני שבועיים שלוש קניתי את המכונית - פיאט פונטו ELX 2002.

בהתחלה הכול היה פיקס, אבל לפני קצת פחות משבוע הגיר עשה רעשים ברוורס ומוט ההילוכים קפץ לניוטרל. הלכתי למוסך ושם נאמר לי שצריך להחליף את הגיר.

אני דל בתקציב אז כנראה אני יקנה גיר משופץ. המחיר הוא 2000 שקל ו עוד 500 להרכבה.

השאלה היא האם זה מחיר סביר ? כמה עולה גיר מקורי חדש ? האם זה נשמע לכם כמו מצב בטוח של החלפת גיר ? ואם יש לכם מוסכים ממולצים באזור ראשל"צ ?

תודה מראש !

פורסם

אהלן..

בבדיקה במוסך אמרו לך מה הבעיה של הגיר שבעבורה יש להחליף גיר?

מדוע שללו את האפשרות של שיפוץ גיר?

אם תבצע חיפוש בפורום תמצא אין ספור תקלות מהסוג הזה ותוכל לדעת איפה אתה עומד

לענייננו הייתי מציע לך להכניס את הרכב למכון גירים ו\או חיבור המחשב וקבלת קוד התקלה יכול מאוד להיות שאתה רחוק מהחלפת גיר.

נמצא בחור בפורום בשם רפי לין , תוכל לפנות אליו אישית בה"פ אני בטוח שהוא ישמח לעזור להפנות אותך למקום המקצועי ביותר לרכב שלך.

אם ההחלטה שלך היא סופית ואתה מעוניין להחליף את הגיר

דאג שהמוסך הוא זה שיזמין עבורך את הגיר (ב 2000 ש"ח לדבריך) אם הגיר יגיע דרכך וימצא שאינו תקין תצתרך לשלם עבור הרכבה ופירוק נוספים.

--------

ואולי הבעיה היא מהנהג?

האם אתה משלב נכון את ההילוך? זאת אומרת נותן לרכב להגיע למצב עצירה מלאה מעביר לN ורק אח"כ לR ?

בהצלחה

עריכה: משהו ששכחתי 2500 ש"ח להחלפה של גיר לרכב בשנתון הזה נשמע לי סביר בהחלט

פורסם

מדובר בגיר ידני פשוט ואין לו כל חיבור למחשבים וכו'.

גש אל מוסך מורשה פיאט, מקצועי, אמין והוגן לבדיקה וקבלת הערכה למה שיש לעשות, מחיר וכו':

"מוסך שמשון" שברח' העצמאות 24 א.ת יהוד, טל' 03-5360748 ובקש את שמשון או את בנו חיים.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...