Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב נתחיל בזה שמדובר בסיטרואן קסרה 00'

אוקי, אז נתחיל בזה שהרמקולים בדלתות האחוריות שלי לא עובדים (רמקולים מובנים שבאים עם האוטו)

אני חושב שזה בגלל מי שהתקין לי את הרדיו דיסק באוטו, כנראה הוא שכח לחבר את הרמקולים האחוריים שנמצאים בדלתות.

עכשיו אני רציתי אולי לנסות לחבר את הרמקולים האחוריים שבדלתות לרדיו דיסק בשביל שיפעלו, אני רוצה להגיד שאין לי רקע קודם במערכות ושזו ההתנסות הראשונה שלי

זאת צריכה ליהיות משימה מסובכת או שאני אוכל לעשות זאת בקלות ?

אפשר הסבר קצר על התהליך ?

תודה.

פורסם

לא רצוי, עקב חוסר ניסיון אתה עלול לשבור את הברגים מפלסטיק שתנסה לפרק או להחזיר את הדלתות בחזרה,

ואז אתה תהיה בבעיה:?. תן למישהו מקצועי שיעשה לך את זה. רוב הסיכויים שבכלל לא יקחו לך כסף על זה.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

כן אני בטוח...

אני לא אלך למתקין מפני שאני הולך להחליף את הרמקולים בכל מקרה כך שרציתי אולי ללמוד אולי לעשות את זה

אבל אם אתם אומרים שזה מסובך אני לא יגע.

פורסם

רגע אחד, אני לא מבין, מה הבעיה?

ככה זה כמעט אצל כל חברי הפורום :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבעיה היא שהרמקולים האחוריים בדלתות שלי לא מחוברים לרדיו דיסק

ורציתי לחבר אותם אבל הבנתי שזה סיפור מסובך

• תוכן חדש...